החיים במאחז.

bariska

New member
ממ קיריל החליף

עכשיו פריקי וחן..אדומות

wasted years

New member
אממ, סתם

עברתי תאונה וזוג רוסים חביב אימץ אותי לחיקו, דחפו לי פילמנים וסירניקים דרך האוזניים, הרביצו בי תורה, מירקו וליטשו אותי, סירקו אותי הצידה, נתנו לי ללגום וודקה עם זפיבון ששרף לי ת'אמא של הגרון.. מצאתי את עצמי בערבים צופה בנאשה קינו ומנשנש חומוס אחלה. אנה אפילו חשבה איך תראה תוכנית דוקומנטרית על חיים הכט ועל הפרסומת החדשה שלו ליוגורט בטעם חלבה.. ולמה ישראלים צופים בתוכניות הרזייה, ולמה רפי גינת מגיש את התוכניות האלה(????????) למה למה למה? חברים, בנות המין השני לא נמשכות אלי, זה בטח בגלל שאני מריח כמו קלגון מסיר אבנית. אני צריך לעשות הסווה למאבטח כושי בסינמה סיטי וללכת ללמוד באוניברסיטה שיאצו ורפואה אלטרנטיבית כדי שאחרי זה לא אוכל לעשות עם זה כלום פרט לישיבה מול המחשב מבוקר עד ערב עד לאיבוד עשתונות שנגרם ע"י כאב ראש מקרינה רדיו אקטיבית(וכך נכנסת הרפואה האלטרנטיבית והשיאצו:). ובכם חברים, מה שבאתי לומר פה הוא שאני עומר, ואני אשמח לבוא למפגש הפורום. דוברה פוז'לובא לעצמי וספייקוניי נוצ'י.

eMiFrEaK

New member
יששששששש

הציניות והפרצופים העצובים של עומר נשארים איתנו לעוד חצי שנה!!!! :)))) אל תעלם ככה.. הגעגועים הורגים אותי.. אגב.. אני אנה..(אני לא יהרוס את מה שהתחלתם כאן חח)

wasted years

New member
החיים במאחז.

אני גר באריאל, זו התנחלות. משעמם שם, אל תבואו לשם.... חברים שלי אומרים שאני לא מתאגר אינטלקטואלית, הם אפילו צודקים. כמה כבר אפשר לדבר על גבעתי ואיירון מיידן? וכמה אפשר לחלום גבעתי כשבדופן הלב שלך מצטברת שכבה צמיגית ומגעילה של חומוס? אני רוצה להתפתח, לצאת מהמקום הזה, להכיר אנשים חדשים, לראות shrek 2, לצחוק על אנשים שמועדים ברחוב ולא להרגיש רע אחרי זה. אני לא אוהב שבנות לובשות חוטיני, הן נראות זולות... וזה בכלל לא נוח, זה כמו להסתובב עם אצבע בתחת כל היום(אני מניח).. ולמה בכלל הן לובשות את זה מתחת למכנס לבן וצמוד? חחח, קיריל בטח מת לכפכף אותי בגלל שאני מציף לו את הפורום. קיריל, אני מצטער, גלגול הבא אני אוולד רוסי והכל יהיה טוב:) לפעמים אני מצטער שלא נולדתי רוסי, לא יודע למה. חחח וכמה שזה רוסי לשים במשלוח מנות אפרסמון:) וכמה שזה ישראלי לקנות מכונת נקניקיות לבית או לקנות פיאט אונו ב500 ש"ח ולהשקיע בה מערכות במיליוני שקלים:)) זה תמיד מצחיק אותי:) חחח טוב דיי:(

wasted years

New member
ועוד דבר.

אל תתנו לשום קפיטליסט לבעוט לכם בביצים. התרבות הישראלית לא מחלחלת לתוככם! תרבות שטחית של שיטוטים בקניון בימי שבת, ישיבה בבתי קפה כאשר המסר האינטלקטואלי שם הוא על איזה צד קמנו אחרי הלילה הסוער מינית שעברנו.. למה שזה יעניין מישהו? ולמה צריך להזמין קולצונת הבית וקפוצ'ינו במיליון שקל כדי רק לשחק אותה עיניינים ומעניינים? ערסים עם כובע, מכת מדינה. עם כל הטמטום שלהם הם החליטו שלא די להם והם הוסיפו לנו אתגר. למה לעזאזל הם הולכים עם כובע בלילה? מה מסנוור אותם? העור הלבן שלי? ואני זוכר את הערס שצחק עלי שהרכבתי משקפי שמש בלילה. הוא בטח היום אוכל את עצמו בגלל זה:) ומזרחית.. לשירים האלה יש תבנית קבועה. בחור שחום , לבוש אלגנט(עלק) , מחומצן ראש, הורים מובטלים... מסר מלנכולי שמתיימר להיות עמוק על חיי האשפתות שחי הדובר, על זה שריססו את אמא שלו בדי די טי ובגלל זה הבולבול שלו עקום, על הקושי האקונומי(אבל להחזיק חפיסת מלבורו זה בקטנה:) ובגלל זה שום "כפרה עלי" לא שמה עליו. חח, אבל מה אני? מי אני? אפשר לחשוב שהאשכנזים יותר טובים. בין הדברים שמזרחים יותר טובים מאשכנזים הוא כמובן האוכל. אני מצטער, אבל אוכל שנע מצד לצד בצלחת שלי ויש לו ריח של ואגינה לא עושה לי את זה. ח"ח למזרחים. ותמיד לאשכנזים יש ריח של דבק קשיח שהיה לנו בכתה א' שבכלל לא הדביק לי כלום ודפי העבודה היו "הולכים לי לאיבוד"(איפה זה איבוד? כאילו אנחנו אמורים לנסוע בכביש החוף ולראות שלט שעליו כתוב ...ת"א-70 ק"מ , ראש העין-90 ק"מ, לאיבוד-92 ק"מ) אממ... טוב... אשכנזים, מזרחים ורוסים.. כולנו יהודים.. ומי שלא, לא יכול להיות עד כדי כך גרוע לא לא להטמע בנו:)

eMiFrEaK

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מילים כדורבנות! ואיי עומר.. אתה חייב לפתוח בלוג!!

wasted years

New member
חס...

שאצטרף לקומונת המיוסרים האלה? את לא יודעת מה יוצא מהם בסופו של דבר, באמת! הם מנסים להשמע עמוק ולשחק את הזיגמונד פרויד הבא, אבל הם לא כאלה. הם נכנסים לזה כל כך חזק עד שבלא מודע הם פוגעים באחרים, אלה אנשים ללא ביטחון עצמי ולכן הם מתחפרים בעולם הוירטואלי והקטן שלהם. מקודם אמרתי שאני רוצה להתפתח, זו הצרות אופקים:) אתמול ראיתי טרויה. טוב:|

למעלה