החיים בבועה

חן (*_*)

New member
החיים בבועה

בועת האשליות כחלום טוב שחלמנו מרפדת היא את ימינו מעגלת את זווית המציאות ומדי תתפקע אחת באלפי נצנוצי כוכבים תופענה רבות באחת זוהרות כנחיל דבורים החיים-כבועת רסס אחריה הלכה כעיוור בלי הסס לאשליית האהבה, את ליבה נתנה מול חזיון שקיעתה תדעך גם נפשה דבר לא נותר בה לחלום במותה גם אם תמצאנה אהבה חדשה צנופה בפינתה כאישה מוכה ממתינה........ למכה הבאה- כי הבועה- התפוגגה

חנילההההההה

איזו בועה עצובה ומיוחדת הבאת לנו ולכן דווקא ודווקא לבשתי הסינר שלי ולקחתי מברשת ודווקא ודווקא אנסה להתיז עליה כמה צבעים. אין ספק שהחיים שלנו לפעמים הם כמו בועה. כל החוכמה היא לשמור על כמה צבעים עליזים בכיס הסינר רק טוב!!!

אני מקנא../images/Emo98.gif

אזה כייף ל, שאת מצליחה להניח עניינים של הלב על השולחן. אני לא מצליח בזמן האחרון, תקוע לי רחוק באחד המדברים. את מציירת ציור, מאוד ברור, וציור מאוד יפה, מפנק ביופיו. זה היהבהתחלה. אח"כ את מתארת את הטראגדיה. כמו אחת תמה, טהורה מושלמת, ששקעה בתוך אותה בועה. ואז היא כבר למדה שאין לסמוך על בועות. למה כל כך קשה לאהוב. למה כל כך קשה להיות נאהב. הכל תקוע וחוזר חלילה על עצמו, אותה בועה כאילו חזיון ידוע מראש, בועה שמתפוגגת. נותר לה לחולום במותה. למה כך למה למה למה. מרגיז אותי, נולדנו כל כך מושלמים עם כל האפשרויות פתוחות לפנינו אחת לאחת, ופיספסנו אחד אחרי השניה הכל בועות שהתפוצצו להם. מרגיז לא, זה לא היה צריך להיות כך. שולח לך 3 אגרטלים של שושנים, רק בשבילך, בגלל שהזכרת לי שאני אנושי ונורמלי.

kessem

New member
אני מאמצת את הרישא,חן../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חן (*_*)

New member
תודה סייח יקר../images/Emo140.gifומילה לי אליך.....

אל לך לקנא, אתה, ברגישותך הרבה, מצליח לחשוף את ליבך, הרבה יותר מגברים אחרים שאני מכירה. לא קשה להתאהב, קשה לשמור על האהבה מכיוון שעם השנים, היא משנה את אופייה ואז, כשמתגנבת למערכת היחסים השיגרה יש הרואים בכך את סוף האהבה. זה טבעי, ונורמלי, ואנושי מאוד הקושי לבטא ולשמור על הרגשות הוא נחלת רוב הבריות וכולנו פה ושם נתקלים בבועות מתפוצצות מאחלת אני לך, למצוא אהבה שתהיה מציאות ולא רק בועה.

חן - בועת האשליות בצבעים בהירים

בועת החיים שלך היתה קצת נוגה היו בה קצת עצב קצת כאב קצת אכזבה וחשבתי שאולי אם תסכימי לתת לי להכניס אור לבועתך אולי נוכל להאיר אותה מעט בועת האשליות כחלום טוב שחלמנו מתמלאת היא בצבעים שאהבנו ורוד ואדום חום והבנה את הבועה ממלאים בהמון אהבה והבועה שומרת על אהבתינו מטפחת ומניקה את ימינו ואנחנו שנינו יחד ניזונים מאהבתה מתמכרים לאשליית האהבה והחום שקורן בצבעים של אש ואהבה שפורצת בצבעים של לב ממלאים את ימינו מזינים את נשמתינו ברברית

ניקו 45

New member
חן חביבה ../images/Emo24.gif

מבקש להקריא לך שיר אופטימי של ....(איך לא?) דני ליטני הגדול . מילים ולחן: דני ליטני הלכתי אתמול ברחוב ולפתע ראיתי בכיכר בעיר המון אדם שרים שאלתי: מה זה קורה פה ואחד מהם ענה לי: זהו כנס של אנשים מאושרים אמרתי לו שזה לא יכול להיות אין חיה כזאת וזה בטח לא כאן במאה העשרים. איי איי כמה טוב לי בחיי אני לא מאמין שזה שזה פשוט קורה לי איי איי אולי שתיתי יותר מדי אולי אני סתם הוזה וזה זה פשוט נדמה לי. אז פתחתי ת'רדיו בחדשות הודיעו שבעולם פתאום פסקו המלחמות האוזון התאחה לו ויש אוכל בשפע והשלום יגיע קצת אחרי חצות וחמור לבן חונה ממול בית התפוצות מלמעלה ניתן האות ניסים ונפלאות. איי איי כמה טוב לי בחיי אני לא מאמין, אני לא תופס שזה קורה לי איי איי אולי שתיתי יותר מדי אולי אני סתם הוזה וזה זה פשוט נדמה לי. איי איי כמה טוב לי בחיי אני לא מאמין שזה שזה קורה לי איי איי לכבוד משיח אדוני אולי אני סתם הוזה וזה זה פשוט נדמה לי. להנאתכם עם חיוך ענק

למעלה