החיים הפשוטים

גלׁ

New member
החיים הפשוטים

פשוט גדול! ניקול חמודה, זה היה ממש מצחיק שפריס לא ידעה מה זה וול מארט או סופ קיצ'ן.. וממה שהראו בהמשך העונה, אני לא יכול לחכות

yes REAL

New member
ניקול מצחיקה לאללה. היא למעשה הרוח

החיה מאחורי התכנית. פריס לא עושה הרבה חוץ מלקטר ולהתלונן.

C o s m i C

New member
אני מתההההההה על הסדרה הזאת!

למעשה, כבר ראיתי את הכל כי קניתי את הDVD כשהוא רק יצא..אני מתה על הסדרה! אני רואה את הDVD כל הזמן וזה מצחיק אותי כל פעם מחדש.. ממש אהבתי את הקטע כשהן מגיעות והסבתא רצתה שהבנות יעזרו לה והן כזה "לא." חחח והילד הקטן, ברקסטן הכי חמוד בעולםםםם הוא כזה מתוק! מישהו יודע אם יס ישדרו גם את הספיישל של הreunion? אמא שלי הקליטה לי, אבל זה לא נמצא בDVD..ממש אהבתי את הreunion ואת "הפרק האבוד". :)

Aviad1987

New member
מה זה "הפרק האבוד"??

תודה

yes REAL

New member
אחרי סיום הסדרה רשת FOX נתקעה עם

שעה שלא היה לה מה לשדר (מה שקרוי בשפה המקצועית SLOT) בשבוע שלפני עליית אחת הסדרות החדשות שלה, והחליתה לעשות פרק "אוסף" מכל מיני קטעים בסדרה שנשארו על רצפת העריכה.

yes REAL

New member
אחרי סיום הסדרה רשת FOX נתקעה עם

שעה שלא היה לה מה לשדר (מה שקרוי בשפה המקצועית SLOT) בשבוע שלפני עליית אחת הסדרות החדשות שלה, והחליטה לעשות פרק "אוסף" מכל מיני קטעים בסדרה שנשארו על רצפת העריכה.

996

New member
תוכנית גדולה

לא צחקתי כך כבר הרבה זמן. איך אין להם מושג על החיים הפשוטים הכי מצחיק היה כשפריס שאלה את המשפחה אם בוול מארט מוכרים קירות וגם הקטע בשדה התעופה שהיא הסתבכה אם הרכב,אין,נפלתי מריצפה לכיסא מצחוק. ומה עוד מוזר. שלפריס יש קול כזה נמוך,לעומת המראה שלה(ואני לא מתכוון לפגוע בנפגעים למינהם!!!?)

C o s m i C

New member
לא ידעת?

פריס הייתה גבר פעם. חחחחחחחחחחח סתאאאאאם! :) אני ממש אוהבת את פריס, היא דווקא ילדה טובה כזאת, היא הייתה עושה מה שהיו אומרים לה אם ניקי לא הייתה שם. היא לא נראית סנובית. ובכלל ניקי סבבה היא ממש ממש חמודה בקיץ היא נשארה קצת בבית כדי לדבר איתי כי אמא שלה הייתה צריכה לעשות משהו וג'סטין לא היה בבית עדיין במקום לצאת למסיבה למרות שחיכו לה בחוץ. :)

למעלה