החיים האלה מסריחים

sharzoe

New member
החיים האלה מסריחים

גברים הם חרא המשפחה עוד יותר חרא הלימודים מחרפנים והלבד הזה ממש לא עוזר. מאוכזבת מהחיים <בחורה בתחילת שנות העשרים>

הי בחורה בשנות העשרים

מכל החרא שיש לך אני בטוחה שיש גם זהב במשפחה שלך, בגברים ואף בלבד. תחשבי גם על זה ככה ואולי זה יעזור לך במעט. לגבי הלבד תתנחמי בזה שיש גם בני 30 לבד ואף יותר וחוץ מז לי תמיד אומרים שזה שאת לבד זה לא בגללך אלא בגלל שאלוהים מכין לך מישהו טוב יותר מכל מי שהכרת עד היום.

ברור שאת כותבת מתוך כאב

החיים הם לא מה שאת כותבת אבל (אני מרגישה שאני חוזרת על זה כמו מנטרה אבל זה נכון!!!) החיים הם UP&DOUN והם עולים ויורדים פעם טוב ופעם לא אם את מרגישה בקצה היכולת שלך והכל רע ולא טוב קודם כל תתנחמי כנראה שזה הכי למטה שתגיעי ופה רק תעלי לפעמים לעשות STOP מכל מה שמסביב להיות עם עצמך ללמוד שוב להכיר את האני שלך ולאהוב אותו עושה פלאים כשחוזרים החוצה לעולם האכזר תתחזקי ותהיה רגועה הכל יהיה בסדר ואני מבטיחה!!!

ניקולי

New member
וזוהי רק ההתחלה לה לה לה לה

ראי נא כולה בשנות העשרים וכבר נמאס לך מהחיים מה יהיה שתהיי בת 90 ? את חושבת שקל בחיים ?? את טועה. יחד עם זאת תלוי מה את עושה למענם ע"מ להקל עליהם. ? יכול מאוד להיות שאת מיואשת וכביכול אין לך כוח להתמודד אז חבבתי הפשילי שרווילים והתחלי להתמודד לפני שיהיה מאוחר

תגובה

לא כל הגברים רעים, וכדאי שתשתדלי למצוא את החלקים הטובים בחיים. מצאי את הגברים הטובים, השקיעי בלמודים בעזרת רצון להתקדם והשתדלי לתקן את יחסיך עם המשפחה. אני בטוח שמשפחתך אוהבת אותך ולא רוצה להרע לך, ואם משהו מפריע אפשר לפתרו.

למעלה