החיים חולפים להם.....

יערית

New member
ומשהו מאד חזק

שנתפס לי בקודקוד מאז אני מעיינת בסיפרו "אדם הוא אדם יותר על ידי הדברים שהוא שותק,מאשר על -ידי הדברים שהוא אומר"חיים הם עובדה, ולכן להיגיון שלנו אין את הכלים והיכולת לתפוס הם מימדיהם ופשרם,נותר לנו לצייר אותם כפי שנרצה ולפעמים כי שהם מנתבים עבורינו. רוצה להיצטרף אלי לגובלן?

R a c h e li

New member
הדברים שהוא שותק....

עדיף כך... כי ברירת מחדל של הבלה בלה בלה ....מביאה להמון חיים אשליתיים וואלה מרחפים היום...

יערית

New member
היתגעגעתי לבלה בלה בלה

האשלייה היא לפעמים הנחמה של החיים ....

יערית

New member
רגל קרושה במקום?

זה בראש השנה לא?המשפט אליו יחסת את תשובתך,לא קשור ללסתום את הפה, את בטח הבנת טוב

פעם חשבתי גם אני כך

אז אמרתי לעצמי תוסיף חברים ולתקופה מסויימת זה היה אחלה עד שיום אחד באתי והייתי עם כולם אבל הרגשתי לבד . באותה נקודה הבנתי שמשהו חסר לי והתחלתי לחפש ומאז אני מחפש ומחפש וזה ממש מעניין

R a c h e li

New member
זכוכית מגדלת....

לפעמים זה מה שצריך.... ולכוון אותה בצד הנכון...

תאמיני לי שלא כי אני

כל הזמן מוצא דברים שלא חיפשתי בכמויות
"ושבילים שלא הלכתי כי לא יכלו להיות אולי עוד מחכים שם בשבילי"
כך שעצם החיפוש הופך לדרך שלי

R a c h e li

New member
אההההההההההה...

דרך החיפוש... תשמע ארכאולוגים...ממשיכים לחפש לפי נתונים שששמעו או הבינו מ...הכתובים למינהם אני אומרת זכוכית מגדלת ...מה יש לפעמים האטום שכאן ממש לצידנו הוא זה שיוביל אתנו לדרך...
רחלי וואלה לפעמים תוהה אם זו אני חחחחחחחחחחחחחחחח

דמדומים

New member
חושב גבירתי זה לגמרי הפוך

החיים סטטים.פה תמיד...זה רק חלקנו שמתעקש לרוץ אותם זריז.בלי זמן לכלום,בלי רגע לנשום,לא פרח לא נישוק,אפילו לא חיבוק...מהר מהר,פן נאחר.כאילו שם בקצה,משהו מחכה...

R a c h e li

New member
תגיד לי.....

יש סיבה למה חיים אם לא בכלל להבין.... נסה לקרא הפוך חחחחחחחחחח

R a c h e li

New member
אוקיי קח את

זמנך..אני כאן ממתינה לכל תגובה ... שממך אקבל באהבה..אופסי ברח ליייייייייייי...

ב ה י ר

New member
אם בציטוטים...אז..

"...אם יש לו לאדם איזה "למה" שלמענו יחיה יוכל לשאת כל "איך"..." זה אמר ויקטור פרנקל...בהקשר אחר אבל זה משפט שמלווה אותי תמיד

למעלה