החיים חולפים להם.....

R a c h e li

New member
החיים חולפים להם.....

אפילו רצים...ולפעמים מרגישה אני שאנחנו תקועים.... מעניין הקטע...... יושבת אני עם שלושת ילדיי סורקת את המצב במוחי..... והכל ניראה לי סטטי...כאילו נאדה כלום הם גודלים ...ואני כאן עם עצמי מביטה עליהם ו....
איך הופכים את החיים ליותר מעניינים....באמת נוווווווו השיגרה עבודה השיגרה ילדים השיגרה מה
בסד'ר תוסיפו חברים ו
מתי ניגמרת כל ההצגה הזו...
רחלי תוהה לרגע מדוע בכלל חיים....(לא בדיכי סתם מחשבה)

G a v ® i e L

New member
ענית על התשובה - בשביל דור ההמשך.

יש אחד, אמנון יצחק, יש לו עוד כמה תשובות אם את מעוניינת לשמוע.

R a c h e li

New member
שוט בייב י....

מי זה האמנון יצחק הזה
סורי על חוסר הידע שלי ....

G a v ® i e L

New member
יא קמצנית !

הפלת את עצמך. אם היית תורמת מידי פעם 5 שקלים ברמזור לאלה עם המצנפת הלבנה והזקן השמנוני, גם לך היו דוחפים קלטת שלו.

R a c h e li

New member
וזה נכון ממי....

לא תורמת .... מעדיפה שיתרמו לי כשעומדת אני בכביש

Kטלנית

New member
את מתבלבלת מתוקה!

מאמי אלו שברמזורים הם בכלל "ברסלבים" ארגון "שופר" של הרב אמנון מחלק חינם זה חלק מזיכוי הרבים מי שלקח ממך כסף הוא הגנב מאמי תאמני לי שאני יודעת זה מידע שבא מ "בפנים"

יערית

New member
לא יפה לדבר

על שערותיה של עזריאלה,היא מזמן חנכה את טיפולי הלייזר, נדמה לי שקיבלה זו כמתנה לבת המצווה שלה.

G a v ® i e L

New member
גידולי הפרא ההם, בהחלט נוסטלגיה..

שיחנק מי שהמציא את הלייזר הזה !

יערית

New member
נחנקתי../images/Emo67.gif

נראה לי שבבוא היום אני אתחשבן איתך על זה

אמנון יצחק - מטיף כריזמטי

שעשה כתר לספר תורה מעגילים של חוזרים התשובה. כבר כמה שנים, אני "זכיתי" בקלטת עוד ב 95 , שהוא מבטיח שבקרוב יהיה "חורבן", "מלחמת גוג ומגוג" ועוד כמה מיתות משונות לכל אילו שלא הולכים בדרכו. הוא עדיין מבטיח, אבל בטח עבר לדיסקים וEMULE לצרכי הפצה.

R a c h e li

New member
זה כניראה סוג הנוכלים.....

שמוכרים המון זיוני שכל... וואלה איך גבריאל העיז לאמר לי שאני קמצנית חחחחחחחחחחחחח

יערית

New member
כבודו של אדם במקומו

הרבה חכמי הדור גם אלו שלא משוייכים לעולם הרוח,מוכרים לנו זיוני שכל וגם את הפאררי שלהם!!! כבודו במקומו,לא מכר לי ,לא יודעת ולא מזלזלת.

R a c h e li

New member
ברור...

שגם הכותב או המוכר
של הפרארי הוא אחד שמאמין לכל מה שכתב.... מאמין כל כך שאפילו אין לו יסורי מצפון על גביה על רואיילטי... העיקר הבריאות בחיי.... למה כאן בתפוז לא נותנים לנו רוואיילטי על הנכתב ועל עצם העובדה שמאפשרים אנו להם להרוויח כסף כוססססססססססס אומו...אולי נבקש משהו....על הפרסומות שאנחנו בולעים יום יום
אולי יחסמו אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יערית

New member
החיים חולפים להם

ברגע שכתבת את הכותרת כפי שהיא,החיים בכלל לא סטטים, דינאמים ביותר כי: הילדים גדלים ילדים באים לעולם אנשים מתים עצים צומחים פרחים פורחים זרעים נובטים השמש זורחת ושוקעת הירח בכל חודש חודש נראה לנו עגול לכמה ימים ספורים. "הקיום מתעתע או שהוא נצחי" {אלבר קאמי-"הזר"} ועוד אחד שלו: "אילו הייתי עץ בקרב העצים,היה לחיים אלא טעם כשלהו,ונכון יותר לא היה כלל טעם לבעיה זו,שכן אז הייתי חלק מהעולם הזה".{אלבר קאמי} ובלשוני וראייתי הפשוטה-לחיות מבלי לחשוב הרבה מהי מהות החיים. כי אז פתאום, מגלים שרועדות לנו הידיים ופיספסנו עשרות שנים , בתהיה ,חשיבה, ולא בלחיות אותם כפי שהם.

R a c h e li

New member
אלברט קאמי...

אמר גם.....שטוב להיות זר....במקום שמכירים אותך.... בטח ממי...אין בעיה חיים זו עובדה.....ואפילו לפעמים כברירת מחדל....

למעלה