החיים בפסט פורוורד

Liroy25

New member
אני הייתי אומר שכן!

כן החבר טיפש, וגם אני כי עשיתי את אותה טעות ויותר מפעם אחת. לגבי הסטרייטים - להם יש את הדרמות שלהם בדיוק כמו. ויודע מה? עדיף שבועים על שנה. ולמען השם - תפסיק כבר עם ה"נא לשרשר"!!

MARMELAD

New member
אז לא הבנתי מה אתה אומר

מצד אחד אתה אומר שלסטרייטים יש אותם בעיות כמו שלנו ומצד שני שעדיף שבועיים על שנה (כמו הסטרייטים?) אז - יש להומואים נטייה לייצר קשרים חזקים במהירות או לא? (וזאת החתימה שלי.....)

Liroy25

New member
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה קשרים

חזקים אבל לרובינו יש נטייה להתאהב נורא מהר, לבנות מגדלים וארמונות ולראות אותם נהרסים תוך שבועים כשהאגדה הופכת למציאות. לדעתי עדיף להתפכח תוך שבועים ולא תוך שנה, ככה אתה מבזבז פחות זמן על אשליות.

לאהובי גיא מחברך הטוב

אין תשובה חד משמעית אבל שיודעים שזה זה אז יודעים שזה זה ולדעתי זה לא קורה הרבה פעמים בחיים , אם בכלל ,לפחות לא לי . ועכשיו זה קרה ואני הכי מאושר בעולם . מי שאוהב יודע שהוא אוהב . ומי שמתאהב כל שבועיים , יודע שזאת התאהבות של שבועיים . . . מנסיון HAVE FUN .

MARMELAD

New member
אתה באמת צריך לדעת ../images/Emo6.gif

מי שמתאהב כל שבועיים זה משהו ששנינו מכירים ממש טוב, הא.....??? אבל תגיד לי משהו כזה: אם אתה מתאהב כל שבועיים אז למה כל שבועיים אתה בטוח שזו אהבה ענקית?

טעות בידך

אני לא יודע אם הכוונה היא אליי .. . בהתאהבות של כל שבועיים . אבל בכל אופן , מנסיון רב בהתמודדות עם רגשות - ,שקורית ממש אהבה אמתית אז יודעים !!!, ומרגישים . וזה הרגע שבו אתה מרגיש שאתה יכול להיות גם פגיע . . . מוזר לשמוע את זה ממני אהה?? ? ?

MARMELAD

New member
חס ושלום

(למי שלא היה ברור לו: תומר (וגם מו) הוא אמנם חבר טוב שלי אבל לא עליו דיברתי.....)

MARMELAD

New member
מה שאומרים בהורות הומולסבית

התגובה של ערבה אין קץ: גברים אכן חיים בקצה: או התאהבויות מטורפות ו-חולפות, או קשרים "עד הסוף"... ושל אבא גאה: עם הזמן יותר ויותר הומואים מוצאים את עצמם במערכת יחסים זוגית מתמשכת

למעלה