החיים בתל אביב

החיים בתל אביב

שלום לכולם,

אני בן 27, מנהל מכירות בחברת הייטק מצליחה, גר באיזור מכרז בדירת שניים וחצי חדרים יפה עם חניה, 9 חודשים בתל אביב (במקור ראשון לציון).
כל סופ"ש אני יורד למועדונים בצידי הרחוב שלי (דיזינגוף), שותה עם חברים, מדבר עם בחורות לפעמים באות אלי גם הביתה.
הכל טוב ויפה אבל אני מרגיש שחסר לי משהו כי הכל באמת נראה אותו דבר ורוטיני, יושבים, שותים, מדברים על אה ודא, מעשנים וזהו....
מה עוד יש לעיר הזאת להציע?
(התחלתי לעשות יוגה, לרוץ, לרכב על אופניים ולשחות - זה באמת כיף... אבל יש את זה גם בערים אחרות).

חג שמח!

עיר האפשרויות הבלתי מוגבלות

אחרי 9 שנים שגרתי בתל אביב אני יכולה להגיד שלא סתם יש כאלה שקוראים לעיר הזאת "עיר האפשרויות הבלתי מוגבלות". עכשיו חזרתי לגור בראשון ועדיין יש דברים שחסרים לי שהיו בתל אביב. אמנם אני לא ממש בליינית ופאבים וכו' לא ממש "מדברים" אליי אבל בתור חובבת תיאטרון שאוהבת גם ללכת להצגות פרינג', בראשון למשל אני לא מוצאת הצגות או תיאטראות מהסוג המועדף עליי ועדיין נוסעת לתיאטרון הסימטה ביפו, שכאשר גרתי בת"א הייתי הולכת אליו ברגל ועכשיו בסופי שבוע אני מוציאה 40 ש"ח על נסיעות הלוך וחזור.

ואני ממשיכה גם להיות פעילה במרכז ליוגה שבו התחלתי כאשר גרתי בתל אביב, לא מוצאת לו חלופות בראשון ואם כבר יש משהו בראשון אז זה רק במערב העיר, בעוד שאני גרה במרכז, דבר שבמילא מצריך ממני נסיעה באוטובוס.

אז הכל תלוי מה האופי שלך ומה מעניין אותך אבל אני באמת בטוחה שתמצא כמעט כל דבר שמעניין אותך.
אני חזרתי לראשון ממניעים כלכליים וגם כדי להיות קרובה יותר למשפחה אבל אם יש לך אפשרות לחיות בת"א לך על זה.

ג'נטלמן אמתי לא מביא בחורות ורץ לספר לחבר'ה :

תל אביב מציע תמיד יותר מהכל, ביותר שעות, ביותר מגוון.
השאלה היא במה אתה מתעניין ומה עושה לך טוב.

לא נשאר לי מה להוסיף על דבריה של נטע

בתל אביב באמת שיש הכל, אבל הכל מהכל - יש קבוצות של רולרס, יש קבוצות של הכל.

למעלה