החיים חזקים ממני

• פותח הנושא AIRS
  • פורסם בתאריך

AIRS

New member
החיים חזקים ממני

עוד יום שעובר בקושי, אחרי תקופה ארוכה שברגע מסויים אי אפשר / לא רוצה לסחוב יותר וחשבתי על פורומים, מוזר לא חשבתי שיש כל כך הרבה אנשים שמרגישים כמוני. אתה מוצף בכל כך הרבה דרכים באנשים מוצלחים מאושרים שהחיים שלהם נראים מבטיחים ואתה חושב על מה שאתה ומתחוור. בא לך לוותר אבל החיים אהבת השמש והרוח חזקים ממך. אני מנסה לקבל כאן עידוד, אולי להתחזק בעקבות אנשים שהיו על סף ועברו את זה. שהעתיד בכל זאת קיים. מחפשת תכלית לחיי, אני מאמינה שאנו בוראים את חיינו במו ידנו אנו בוחרים להיות לבד, פחות מוצלחים, פשרנים, אפסים. מפריע לי שאין לי חלומות ,, וכן חשבתי על זה רבות, אף פעם לא רציתי משהו, למה אני תמיד בוחרת להיות ביננוית למרות שאני סובלת אח"כ.

בוחרת להיות בינונית

זו בחירה מעניינת של מילים. זה אומר שהחיים לא חזקים ממך, אלא שאת בוחרת לנתב את החיים אל הבינוניות. מה זו תכלית בעיניך? עבור חייך?

magenta73

New member
ממה את מפחדת?

אומרים שהדברים שאנחנו הכי רוצים, מהם אנחנו הכי מפחדים... אני בטוחה שיש לך חלומות, לפחות אחד... קטן/גדול... אני בטוחה שיש משהו שאת אוהבת, שעושה לך טוב. החיים לא גדולים מאיתנו. באמת. הנה אני נמצאת כרגע במצב של עצבים שאני לא נרדמת. התחלתי לעבוד במקום, בנסיון להיכנס כשותפה. בנתיים, הכל רק דיבורים והבטחות, אבל תכלס אני לא עושה כלום, כי הם לא מספקים לי עבודה, ועוד הם מצליחים להפוך את הגלגל לכך שאני לא בסדר. בנוסף, כנראה שהסתבך שם עם איזה בחור שאני עובדת איתו, כי כנראה שהוא נדלק עלי ואז התאכזב, כי אין לי דרך אחרת להסביר את המרירות שלו כלפי עכשיו ואת הארס שהוא זורק עלי. היום אמרתי שאני עוזבת. אני לא הולכת להיות במקום שהאנרגיות בו לא טובות לי, ועל הזה שלי שאין לי עבודה אחרת. בנוסף, בגלל שקצת השתוללתי עם הלב שלי, בזמן האחרון, הזנחתי את הלימודים, ואני נמצאת במצב של 3 עבודות (גדולות) שאני צריכה להכין בפחות משבוע, וים חומר שצריך לקרוא, לסכם ולהבין. לא מצב כייפי, אבל הנה, אני פה. ואני לא מוותרת. אני אשב על התחת ואעשה את העבודות הכי טובות שיכולות להיות. אני אפסיק את העבודה שם, ומבחינתי, אעבוד בתור מנקת כלים בשביל לסגור את החודש וגם, בנוסף להכל, יש לי דייט למחר, ואני נותנת מקום לבחור חדש, ולא בוכה על ההוא. עכשיו, מה זאת בינוניות? כל מה שכתבתי עכשיו, יכול להיכנס לקטגורית הבינונית. אני בוחרת לא לראות את זה כבינוניות אלה כדרך. דרך להגיע לאן שאני רוצה. והמטרה מקדשת את האמצעים.

עצם העובדה שיש לנו אפשרות לבחור-

מעידה שיש בידינו כוח. אני יכולה להגיד לך מניסיון והיכרות עם אנשים שתמיד חשבתי שיש להם הכל בחיים והם מוצלחים ונראים מאושרים- נראה לך שזה תמיד היה ככה
נראה לך שזה תמיד יהיה ככה
הרי החיים בנויים מעליות וירידות, וגם להם יש ירידות ועליות... את טענת בהודעה שבחרת להיות בינונית ושאת סובלת מכך, אז הנה כמו שבחרת לדברייך להיות בינונית, את יכולה לבחור לעשות כל דבר שתרצי, הכל תלוי ברצון שלך ובמה שתעשי כדי להשיג אותו, ובטוחה שיש לך רצונות וחלומות, את פשוט צריכה למצוא אותם בנבכי נשמתך.

AIRS

New member
באמת שאין לי חלומות,,

אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל אין. אין משהו שעושה לי ממש טוב, אין משהו שאני ממש טובה בו. אין משהו שנותן לי סיבה לקום בבוקר עם חיוך. פשוט אין חלום. נסיתי למצוא אותו כמו שאמרתן "לחפש ממש בפנים". אבל הוא לא שם,,, אולי אכשהו אני בוחרת לא למצוא,, אבל זה בטוח לא במודע מכיוון שהלכתי ללמוד כל מניי דברים שחשבתי שאולי ידברו עליי,, אני כן מתעניינת ומנסה להקשיב לפעימות ליבי. אבל אין שם דבר. הכל ריק. וכן אני מסכימה שאני בוחרת להיות ביננוית, אני אפילו לא יודעת למה.

שלום וחג שמח:)

שלום לך, חיפוש התכלית שאת מדברת עליו הזכיר לי את חיפוש התכלית האישי שלי, ואני מצרפת לך קישור לאתר של "לב הדברים", שלי אישית מאוד עזר, היות והתחברתי מאוד למאמרים שבו, אשר עזרו לי להבין מהם הדברים החשובים באמת. מקווה שהייתי לעזר ומאחלת לך בהצלחה בכל
נ.ב. האתר לא עולה באופן זמני, אבל אם לא תתייאשי ותנסי להיכנס, מבטיחה לך שלא תתאכזבי.

למעלה