החיים הלא מושלמים

Dj Phoenix

New member
החיים הלא מושלמים

כשנולדתי חייכתי אל העולם אל החיים המאושרים שנתן לי בורא עולם. ככל שעובר הזמן החיים ניהים ריקנים כשהגעתי לבר מצווה החיים שלי נהיו מאושרים בכיתי קצת מהיתרגשות ומאז כל דקה ודקה שעוברת הישתנו החיים. עובר עוד שנייה ועוד שנייה ואני סיימתי בית ספר בתקווה שהיו לי חיים אחרים אבל לא. הם היתעכזרו הגעתי לצבא מאז כל החיים האלה לא היה לי לא פלאפון לא חיים ואני גר אם ההורים לא יצאתי לבלות רק כדי שההורים ידעו שיש להם בן טוב אבל מה אבא שלי היתעכזר עלייי נתן לי להרגיש שאני לא שווה אני כרגע בצבא והחשבונות שלי אם על ההורים כל חשבון שמגיע מוגזם עובר מעלומות קשות ועובר צעקות שמגיעות לריב ללא תחתית עד כמה הנשמה יכולה לכאוב עד כמה היא יכולה לסבול ולא זה חוזר חלילה וחלילה החיים נהיהם קשים ואני רוצה לעזוב תבית תחום ואהבה שהיו לי שהייתי קטן לא רוצה לתת לאמא להרגיש שהיא הפסידה בן שהיא גידלה כל ימי חייה אבל כשהחיים קשים הנפש כואבת מקווה שעוד ילדים לא יעברו את הסבל הזה שאני עובר שכל לילד שמגיע עוד תירוץ ליצעוק להרביץ לחסל ביגלל המצב הזה אין חברה למה מהפחד שההורים יצעקו והיא תחשוב שאני חי בין ההורים מכים מקווה שכל עם ישראל יגדיל ראש ולא יעשה לילדים שלהם מה שעשו להם כשהיו צעירים כי אחרי זה זה חוזר חלילה וככה זה ממשיך והרבה ילדים נופלים מיתחת ליכסאות ביגלל זה על החתום DJ פיניקס

Co0kie MonSteR

New member
../images/Emo24.gif

אתה תשבור את השרשרת הנוראית הזאת. כי אתה יודע סבל מהו,ולא תגרום אותו לילדים אחרים. מקווה שהסבל שלך יגמר בקרוב,בצורה טובה. תנסה למצוא מסגרת מחוץ ךבית,שתיהיה בבית כמה שפחות

למעלה