החיים בזבל.

roikeman

New member
מוזר... חוץ מזה, מה אתה בוכה?

החיים באמת בזבל. תעורר מר בחור!!! יש טראנסים בלאגנים בכל מקום!! תקרא לאיזה חבר ולך תאכל חומס איפה שהוא! אלה החיים הטובים. אפשר גם לנסות להכין סופגניה, אבל זה תמיד יוצא גרוע. האפשרות המועדפת היא להכנס לפורום ולפתוח הודעה לא קשורה ואפילו בלי תוכן... עוד הצעה זה לנסות לקורא תגובה של מישהו שמזיין לך תשכל... ולא להבין בכלל איך הוא קשור. אהההה, אני כזה עמוק, שנון. מקווה שעזרתי. שיהיה לך לילה טוב וחלומות.

THE sky angel

New member
רוצה לנסות להמשיך להתמרמר עם עצמך

או שאתה רוצה לספר לנו ולנסות לבקש עזרה?? או תמיכה... בלי שום קשר אני פנויה כל היום אתה יכול לשלוח לי מסר ו\או באייסיקיו כל היום.. 161821692 -מור'וש-

עמריקי

מה קרה?! דבר איתי

OMRI42

New member
תודה לכל מי שהגיב.

בחיי חיממתם לי את הלב גם אם לא אמרתם דבר שקשור אליי ואני רציני..... THE sky angel ראיתי שאת "צהובה כחולה בדם" אז חשבתי שיהיה נחמד אם לא נדבר כי את לא תאהבי אותי אבל תודה אנשים

THE sky angel

New member
חחח אז כנראה שאתה לא מכיר אותי..

זה לא באמת מפריע לי.. ולא נראה לי שהיינו מגיעים לדבר על זה אם לא היית יודע..!! חוץ מזה שהראש שלי פתוח (תרתי משמע והמשבין יבין!!) לכל דבר.. =)

tuty fruty

New member
אני לא יודעת ממה זה נובע

ויכול להיות שהחיים לפעמים נראים בזבל. אבל עצה שלי ברגעים כאלה תחשוב על הדברים הטובים בחיים אולי זה יעודד אותך ואם אתה רוה לדבר עם מישהו אתה מוזמן בכייף אפילו 156645500 או במסרים מה שבא לך! תהיה בריא ותחייך זה תמיד עוזר~!

למעלה