החיים ביו"ש

AYELET1

New member
החיים ביו"ש

מצד אחד אנשים חדורי אידיאל - כדי ליישב את הארץ, הם מוכנים לסכן את עצמם ואת ילדיהם. מצד שני נשמעות טענות (שלעיתים נשמעות דמגוגיות ...) , שאין לסכן ילדים... ואם נחזור לטענות הצד הראשון, הרי מדינת ישראל , כנראה לא היתה קמה ללא אידיאליסטים כאלו... הויכוח אינו חדש , אך כל פעם מתעורר מחדש. הנכם מוזמנים לחוות דעתכם. רצוף לינק לכתבה אודות תחיה בלומברג ז"ל ומשפחתה.

shy-1

New member
היי, יש לי כל כך הרבה מה לכתוב על

הנושא, שאצטרך עזרת שרותי הקלדה מקצועיים. ולכן אקצר, לדעתי האישית, כפי שאני מבין את המציאות העכשוית, וכל מה שאני יודע על ההיסטוריה שלנו ושל כל העולם: ההתנחלויות, הן המסמר האחרון בארון קבורתה של מדינת ישראל. מצטער SHY

גליה13

New member
שי הנך צודק- לגמרי-

אני מכירה את כל הנימוקים- אני יודעת שיש שאומרים שמי שיושב בתחומי הקו הירוק, יושב במקום בו ישבו ערבים לפני 1948, מצטערת- לדעתי זה שונה לגמרי- ואין לנו- פשוט אין לנו מה לחפש שם- ועכשו- אם אדם רוצה להיות מאד "ציוני" וחדור אמונה ולחיות במקום בו סיכוייו למות גדולים- אם הוא מתעקש לנסוע בכביש בו יתכן שירו בו- זכותו- וכל עוד הממשלה לא החליטה על פינוי הישובים- אני לא אתערב בזכותו זו- אבל לסכן ילדים... למה? למה?- מה אתם רוצים להוכיח? - שכחו מזה- אלוהים לא שומר עליכם בשבילי יש"ע-ואם אתם לוקחים את ילדיכם לשם- אתם פושעים וחסרי אחריות. נ"ב- כל זה נאמר על ידי, תושבת גבול הצפון- תחת מטר קטיושות שנים רבות- ולעולם לא חשבתי לפנות את הילדים שלי- אבל זה לעולם לא היה כה מסוכן- לעולם לא

למעלה