החיים הפשוטים

lnofar

New member
החיים הפשוטים

תראו רק עכשיו ראיתי את הפרקים ששודרו.. ויש לי כמה דברים להגיד... אני אישית לא הייתי מגיבה כמוהן להרבה דברים כמו הנחיתה בחווה ובחיים לא הייתי מביאה 20 תיקים לחודש ימים ובחיים לא הייתי פועלת בניגוד לחוקים של האנשים שמארחים אותי אבל... ויש פה אבל די גדול.. לגבי המריטה של התרנגולות-אני לא אחת בעלת מעמד וכסף רבים ואני לא נורדתים עם כפית זהב ויהלומים בפה אבל בחיים בחיים לא הייתי מורטת נוצות מחיה מתה... וואם הבנתי נכון את הפרומו הם מכנסות יד לתחת של פרה(או דימיוני מטעה אותי....) בכל מקרה יש הרבה דברים שאני די מצדיקה בהתנהגות שלהן אבל לא עד כדי כך... לילה טוב

pertal

New member
את צריכה להבין למה קוראים לתוכנית

החיים הפשוטים....... העבודות בכפר סובבות סביב זה......... הרי חייב להיות מישהו שיעשה את העבודות האלה..... זו לא תחרות ריאליטי או משהו שמנסים להפחיד את המתמודדים עם הדברים האלה.... זה החיים האמיתיים שלהם..... דרך אגב לפריס עדיף לשתוק ולהישאר יפה:) ולניקול רק לשתוק, כי שתיהן מטומטמות....

C o s m i C

New member
אתה צריך להבין...

שהרבה מהדברים ניקול ופריס (במיוחד ניקול) עושות בשביל לעשות טלוויזיה טובה, כמו שאומרים. good time. הרי הן יודעות שרק ככה הקהל יצפה יותר. אם הן היו עושות כל מה שאמרו להן ולא היו מקצינות את ההתנהגות שלהם את מי זה היה מעניין?! קראתי איפשהו שקטלגו את הסדרה כunscripted comedy ולא כתוכנית ריאליטי אז זה בדיוק העניין. המטרה היא להצחיק ולדעתי הן עושות את זה ובגדול! אני לא יודעת אם ביס שידרו את הפרק עם החלב הלא מפוסטר אבל זה ברור אחרי מה שהן עשו שלא שלחו את החלב הזה למכירה. אפילו אמרו את זה בפרק ריוניון. בקשר לפרה-> הן הכניסו את היד לאחורה של הפרה כדי לבדוק אם היא בהריון, כככל שידוע לי. לדעתי זה מוכיח שיש להן ביצים והן לא כל כך מפונקות. אני לא בטוחה אם פריס עשתה את זה או רק ניקול אבל נראה לי שבסדרה שידרו שרק ניקול עשתה.

ThE Fire GiRl

New member
מנצל"שת ../images/Emo9.gif

הצצה חטופה במדריך התוכניות להיום (יום שני 22/3/04) הראתה שאין היום פרק של החיים הפשוטים... ואני שואלת אותכם: וכי למה??! נ.ב. תוכנית גדולה, מצליחה להפיל אותי מצחוק כל פעם מחדש... אחד הרגעים הטובים זה כשפריס לא ידעה מה זה וול מארט ושאלה אם מוכרים שם דברים לקירות וכאלה...חחח

pertal

New member
בעיקרון התוכנית משודרת חצי שבוע ובח

ובחצי השני משודרת התוכנית סטריפרלה של פמלה אנדרסון..

פריס הילטון גם יפה וגם חכמה

ולדעתי זה שאנשים לא מצליחים להבין אותה - זה כי הם בחיים לא הסתכלו על העולם עם מליון דולר ביד

DreamS_HunteR

New member
אותי הרג שלשום שניקול הכניסה

את כ-ל הטבעות בצל לתוך המכונה ההיא במכה אחת, ושהן לא ידעו מה זה מיסים והטיפשה ההיא [סו-קולד "מנהלת"] לא ידעה מה להגיד להן.. זו תוכנית מעולה! חבל שלא הביאו גם את ניקי, אחותה של פריס

ThE Fire GiRl

New member
אדםםםםםם!

מתי כבר תחזור למחוזותינו?!? התעתקתי לך את המבחן בתנ"ך.. איזה מוות.. בכל מקרה, אכן אכן תוכנית משעשעת ומצחיקה, עכשיו כשאין יס ריל אפשר לראות את זה בערב לפחות...:)

DreamS_HunteR

New member
וואיייי היה פרק מעולה!!!

לא היה רגע אחד של נשימה בין הצחוקים! תוכנית מעולה!!

C o s m i C

New member
הכלבה של ניקול?

כשהם צילמו את העונה הראשונה, הכלבה של ניקול (האני) הייתה בביתה הקט (האמת, שממש לא קט..חח) והחמים בלוס אנג'לס. רק פריס הביאה את הכלבה שלה, טינקרבל. בעונה השניה ברנדה,אמא של ניקול, נפרדה מהכלבה לחודש, ונתנה לניקי לקחת אותה לצילומים. תמונה מצורפת.

למעלה