החיים בצבא מתסכלים...

קובי001

New member
החיים בצבא מתסכלים...

למרות שנישארו לי "רק" עוד 9 חודשים לשירות, אני מרגיש שאני לא יכול יותר להתמודד מול שני מאבקים..גם להישאר דתי וגם לישלוט על היצר ולא לקפוץ על כול בחור שאני מתקלח איתו.. לפעמים קורה לי שאפילו כשאני בבית הכנסת ואני באמצע התפילה ועובר לידי בחור שמושך אותי...אז זהו..אני לא יכול יותר להתרכז בתפילה..וזה מתסכל אותי כי אחר כך אני מרגיש שזהו פרצתי את הגבולות..להרהר על סקס בתפילה?!.. והכי בעיה..שאין לי מישהו שם שאני יכול לדבר איתו על זה..יש עוד אנשים שקרה להם דברים כאלה או שאני לבד??

1GY1

New member
גם לי זה קרה בצבא ובתפילות

בטירונות זה קרה לי המון מה שאתה מספר בתפילה זה באמת הכי מעבצן, עשו עזרת נשים כדי שגברים לא יסתכלו על נשים אבל מה לגבי ההומואים?

arvandor

New member
ודאי שכן!!!

אני אמנם כבר דתל"ש, אבל אני גם בצבא, יותר צעיר ממך, ויודע בדיוק על מה אתה מדבר... כשהסברתי את זה לחברים הסטרייטים שלי מהישיבה לפני כמה שנים, אמרתי להם שיחשבו איך זה יהיה להתפלל בעזרת נשים, או לגור עם בנות כשותפות לדירה. אני לא השלמתי עם זה, אבל יש אנשים שאני מכיר שפשוט אמרו "אם יש בנים שמסיחים את דעתי, אני מפסיק להתפלל באותו הרגע", ומבחינתם היה עדיף שלא להתפלל את אותה תפילה מאשר להתפלל עם כל "הסחות הדעת"... לגבי המקלחות בצבא...והמגורים בכלל, גם בצבא, גם בישיבה... אז יש אנשים שאומרים לגבי המקלחות בטירונות, שממילא כולם עייפים, ולא מרגישים שום דבר שם למטה במקלחת. טוב, אז אני לא כזה. חוץ מזה, שאני באמת לא מבין איך מתמודדים עם זה 3 שנים... מגורים והכל... אז מה שאני עשיתי, זה לגרום לבידוד רבייתי....להשיג לעצמי מקלחות כמעט פרטיות בבסיס, שאף אחד לא הולך אליהן, להתקלח בזמנים שלא מתקלחים בהם בדר"כ, ולמצוא חדר לבד. ובעקרון, להשיג תפקיד עם יומיות, אם זה ניתן מבחינת המקצוע (מן הסתם שללוחמים זה בלתי אפשרי). נכון, זה קשה, יש כאלה שבלתי אפשרי בעבורם להשיג את הדברים האלה... אני במקרה הצלחתי. ניתן אולי לדבר עם המפקדים, ולהשיג פתרון בנושא. אני בטירונות, למשל, שלא היה בה הרבה אפשרויות לגוון בזמנים או במקום, פשוט אמרתי למ"מ שלי שאני הומו, שאני מתכוון להתקלח לבד, ושאם הוא מספר על זה למישהו אחר, ולא משנה אם הוא איש סגל, אני מתלונן עליו במשטרה. וזה עזר.. היה לי אישור להתקלח בזמנים מיוחדים. אז נכון, החברים קצת התפלאו לפעמים, חשבו שאני משת"פ קצת, אבל עם קצת שקרי כיסוי, זה עזר. נסה גם את פורום צבא וגאווה, יש שם על זה חומר. דבר איתי אם צריך. מקווה שתרגיש טוב

יצחק 25

New member
התמודדות בצבא- אפשר גם אפשר!

אהלן קובי! איך מתמודדים עם הנטייה בצבא?- שמירת העיניים- בדיוק כמו שסטרייט לא אמור לנעוץ מבטים- ככה גם אתה. אמנם קשה שבעתיים מעצם הימצאותך בסביבה "מעורבת,, אך אם באמת ברצונך לא ליפול ולחטוא - שמירה וטהרת העיניים והתחזקות באמונה. כדאי בכל זאת "להיחשף" בפני תלמיד חכם שאתה יכול להיתייעץ עימו - ע"מ שיעזור לך בהתמודדות הרוחנית ולהיתחזק ע"מ שלא ליפול בפועל. אני הייתי בצבא 5 שנים - שירות קרבי מלא כולל קצונה- ושמירת העיניים והנפש- אפשרה לי שלא ליפול ו"לעבור את הצבא בשלום". השאלה האמיתית היא איך בדיוק עוברים את החיים בשלום?- אין לי תשובה. עדיין מחפש... חזק ואמץ

BabyBoy1

New member
בעיה מוכרת

לגבי המקלחות, אפשר פשוט להתקלח בזמנים אחרים מכולם. (ולבקש עזרה מהמפקדים אם צריך)

likud1

New member
בעיקרון אם אתה מודיע למפקדים

הם חייבים לשמור על דיסקרטיות ולתת לך שעות ת"ש נפרדות (אלו הפקודות). מבחינה אישית, אני הסתדרתי ללא הדבר הזה, אני מעולם לא הסתכלתי על המקלחות כעל משהו מיני, היה לחוץ, מסריח וגם ככה כולם היו מותשים אחרי יום ארוך, ככה הצלחתי להפריד את זה מתחושה מינית. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

אני גם כמוך בצבא למרות שאני בגיל ה-20...

בקיצור, גם אצלי זה קורה לא במקלחות ולא בתפילות אבל במשהו אחר . אני אפרט... אצלינו בבסיס מפרקים סחורות מבסיסים אחרים אז הרבה פעמים נכנסים בחורים ממש חמודים למשרד אצלי . ואני מת לאכול להתנשק איתם ... אפילו היה מקרה שאיזה בחור נכנס למדרד בשביל שיחתמו לו על סחורה וממש התבונן בי ואני גם התבוננתי בו אבל לא היה העומס לבוא להתחיל איתו גם שלא רציתי שידעו עליי בבסיס אם ישמע הדבר שאני חולה על בנים ... השם יעזור. לילה טוב

elbmin

New member
בעיה מאוד מאוד מוכרת

אהלן קובי...קודם כל אל תחשוב שאתה לבד כי אתה לא...לשאלה עם בית הכנסת לא נראה לי שאוכל לעזור לך אבל עם מקלחת הכל תלוי באיך אתה מסתכל על זה...אני חייל גם ביחידה קרבית ואני ממש מבין אותך...עצה ראשונה פשוט אל תנעוץ נבטים חוץ מזה מנסיון האישי כך כשאני מתקלח אז אני כולי גמור ומותש אז בדרך כלל זה לא כזאת בעיה...בהצלחה גבר

אצלי בצבא הבעיה שונה לגמרי

בדרך כלל אנו רגילים להתלונן על ההומופוביה בציבור הדתי, אבל תדעו שדוקא חילונים בגיל צעיר, ביחוד בגדודים הם ממש הומופובים בלתי נסבלים! חבורה של ילדים קטנים ומציקים. אולי זה בגלל שהם צעירים בממוצע בשנתיים מהחיילים הדתיים. דווקא החיילים הדתיים הפתיעו אותי לטובה, עד כדי כך שסיפרתי לחלק מהם. אשמח לשמוע אם גם אתם חושבים ככה

למעלה