החיים הטובים....

יתכן שעלי באבא יאהב טונה

ואז יכתוב על ההנאות בלאכול אותה
אפילו בצורת סושי

drorbar19

New member
ואם לא

אז בטח הוא ימצא משהו לכתוב על הבראסרי ועל זה שאצל מישל במנהטן עושים את הכבד חוגלה הרבה יותר נימוח

אם יש....

משהו שגורם לי פחד תהומי,
ושהוא גם מוזר,
זה להיות כל כך עני מרוד,
שכדי לאכול,
אצטרך לדוג דגים,
ולאכול אותם,
כדי להיות שבע...
אני ודגים,
כמו,
שמן ומים....!!!!

אבל תראה

לפחות תזכה ב"שלווה ורוגע "שבדיג

לפחות ככה טוען אבי ילדי על תחביב הדיג שלו

drorbar19

New member
באבו עלי

אני מוכן לשים תראש, שאם בעוד שנתיים הדייג יהפוך לטרנדי (מה שקורה בפועל),
וחכות ייוצרו מקרבון תעופתי עם חוטי קוולר וקרסים בחיתוך לייזר (מה שגם קורה בפועל), כך שכל חכה תעלה 2000$ וצפונה (מה שמתחיל לקרות),
וכשבמגה ספורט ימכרו בגדי דייג מדוגמים ומפונפנים, ומגפיים מעור ביזון,
אז פתאום תגלה בנבכי בטנך חיבה סמוייה לשיבוטים בגריל, ותתחיל לספר לנו כאן איך הצלחת לתפוס עם פתיון אלקטרוני איזה לברקית של 48 קילו ליד המזח של רידינג.

drorbar19

New member
יאהוול

הר אדבוקט !!

בר בר...

אין לי בעיה לדוג,
וגם להשקיע באביזרים טקטיים משובחים,
אבל דגים,
אין סיכוי שאכניס לפי!!!!
ותאמין לי,
הכי כוסיות שאפשר,
ניסו להכניס לי דגים לפה...

חושית....נהדרת שלי...

אין לך מושג כמה חם עשית לי בלב!!!
יחי המנגל ונשים שחולות על בשר ממונגל!!!

drorbar19

New member
לא נעים לדבר על זה

אבל אומרים שיש בגוף האישה חלקים עם ניחוח דג.
גם אותם לא תכניס לפה ?
הרי זה הדבר הכי מענג שיש.

אחי...

אם אתה מס
מסתובב לך,
עם נשים שיש להן ריח,
של דג מלוח,
במקום שאתה צולל בו,
לפחות תדאג שתהיה לך מסיכת אב״כ,
על האף!!!

drorbar19

New member
אתה יודע ברבר

יש אמונה שאומרת כי נשים שהוטרדו מינית בילדותן, לא מסוגלות להריח דג אפילו אם הוא טונה בקופסה.
זה גורם להן גם כל מיני התנהגויות שנעות לקיצון בין רצון מוחלט להשלט בסקס ובין פחד נוראי מלהפתח נפשית מול בן זוג אפשרי.
לא שמעתי על קשר בין טונה לגברים שהוטרדו מינית בילדותם. אבל יש קשר חזק וברור בין גברים כאלו להתנהגות אלימה כלפי בנות זוג.
נכון שזה מעניין?

בואי׳נה גבר....

את האמת?
אני מרחם על הסביבה שלך,
אם אלו האמונות שלך,
ואלו גם מסקנותיך מהתנהלות החיים,
שהקשר בין טונה ודג מלוח...
והאהבה שלנו אליהם כמאכלים,
לחוויות שאנשים עוברים בחיים...
גבר אתה באמת רדוף!!!

drorbar19

New member
על רגל אחת-

אם בגלגול הבא תהייה נקבה, וחס ושלום ותותקף מינית, סביר להניח שתתעורר דלקת אפילו קלה כתוצאה מהתקיפה והחדירה בניגוד לרצונך.
לדלקות כאלה יש לעיתים ריח המזכיר דגים.
בהחלט יכול להיות שהתת מודע שלך יקשר את ריח הדגים לחוויה הנוראית שעברת, ושזה יצרב לך בזכרון להרבה זמן.
כנראה שלא תוכל לגעת בדג אחר כך.

זה גם נכון לחוויות חיוביות, לא רק שליליות. עד היום למשל אני אוכל בכל הזדמנות סוכר על מקל כי זה מזכיר לי את הפעם הראשונה בגיל 6 שההורים שלי לקחו אותי לקרקס. בעיני זה המאכל הכי טעים בעולם עד היום ואני מחפש בנרות מכונה משומשת בכדי להכין כזה בבית.

ואם תהייה גבר צעיר (למשל בפנימיה, בישיבה, בכלא או סתם במשפחה עם אבא/אח/דוד בעיתיים) ובמשך תקופה ארוכה יתנהגו אליך באלימות גופנית, מילולית או מינית, כנראה שתשאף בכל שאר חייך הבוגרים להתנהג כך אל אנשים אחרים כי זה יסמל בעיניך עמדת כח שכל כך חסרה לך בצעירותך.
ספאנקים יהיו משאת נפשך.

הערב אחרי שהילדים ירדמו, יהיה לי הרבה זמן פנוי ואחפש לך גם מאמרים של אנשים משכילים ממני על הדברים הנ"ל. בטח אם תכנס לגוגל סקולר ותעשה חיפוש תמצא לבד.

לסביבתי שלום.

למעלה