החיים חרא

החיים חרא

לא מזמן רשמתי פה שיש לי פציעה בכתף. טוב, היום הייתי אצל האורתופד כדי לדעת עם אני יכול לחזור להתאמן. יצאתי משם חיוור ועם דמעות בעיניים. יש לי חשד לקרע בקופסית של השריר, וזה עדיין לא בטוח, אבל יכול להיות שאני יצטרך לעבור ניתוח. אם אני לא יעבור אותו יכול להיות שהפציעה לא תחלים. אני לא יודע מה לעשות עם עצמי, אומנויות לחימה זה אחד הדברים שממלאים לי את החיים בביטחון ושמחה.. ויכול להיות שאני יאבד את זה. קיצר תזכורת לאחרים: דיר באלק שמרו על עצמכם, בסוף אם לא תקשיבו למאמן או אם תעשו שטויות זה יכול להיגמר רע...

eladי

New member
תתעודד חביבי ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

לדעתי תוכל להמשיך להתאמן אחרי הניתוח (במידה ויהיה צורך). דבר שני, כדאי לשמוע חוות דעת נוספת... אולי בכ"ז אין צורך ? אמנויות לחימה לא הלכו לאף מקום מהחיים שלך... עד אשר הכתף תחלים, תוכל לעבוד על אזורים אחרים שלא יפעילו את הכתף בצורה מאסיבית ויש ה-מון דברים לתרגל
החל מבעיטות, דרך גמישות פלג הגוף התחתון, חיזוק שרירי הרגליים והבטן, ועוד ועוד
אל תתבאס - יהיה בסדר

../images/Emo10.gif תרגיש טוב

אולי תתאמן בינתיים בלי להפעיל עומס על הכתף הפגועה אלא רק על הרגליים למשל? ממש מבאס להפסיק להתאמן. תרגיש טוב, רן.

tongi israel

New member
הלן שינובי!

בשנת 80 עברתי תאונת דרכים,נישבר לי האגן,ניקרעו לי גידיים,ועברתי שתי ניתוחים גדולים באיזור האגן,ואמרו לי יכול להיות שתיצלע כל החיים.לא ישנתי ולא אכלתי רצתי למות אבל בסוף השלמתי עם הרעיון וכשהיגיע ההשלמה החיים שלי השתנו ללא היכר.לאחר שנה של תיסכול לא קטן חזרתי להיתאמן ולא הפסקתי עד היום,מאחל לך בריאות,והחלמה מהירה.

shizendo

New member
אתה רק בתחילת הדרך

ידידי אין צורך להיות עצוב ובוכה אני עוסק באומנויות לחימה זה 35 שנה כאשר אין כמעט חלק בגופי שלא נפגע רק לאחרונה עברתי ניתוח מינסקוס ובקרוב צריך לעשות שיקום רצועה צולבת קידמית ברגל שמאל אני חיי מאומנויות לחימה ויש לי הכוונה להמשיך לעסוק בזה עוד הרבה זמן הרופא המנתח אמר לי שהשיקום מהניתוח שלי הוא 9 חודשים לא יצאתי בוכה אלה מאושר שאוכל להמשיך להתאמן לאחר השיקום שיהיה לך בהצלחה

chermon

New member
למה לך לדאוג?!

ידידי..כתף זה לא סוף העולם, וגם אם זה היה סוף העולם זה עדיין לא הסוף שלך! אימוני טאקוונדו יברכו אותך בשימחה:) נ.ב שתהיה רפואה שלמה!

כדאי להתייעץ גם עם פיסיוטרפיסט

שמתמחה בשיקום ספורטאים . מנסיוני עם תלמידים שנפצעו והומלץ להם לעבור ניתוחים , הם השתקמו פלאים בסיוע שכזה מבלי להצטרך לעבור את הניתוחים לאחר מכן . בכל מקרה מומלץ לקבל חות דעת שניה . הכי חשוב , תמיד אפשר לחזור לפעילות לאחר השיקום , לאט בטוח ולאורך זמן .

Pyongwon

New member
קודם כל, קבל דיעה שנייה.

א. אולי אולטראסונד, תראה בדיוק מה יש לך שם. ב. לך צעד צעד. אם ניתוח צריך, אז אולי כדאי לעשות. אם לא צריך, אז לפחות אתה יודע. ג. לא להגיד זהו, זה לא יקרה, יצאתי לגמרי מא"ל. אינך יכול לדעת מה יביא העתיד. לא אתה ולא אני. תבדוק אפשרויות, לא למהר. לאט לאט. ד. שמור על מצב רוח טוב - ולהיות אופטימי. :) הרפואה של היום היא מדהימה. לא צחוק. :) לך תראה מה האפשרויות שלך. זה לא מצב של מנצח/מפסיד, זה מצב של מנצח/מנצח. ה. חג שמח! ג'ס.

../images/Emo140.gifפציעה והחלמה היא..

קודם כל במחשבה, בנפש שלנו, שהיא החשובה מכל, ראיתי אנשים עם פציעות כה מרובות שלא ניתן לתאר בכלל שהם הצליחו ועדיין מצליחים להתאמן!! אני חושבת שגם ראית לפי התשובות שקבלת כאן שעדיין תוכל למרות הכל...הכל קשור למחשבה חיובית וראייה נכונה של הדברים...אז נכון שכרגע עבורך במיוחד כאשר יצאת מהרופא, ועדיין אינך יודע אם אתה הולך לניתוח ומה יקרה..זה הדבר הגרוע מכל..ואומנות לחימה עבורך כמו שכתבת מביאה לך שמחה ובטחון..לכן הדבר החשוב ביותר הוא לשמור על התקווה ולעשות הכל על מנת להמשיך להתאמן בהתאם ליכולות כרגע, כל פצע מתאחה..עם הרבה עבודה קשה והמון מחשבה חיובית..אם אתה אוהב את האימונים עלייך לעשות הכל על מנת להתאמן שוב..גם אם זה יקח קצת זמן,תציב עבורך אתגר למרות כל המגבלות ופשוט תלחם על מה שאתה אוהב בחיים ולעולם אל תיתן למשהו לעצור אותך..לעיתים בחיים ישנם מהמורות..ליפול כולם נופלים אך החוכמה היא כיצד אנחנו קמים מהנפילות!! יש ספר נחמד של קן דיכטוואלד/גופנפש שהייתי ממליצה לך לקרוא שמדבר על הקשר בין הגוף החיוני לבין המוח, והוא משלב גם טכניקות לריפוי עצמי והגברת האנרגיה. אז בלי מילים מיותרות אני מאחלת לך רק בריאות...המון תקווה ורק ראייה חיובית על כל דבר שקורה לך בחיים גם אם הוא נראה עבורך כ"סוף העולם" הוא לא..הוא פשוט אבן דרך...ואני בטוחה שתעבור את המכשול הזה ותמשיך להתאמן כמו שאתה אוהב. בהצלחה נועה/ארניס

כרמל 1

New member
זה יכול לעזור

תאמין חזק בלב שלם שהאזור יתרפה לאט לאט, והצ'י יעשה את השאר

למעלה