החיים זה סרט

• פותח הנושא oorly
  • פורסם בתאריך

oorly

New member
החיים זה סרט

על סיפור האהבה שלי ושל בעלי עשו סטודנטים לתקשורת סרט דקומנטרי קצר. שהיום במקרה נתקלתי בו באינטרנט אז.... צפיה מהנה... http://wow.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=movie&m_id=257949 (מקווה שיצליח לי)

oorly

New member
לא הצליח

בכל אופן תוכלו לצפות בסרט - וואלה - WOW - יצירה עצמאית - שם הסרט הכל בשבילך.

GalGula

New member
אורלי ../images/Emo24.gif

איזה סרט מקסים!! מקסים מקסים, וגם את מקסימה, ואתם שניכם יחד... פשוט...
.... לא פלא שאת מחזיקה מעמד עם כל הקשיים. נהניתי מאד מהסרט, אפילו הזלתי דמעות. כיוון שסיפרת לנו כאן על הקשיים והבעיות, אני ראיתי את הסרט מזוית קצת אחרת, כי מי שלא מכיר אתכם ורואה את הסרט חושב שמדובר באידיליה: מקסים התגייר ובזאת תמו הבעיות והצרות שלו ושל כל העולם. מי שלא נמצא בתוך קשר כזה לא יודע ולא מבין את הקשיים. לכן אני שמחה שראיתי את הסרט אחרי שקראתי את מעט ההודעות שלך כאן, שהספקת לכתוב מאז הצטרפותך לפורום לפני כמה ימים. עם כל השמחה, היו לי גם קצת דמעות עצובות... מאד עצוב לי שההורים שלנו (של רובנו) כאן בארץ לא מקבלים את אהבותינו אלא אם כן הם יהודים.... שמעתי את דברי אמו של מקסים, וזה פשוט לא יאמן ההבדל בגישה בין האמא היהודיה הטיפוסית שכולנו מכירים, לאמא שלא יהודיה, ושגם אותה חלקנו כאן מכירים... וחבל שאלו הם פני הדברים. תודה, תודה, תודה על שאפשרת לנו לראות את הסרט. שוב - אתם ממש חמודים יחד, ומה שנותר לי כרגע הוא לתת לכם
גדול (בעיקר לך) כדי שיהיה לכם כוח להמשיך למרות הכל. כי עושה רושם שיש לכם בשביל מה לשמור על מה שיש ביניכם.... המון הצלחה, אושר ובריאות לשניכם ד"ש למקסים
גל

GalGula

New member
מי שלא מצליח להכנס לסרט

פשוט שיגיע לכאן, ומכאן, דרך יצירה עצמאית (בצד ימין), תגיעו לסרט הכל בשבילך.

oorly

New member
גל

אני שמחה שראית את הסרט. וידעתי שבפורום הזה תבינו שמעבר ל-9 דקות היו הרבה שנים רצופים קשיים ובעיות. אני מתארת לעצמי שאצל רובכם זה ככה. אבל ...האהבה מנצחת!!! שיהיה לך יום טוב

bisty

New member
סרט יפה ומרגש

מאוד מעודד לראות, גם למי שלא מתכוון ללכת בדרך הגיור,העיקר שאתם ביחד,התגברתם על הכל ואתם מאושרים. הלוואי שכל הזוגות כאן בפורום (ובכלל) יהיו כמוכם. כמו שאמרת - האהבה מנצחת! אתם מקסימים. מיכל

למעלה