החיים בלעדי ..

gala21

New member
החיים בלעדי ..

אני רואה שיופי פה. אני חצי גוססת והעולם שותק. סתם. אני חולה . לא ישנתי כל הלילה .אשכרה. אבל הייתי אצל רופא נשים תורן. מה אני אגיד לכן בנות .. לפעמים יש הפתעות יפות .. איזה חתיך . לא חשוב מה שכן חשוב שהוא היה גם חתיך וגם נדיב. רבותי ..יש לי גימלים . והרבה. אז זהו. לא ראיתי את עמיר אתמול . חיכיתי וחיכיתי ומי לא בא ? ( או ומי נרדם ??) טוב שיש את איילת העטלפית שמדווחת בלילות . ובכלל .. מזל שיש אתכם . נשיקות לכולם

ezraz

New member
אוהבים אותך, תרגישי טוב

אנחנו כאן, תרופות בתי מרקחת וכאלה.

גאלה!!!

תרגישי טוב,ותמשכי את הגימלים כמה שבא לך ,כל עוד יש לך מחשב גם בבית...אין בעיה

גאלה , מה את עושה בעיות...

מצאת לך זמן להיות חולה? קדימה ילדה תתאוששי את חסרה לי למרות שלא היה לי זמן היום ... ברצינות הרבה בריאות ושימרי על עצמך ועך הפשושית שלך מקווה שמחר נרחיב את הדיבור... אני מבינה שפיספסת את הדואט ה"מדהים" אתמול אבל ביננו לא הפסדת הרבה כי גידי לא בדיוק הטיפוס של הנשמה הוא יותר טיפוס של מלנכוליות רדודה ואל תישאלי מה זה ? זה פשוט יצא...

gala21

New member
כפרה עליכם

איזה כיף לא להיות .. רק כדי להיות עוד פעם... תנסו זה כיף.. ( אני כמו הפרסומת של דרור קרן לסלקום..:))

ezraz

New member
הגעגועים והדאגה פשוט מעבירים אותנו

על דעתנו. בוקר אחד לגלות שאת לא מרגישה טוב ונחום פתאום חולה, גדול עלינו. (נחום בטח שוב התקלח ערום והצטנן). מכירה את השיר "תחזרי תחזרי" של אייל גולן וארקדי דוכין? נו אז תחזרי כבר!

gala21

New member
אני פה ..

ואל תגיד אייל גולן לידי. תיכף גם תהיה לי פריחה בנוסף לכל הצרות...:)

ezraz

New member
אמאל'ה איזה פחד

לא להזכיר את אייל גולן לא את גידי גוב, מה קורה כאן לכולם? אני יצאתי למילואים אמנם אבל מי שנהיה פה קרבי זה אתם. חברים להרגע אם לא אז... אז... אז כלום.

gala21

New member
עזרא, בוא נסכם על כמה דברים

אייל גולן זה לא . יש עוד כמה "לא" שהם המזרחית ליגה ג' . אין לי בעיה עם גידי גוב. הוא מקסים בעיני. אני חושבת שהוא סוחף עם ההומור שלו. אני אוהבת את התוכניות של האוכל ובכלל איך שהוא זז. מה שכן - אני לא אוהבת את איך שהוא שר. מה לעשות . וזה בלי קשר לעם עמיר או בלי עמיר. ארקדי דוכין דבש . כשהוא שר את שיר לירי .אני מתה .

ezraz

New member
אייל גולן אל זמר ליגה ג' לדעתי

רק חבל שהוא התחבר ליוצרים כמו אתניקס שכותבים שירים בשרשרת וכך זה גם נשמע. למרות שנכון הם אלה שהביאו אותו לתודעה הציבורית, אבל זה דיון לפורום אחר. נכון להיום רוב המוזיקה המזרחית נשלטת ע"י זמרים ליגה ג' וחבל. לגבי גידי גוב- הנושא מוצה. מספיק!. אני זז עכשיו, אז תרגישי טוב, ואני אתחבר בלילה מהבית עד אז אני מקווה לשמוע שאת כבר מרגישה יותר טוב. (לנו את יכולה לספר את האמת אנחנו לא רופאים ולא הבוסים שלך), ואם בכל עדיין קשה ולא טוב לך אז כאן המקום להיות בו כדי להתעודד. ביי עזרא

לא להיתלהב , תיכף נחזור בנו ,סתם...

היי איך הולך , את בסדר? מקווה שמחר בבוקר תדווחי על הקלה בחולי שלך ותחזרי כל כולך ל"אל בורות המים" שאני עדין לא מכירה מבטיחה להכיר צריך רק זמן להיתעסק בעמיר בזמני הביתי.

ezraz

New member
תמר-לא נשאר לך הרבה זמן

חוץ מ "אל בורות המים" יש לך עוד הרבה להספיק.

gala21

New member
מה אני אעשה איתך???

מה זתומרת לא מכירה את "אל בורות המים" . זה נעמי שמר קיביני-פאקינג-מט. את מלחיצה אותי . ובואי נסגור עוד משהו .. אם הייתי חולה -מתה לא הייתי פה . מה שזכיתי לו זה פירגון בנלאומי מהגניקולוג..:)

למעלה