הסרט שלי
הייתי רוצה דרמה כזאת חצי קומית, משהו עם טאץ' ציני. או סתם דרמה. בפנטזיות שלי זה סרט על איך הגעתי לגדולה כסופרת, עם כל התחנות החשובות בדרך. בפוסטר קלוז אפ של השחקנית המדהימה והמהממת שמשחקת אותי (
) בשחור לבן עם מבט מהורהר, רציני ואינטיליגנטי נסוך על פניה. שירים זה קשה, יש כל כך הרבה שירים שמתאימים לתקופות שונות. ואם בכל זאת הייתי צריכה לבחור שירים שמלווים אותי כבר תקופה ארוכה או שמתקשרים לסיטואציות ספציפיות, אז יש כמה: Never Be Mine של קייט בוש לנשיקה הראשונה שלי. I Want You של אלביס קוסטלו, Troy של שינייד אוקונור, Poison של אליס קופר ו-Patience של Guns N' Roses להמשך יחסי עם הבחור הזה. (תכלס רק מהיחסים שלי איתו אפשר להוציא דיסק משולש, אבל לא משנה). Guns N' Roses לשנה שבין גיל 17 ל-18. הרבה שלמה ארצי וקצת פינק פלויד לתקופה שלי בצבא. הדיסק הראשון של סוזאן וגה לבסיס הכי גיהנומי שלי. עוד המון שירים בודדים לרגעים מסוימים בצבא. הרבה מדונה לכל אורך החיים. Send in the Clowns כי אני מאד אוהבת, ובעיקר לתקופה של סוף 2003. This Woman's Work וכמה שירים מ-Boys for Pele של טורי איימוס לתקופה שאמא שלי נפטרה. ג'וני מיטשל וג'ודי קולינס לשנה האחרונה. ו-To the Moon and Back של סאוואג' גארדן כי תמיד הרגשתי שמכל השירים שאני מכירה, זה השיר שאני הכי מרגישה שנכתב עלי. טוב, יש עוד המון, אבל תסתפקו בזה. אה, ושם לסרט... אין לי רעיון ספציפי, אבל זה חייב להיות ציטוט מתוחכם מאיזושהי יצירת אמנות שאני אוהבת, רצוי יצירה כתובה.