החיים באמריקה...

Blue Rose

New member
החיים באמריקה...

אז שלום לכולכן, חזרתי מחודש (+ כמה ימי ג'ט לג שעוד לא חלף) בארה"ב- ארץ הקודש של המידות הגדולות... וחייבת להגיד - יש צדדים טובים ופחות טובים. קודם כל, מה שאמרו לי על - להיכנס לחנות רגילה ולמצוא את המידות שלי... לא ממש נכון. יש טי-שרטים במידות שלי, אבל מעבר לזה - כל הדברים המעוצבים... אין במידות בחנויות הרגילות. מה שכן טוב זה שהמחירים בחנויות המותאמות לאשה הגדולה - לא נוראים. מצאתי רשת חנויות (אני אביא את השם בהמשך, לא זוכרת כרגע) בקניונים שמוכרות חזיות סקסיות, ובגדים אלגנטיים במחירים הגיוניים למדי. נזק קניות: 6 חזיות סקסיות (פעם ראשונה שאני מוצאת חזיות צבעוניות, מעוצבות היטב, חזקות ונוחות במידה שלי) במחיר של כ- 20$ האחת. 3 זוגות מכנסיים, אחד מתוכם ג'ינס שכבר קצר מחמאות בארץ- שאני לא זוכרת את המחירים שלהם, אבל הנזק הכולל בחנות לא הגיע מעל ל- 200$. את החנות הזו מצאתי יום לפני שעזבתי את קודש הקודשים של המידות הגדולות - אם לא הייתי מוצאת אותה - הייתי חוזרת רק עם חולצת T של נשר אמריקאי ואחת של איאור החמוד. אחזור עם הפרטים והאתר של הרשת... עד אז - קניות משגעות לכולכן.

maya 25

New member
היי בלו...

אשמח אם תוכלי לפרט יותר על החנויות והיכן ניתן למצוא את בגדים במידות גדולות ובאיזה עיר מדובר? תודה מראש
מאיה

silvey

New member
אחת החנויות הטובות והמפורסמות ב...

ארצות הברית היא ליין-בריאנט שהבאתי את הקטלוג שלה בקישור למטה. החנויות שלהם מפוצצות בבגדים למידות גדולות וזו חגיגה להכנס אליהן. תראי בקטלוג איזה מבחר יש להם, ביחוד הלבשה תחתונה. בטח יש רשימת סניפים או טלפון.הבעיה ששם הכל הולך לפי מיקוד "zip code" אבל כשתגיעי תחפשי בספר טלפונים ותתקשרי והם מאוד אדיבים ומפנים ליד הבית כי המטרה שלהם היא למכור... בחנויות הכל-בו הגדולות יש מידות גדולות. אני אנסה למצוא עוד חנויות, ביי.

DREAM111

New member
היי מאיה

לדעתי בעבר כתבה פה פוסטמונת על חנויות במידות גדולות בארה"ב כולל שמות שלהן. נסי לחפש ותראי אם את מוצאת משהו בנושא. מתי את נוסעת

maya 25

New member
היי לילכי....

אני זוכרת משהו לגבי פירסום אבל למצוא את זה זה סיפור..... אני נוסעת ב23.10
מאיה

silvey

New member
יש לי זמן וחיפשתי מה כותבות הבנות

באתר על קניות באמריקה, זה מה שמצאתי... מאיה, אם את רוצה פרטים נוספים תכתבי להן מסר אישי, אולי הן תראינה יותר מהר את בקשתך, בכל אופן נסיעה מהנה, גם אני הייתי צריכה לנסוע עכשיו אך דחיתי לאביב הבא...מחכה בכליון עיניים לסיפורים שלך על שם! תרשמי לך ראשי פרקים על איפה היית ויהיה לך קל להזכר כשתחזרי...ביי.

maya 25

New member
היי סיליבי!!

תודה רבה רבה רבה על העזרה אני בהחלט מקווה שאני אחזור עם שלל רב של בגדים וכמובן שאני אספר לכן הכל על מה ולמה....
מאיה

silvey

New member
לילך, פוסטמונת פרסמה פרטים מ...

ספר הליכות ונימוסים בארה"ב על מה ללבוש/לא ללבוש, ללא פרסום שמות חנויות כי הכוונה שם, כנראה ללבוש בכלל ולא למידות גדולות. אני עדיין מחכה ל"ורד כחול" שתיזכר
בשם החנויות בהם קנתה ונהנתה...

DREAM111

New member
היי בלו ברוך שובך

שמחה שחזרת אלינו עם מידע זה. הנה את רואה כבר דבריך יעזרו למאיה שלנו למצוא בגדים בארה"ב הגדולה. מקווה שתחזרי לעניינים במהרה אם לא חזרת כבר לעניינים.

למעלה