החיים בזבל?

HodY@KambodY

New member
החיים בזבל?

תודו שלפחות פעם בחיים שלכם חשבתם להתאבד! בזמן האחרון המחשבה הזו עברה לי בראש יותר מדי פעמים! למה? או זה פשוט הכל!!!!!!! החיים חרא! הלימודים מיאשים, כשאתה יושב כל היום ולומד ובסוף מוציא 50 בבחינה זה חרא. המשפחה זה חרא, להיות כל הזמן נחמד לכולם להרגיש שלאף אחד בעולם הזה לא אכפת ממך. אהבה זה חרא, לראות שלכולם יש מישהו שאוהב אותם ולך אין... אני יודעת שזה יעבור באיזה שהוא שלב, אבל בכל זאת לפעמים יש את הרצון הזה למשהו מעודד ואין לך מאיפה לקחת את זה.... Me

תראי...

לכל אחד יש את התקופות שלו... לפעמים למעלה ולפעמים למטה כתבתי פעם שיר בנושא הזה... לינק למטה בכל מקרה... אני חייבת להודות ש(לא פעם)ניסיתי כבר.. you know... אבל עכשיו אני מאושרת לאללה...! אני ממש שמחה במה שיש לי בחיים - משפחה אוברפרוטקטיבית שאם הם לא היו ככה אז בטח כבר מזמן הייתי מתה ואנוסה באיזשהו פרדס (מבאס בפרדס) חברים, שהם האנשים הכי מדהימים שיש, בלעדיהם לא יודעת מה הייתי עושה. אהבה אמנם כרגע אין לי בחיים, אבל לפי מה שנראה לי כרגע, יש מישהו שמבחינת רגשות... הם קיימים, וזה הדדי, וזה נהדר, זה עושה אותי למאושרת. ואת פשוט צריכה לחכות, ולא להכנע לכלום, ואם קורט סותר את דבריי, בחייאת אל תקשיבי לו ותעשי מעשים מטופשים ובטח אל תקבלי ממנו הצעה כגון ``אני ארצח אותך בסתר אם את רוצה`` think floyd (Peace & Love :) ) אוהבת מיכל נ.ב. תקראי את השיר, אולי זה יעודד

Levinzone

New member
אין לי נושא

מיכל, אולי לא שמת לב, אבל בהודעה שלך את לא ממש יעצת לה...את פשוט סיםפרת לכולנו כמה החיים ש-ל-ך פעם היו בזבל ואיך עשכיו החיים ש-ל-ך בסדר גמור ומאושרים וכו` וכו`...אני לא מבינה..לפחות אם היית אומרת לה מה עשית ואיך התגברת על זה!! אבל באמת, לא רוצה שתרגישי שאני תוקפת אותך או משהו כזה, אבל באמת שלא עזרת לה פה בכלום!! אני לא חושבת שלי הודעה כזאת היתה עוזרת.... בכל אופן, לזאת ששלחה את ההודעה המקורית- לא זוכרת כבר מי זאת היתה כמו שמיכל אמרה יש לכולנו תקופות של אפ אנד דאון, וצריך להיות ברור לך ש``אחרי כל ירידה תבוא עלייה`` ובאמת שאת צריכה לחפש דווקא את הדברים הטובים והקטנים שעושים אותך שמחה...לא יודעת, לצייר, לנגן לכתוב...ולא חייבים דווקא משהו כזה...אין לך חברה טובה או ידיד שאת יכולה לפנות אליהם והם ישפרו לך את המצב רוח? תנסי להיזכר באנשים שהיה לך קשר איתם ואולי אפילו קשר טוב ופתאום איבדתם קשר...אני חושבת שחידוש קשר כזה באמת יכול לעשות מצב רוח טוב... גם לי קורה הרבה שאני נכנסת פתאום לדיכאון וכמובן שכולנו חושבים להתאבד מדי פעם ..זה דיי נורמלי..אבל באמת, אם כל מי שרוצה להתאבד היה מתאבד לא היה נשאר פה אף אחד..:) בקיצור..תתעודדי ותזכרי שזה יעבור בקרוב:) וחוצמזה תמיד יש לך אותנו ותראי כמה שאנחנו משתדלים:) -יעל-

המסקנה שצריך להסיק מההודעה שלי:

לא לוותר, והזמן יעשה את שלו, והיא תחזור להיות מאושרת בסופו של דבר...

או, איך ענבל פרלמוטר אמרה

ענבל שברה מראה. העיתונאית: ``את יודעת שעכשיו יהיו לך שבע שנים רעות...`` ענבל פרלמוטר: ``כן, אבל אחר כך יבואו שבע שנים טובות.`` ארבע שעות לפני שהיא מתה? עד העונג הבא...

לא יצא טוב

בגלל שרשמתי כותרת ארוכה מדי אז עשיתי צריכה לעשות קופי אנד פייסט.. מקווה שהבנתם משהו... ארבע שעות לפני שענבל פרלמוט נהרגה, היא התראיינה לשבע ימים. ומשם כתבתי... לא משנה. ואגב, הודיה , הנה שיר יפה בשבילך, להעלות את המצב רוח..תקראי את שורת הפזמון. ו...במורל!! every day is a winding road/ sheryl crow I hitched a ride with a vending machine repair man He says he`s been down this road more than twice He was high on intellectualism I`ve never been there but the brochure looks nice Jump in, let`s go Lay back, enjoy the show Everybody gets high, everybody gets low These are the days when anything goes Everyday is a winding road I get a little bit closer Everyday is a faded sign I get a little bit closer to feeling fine He`s got a daughter he calls Easter She was born on a Tuesday night I`m just wondering why I feel so alone Why I`m a stranger in my own life Jump in, let`s go Lay back, enjoy the show Everybody gets high, everybody gets low These are the days when anything goes Everyday is a winding road I get a little bit closer Everyday is a faded sign I get a little bit closer Everyday is a winding road I get a little bit closer Everyday is a faded sign I get a little bit closer to feeling fine I`ve been swimming in a sea of anarchy I`ve been living on coffee and nicotine I`ve been wondering if all the things I`ve seen Were ever real, were ever really happening Everyday is a winding road I get a little bit closer Everyday is a faded sign I get a little bit closer Everyday is a winding road I get a little bit closer Everyday is a faded sign I get a little bit closer to feeling fine

anigmaz

New member
בלי לדאוג...

יעל, אם את קוראת את זה, אני לא מספר אם את לא ... :) עשינו עסק.

מצודדת

תשמעי, אניאספר לך- הייתי בדכאון גדול מאוד לפני שנה ומשהו...בתחילת שנה שעברה.. כל המחשבות שלי היו אובדניות, והשיר העכשווי שלי (יש לי שיר שאני תולה על הדלת של החדר שלי, כל תקופה זה מתשנה- שיר שאני מתחברת אליו. עכשיו זה- if yu tolerate this של המניק סריט פריצ`רס) היה ``שתיקה`` של אביב גפן, אם את מכירה... בכל אופן- עכשיו הרבה יותר טוב לי. זאת אומרת- אחר כך..הלכתי לפסיכולוג וכמה שהתנגדתי לזה (ההורים שלי הכריחו אותי, ונראהל י שרק בגלל זה), התפלאתי לראות עד כמה שזה עזר לי. הפסיכולוג הנפלא שלי, שהרבה אומרים שלהם הם לא עוזרים- פתח את עולמי המלנכולי לפילוסופיה, למהות החיים. מהפילוסופיה קראתי את ``זן ואומנות אחזקת האופנוע``. ספר ששינה את כל חיי!! אני פשוט סוגדת לספר הזה, כי אין כמוהו בעולם! יש שני ספרים שאני פשוט הכי מעריכה ומוקירה בעולם- -ילד הכרובית, ו-זן.. בכל אופן- זאת לא הנקודה שלי. ``זה בא והולך, את יודעת`` ו-, עוד מאותו השיר- ``לומדים לחיות עם זה ככה- פחות, אבל עוד כואב.`` אני מאחלת לך רק טוב!! נ.ב- אני ממליצה לך לשמוע מאיר אריאל בשביל להעלות את המצב רוח..עוזר..:)

EDBN

New member
יש לי רעיון פיצוץ H-(

בוא אלי אצלי דיי נחמד.... ועכשיו ברצינות! לך לחבר או משהו, תאמין לי אין כמו חבר בשעה קשה כזו... Me

Black Star

New member
אני נורא מכירה את מה שאת מתארת...

זה עובר עליי מפעם לפעם, ואני לא חושבת ברצינות על להתאבד אבל אני כן חושבת על כמה היה נחמד להיות מישהו אחר עם חיים אחרים לגמרי. כמה נמאס מהחיים. בלה... קשה לי להצביע על איך לצאת מזה- זה מצברוח, הוא יעבור. אני כל כך מכירה את הקטע של לשקוע בדיכאון הזה, שפשוט כאילו כל מילה שכתבת יכלה לצאת ממני. ואת מרגישה לבד בעולם למרות שכולם מנסים לעודד אותך (אם את בוכה או סתם מבואסת וכולם רואים...). כשהמצברוח הזה עובר נורא קל לראות את כל הדברים הטובים שיש לך בעולם, אבל כשהוא שם זה בלתי אפשרי. מה אני יכולה לייעץ לך? תשתי איזה שוקו או תאכלי משהו מתוק (אותי זה הביא להתמכרות מוחלטת למאנצ`יז...אבל אני בהליכי גמילה), תתקשרי למישהו שאת באמת אוהבת נורא לדבר איתו, תעשי דברים שאת אוהבת- ורק שאת אוהבת!!! תרקדי, תכתבי (לכתוב זה פשוט מעולה כשיש מצברוח רע), תשמעי מוזיקה, תעשי איזו אמבטיה ארוכה ומפנקת... ואם תלכי לישון, אני מבטיחה לך שכשתתעוררי הכל ייראה יותר טוב. תתעודדי, ואם בא לך לדבר, את יכולה למצוא אותי באיי סי קיו 16456272. ביי :) Forever dance יעלי.

LI$A

New member
תחכי.....

אין מה לעשות אבל בסוף יקרה לך משהו טוב.... גם אם עדיין לא קרה לך זה בסוף יקרה. ולעומת רוב החבר`ה שכתבו כאן מתחתיי שתשני וזה יעבור לך, תדברי עם חבר טוב זה הכי עוזר, וכו` וכו` - אני בטוחה שניסית את כל זה וזה עדיין לא עוזר לך לכן את פה ------- זה יעבור...

rastotman

New member
44

אם אני לא טועה, זה מה שקיבלתי במיבחן שהיכוננתי אליו. ואני מרגישה איך חוזרת ההרגשה של אני באמת באמת לא רואה איך אני אשב ככה עוד כמה שנים בכיתה עם מורה, ולא אקשיב או כן אקשב ואלמד או לא אלמד ואקבל בדיוק את הציונים שאני שואפת אליהם- 45 במתמטיקה ו70 אולי וחמש באנגלית, ושלושים בערבית- ועם הציונים האלה אני לא הולכת לוויצו, בעיקר בצירוף תקין על איחורים, אבל בקלות עולה לתיכון המדהים שלנו [שאני פשוט לא מבינה איך מנפים חצי מהחטיבה אם כל הציונים נחשבים לעובר]. ונימאס לי, רע לי ואנשים רק אומרים לי שאני עושה פרצופים שמעיקים עליהם ושאני צריכה ללכת לבית ספר. ואני רוצה לישון, קצת, רק קצת והכל יהייה יותר טוב. כל הפרצוף שלי נימצא בטמפרטורה הזאת שאני יכולה לבכות בכל רגע, ואני מרגישה איך כל משפט שאני אומרת הולך להתחיל ב-את/ה לא מבין/ה, ולהיגמר ב-,נו! ורע לי וזה עובר, ואולי עדיף להיתאבד כשאתה בתוך זה ופשוט לגמור עם הכל.

HodY@KambodY

New member
תודה לכולכם, ממש תודה....

אני חושבת שלפעמים אדם שאתה לא מכיר לא רואה ולא שומע יכול לעודד אותך בדרך הכי טובה. ממש תודה לכולם. Me

N0

New member
פעם ?

פעמיים שלוש ארבע בימים האי זוגיים של השבוע... טוב זה בטח רק כי לN0 יש פוטנציה להיותל מאני דיפרסיבי אז הוא חושב על זה הרבה. בכל מקרה מעולם הוא לא ניסה להתאבד (מיכל?) זה כנראה כי הוא רואה את ההתאבדות כדבר אגואיסטי ולא מועיל (קשור לאמונה של N0 בגלגול נשמות). גם ברגע שמבינים שציונים הם לא הכל בחיים (והם ממש לא הכל בחיים) ונכון שיש פעמים שמרגישים שאף אחד לא אוהב אותך ולאף אחד לא איכפת אבל תמיד אחרי איזה יום יומיים שלוש מישהו מתקשר לדבר איתך ומשפר לך את המצב רוח. ותמיד המחר נראה הרבה יותר רע ממה שהוא באמת. אז תחשוב על זה שהמטרה היחידה שלך בחיים זה להיות מאושר שים זיין על מה שעושה לך רע ותתמקד במה שעושה לך טוב, זה לא עובד מיד אבל אחרי מספיק זמן זה עוזר פלאים. N0

זה בדיוק מה שהאקס שלי אמר לי...

שלהתאבד זה דבר אגוצנטרי זה היה בערך יומיים אחרי שנפרדנו ו3 חודשים לפני אותו היום שהדבר נאמר הבטחתי שאני אתאבד ביום שהדבר נאמר... והאקס הציק לי שעות לא לעשות את זה ואני לא שמתי זין, אבל כפי שאתם יכולים לשים לב... (באסה לקורט) לא עשיתי את זה... אבל בכיתי אחת מהפעמים היחידות שבכיתי. אני אף פעם לא בוכה פעם אחרונה בכיתי... טוב אתם יודעים, לפני 3 חודשים, כולנו יודעים למה...

Funeral_Drum

New member
קריפי

מוזר שמה שמונע מאנשים להתאבד זה המחשבה שזה אקט אגואיסטי.... בסך הכל קל מאוד להגיע למסקנה שאין שומדבר רע בלהיות אגואיסט ואז מה? מתאבדים? יש סיבות יותר טובות לא להתאבד כמו: `בישיל מה לי ליתאבד בכלל?`. וזאת בערך הסיבה הכי טובה לדעתי shine

מתח

New member
להתאבד, או לא להתאבד?

קשה לכאורה. אבל חשבתי על הנושא, וקראתי, וכתבתי, ושאלתי.. כל כך הרבה, כל כך הרבה. והגעתי לזה: מוות הוא סוף. אין שמחה, ואין עצב. חיים הם כל השאר. יש בהם שמחה, ויש בהם עצב. מה מהול במה, זה דבר שמשתנה מחיים לחיים. ברגע שחייך מגיעים למצב כל כך שטחי, שאתה כל כך עצוב שהשמחה לא שווה בכלל לאושר - או שאתה יודע שאתה לא תהייה מאושר עוד, אף פעם לעולם, במצב כזה -- קיצוני עד כמה שזה נשמע, זה קורה -- התאבדות היא אופציה. התאבדות היא לא אגואיסטית. לא הייתם מכריחים חבר להשאר חי, בתור משותק מהראש ומטה, רק בשביל ``לחיות`` אם הוא לא רוצה זאת, נכון? זה אגואיסטי וזה מגעיל. מתאבדים בסה``כ גואלים את עצמם מכל הסבל, העצב והכעס שבחיים. כל השטחיות. גם אם אתם חושבים שהם אגואיסטים, הם חשבו על זה כל כך הרבה, וכל כך לא רצו לפגוע באף אחד - ובכל מקרה הם הגיעו למסקנה הסופנית הזאת. כנראה שהכאב היה מעבר לכל שיעור. מי אתם שתהיו אגואיסטים ותדרשו את המשך הכאב, רק בשביל סיפוק עצמי? אמא שלי סיפרה לי שבן של חברה ילדות שלה התאבד לפני כמה ימים.

N0

New member
יש הבדל בין התאבדות להמתת חסד...

וזה עדיין אגואיסטי (זה שהחבר המשותק מת זה לתועלת אישית שלו, זו אומנם תועלת שבמקרא הזה הרוב מסכימים שמגיע לו אבל זה עדיין אגואיסטי)

למעלה