החיים בזבלה...

popo האחד

New member
החיים בזבלה...

שלום לכם- אני חדש כאן. הייתי רוצה לספר לכם על משהו ולשמוע את תגובתגם: לפני כחודשיים התאהבתי במישהי שנקרא לה X. כחודש אחרי שהבנתי שאני באמת מאוהב בה אמרתי לה את אשר על ליבי. היא כמו שאומרים "ניפנפה" אותי. אני זוכר שבאותם הימים כשהייתי מאוהב בה והיא לא ידעה על כך הרגשתי נפלא, מצב רוחי היה מעולה והרגשתי שלא יכול להיות טוב יותר מזה. המשכתי לאהוב אותה גם אחרי שהיא סירבה להצעתי לצאת איתה. וובכן, אני עדיין מאוהב בה, אך היא עושה רושם לא מעוניינת בי. אני מרגיש ממש ממש חרא, ואני ממש לא יודע מה לעשות עם עצמי. אני יודע- תגידו לי לשכוח אותה ולעבור הלאה, אבל אני פשוט לא יכול להרפות, היא האהבה הראשונה שלי באמת.... אגב- אני בן 15... אשמח לשמוע עצות ותגובות. גמר חתימה טובה

Maybe Its Me

New member
../images/Emo10.gif

קשה לקרוא דברים כאלו.. הלב פשוט נשבר לאלפי רסיסים שקשה לאסוף.. הרגשה מוכרת.. כמעט לכל אחד זה קרה.. תראה אין ממש מה להציע.. זה תלוי בך, אגב...כל אחד מתמודד עם זה בדרך שלו.. יש שאלו שמחפשים אחרות.. ויש כאלו שפשוט מנסים איכשהו לשכוח.. אהבה ראשונה-ועוד חד צדדית...
קשה.. אנחנו תמיד כאן בשבילך... תכתוב...במקום לשמור את הכל בלב ...תכתוב תראה שזה יקל עליך.. אך אין עצה ממש... כי כולם עברו את זה.. ולא יודעת לכולם זה עבר אחרת \: ברוכה הבאה לפורום.. גמר חתימה טובה

15ש ח ר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

טוב... לא שיש לי הרבה ניסיון באהבה, שדרך אגב אתה לא היחיד שלא מצליח לו בשוק האהבה... :\ אבל אתה לא צריך לרדוף אחרי מישהי שלא מעוניינת.. אתה יכול לחזר אתה יכול לאהוב לפנק לחבק אבל אתה לא יכול להמשיך כך לעד... אם אתה רואה שהיא ממש לא מעוניינת בך, אז אולי היא גם לא שווה את זה?? חשבת על זה שאולי היא קצת בוא נגיד... סנובית? (לא שאני מכירה אותה.. פשוט נראה ככה מדבריך...) אני לא אומר לך לשכוח אותה כי זה החיים שלך, אבל אם אתה רואה שאין מה לעשות, פשוט וותר... מקווה שנתתי לך חומר למחשבה... שחר :)

sh53

New member
לפעמים אהבה לא הדדית

ויכול להיות שהבחורה כן שווה את זה, בחורה טובה ומקסימה ובכלל לא סנובית, אבל מה לעשות? קורה שאהבה היא חד צדדית. אי אפשר לומר על הבחורה דברים כאלה כשלא מכירים אותה. היא סה"כ אמרה "לא".

WinnerMan13

New member
קרה לי מקרה דומה..

כן...גם אני "נופנפתי" כמו שהגדרת את זה וגם אני לא יכולתי לשכוח אז אני מכיר ת'הרגשות שלך.. ואתה יודע מה? תנסה עוד קצת אל תרפה ישר כי לפעמים גם כשהכל נראה אבוד משהו משתנה..אל תאבד תקווה תנסה להתיידד איתה לגרום לה להראות שאתה לא פחות טוב מאף אחד אחר.. או שפשוט תשכח אותה ותעבור הלאה..

sh53

New member
המקרה שלכם טיפה, קצת, שונה

הוא התחיל איתה במפורש וקיבל את התשובה "לא", ואילו אתה רק רמזת ולא קיבלת תשובה "לא".

sh53

New member
אני יודעת שקשה לקרוא את זה

אבל אומר לך בכל זאת - המשך הלאה בחיים. ניסית ולא הצליח? אז מה. יש עוד בנות בעולם. מה יתן לך להמשיך לאהוב אותה? רק כאב לב. אתה תמשיך לאהוב אותה עוד ועוד ואתה תפסיד אהבות שיכולות להיות בחייך, רק בגלל שאתה מתעקש לאהוב מישהי שלא יצא איתה כלום. בנות יכולות להיות מסביבך ולתת לך רמזים שהן רוצות להיות איתך, ואתה לא תשים לב לזה, כי אתה מאוהב ומסנוור ממישהי אחרת, האם לא חבל? אני יודעת שקשה, אבל לפעמים בחיים צריך להמשיך הלאה, כי אין ברירה אחרת. אנו כאן כדי לתמוך בך ברגעים כאלה. אל תתבייש להכנס לפורום ולספר לנו איך אתה מתקדם בענייני הלב. אם יש לך יום לא הכי טוב, תכנס לפורום ותספר לנו ואנו ננסה לעודד אותך. גם בפורום אפשר להכיר בנות ויש פה בנות מקסימות, אז למה לא לנסות להכיר בפורום בנות? נסה את זה אולי גם תגלה אהבה כאן בבית הזה?

למעלה