החיים אחרי LVL 20

רמץ

New member
הסתובבה פה חבורת epic level monks

שזה קמפיין מעניין כשלעצמו. אני מניח שהאפשרויות באופן כללי הן: א. להמשיך לשחק ללא התקדמות. ב. לשלוף את שתי ההרפתקות שמסתתרות זה שנים במוחותיהם של כל השה"מים ומעולם לא ראו אור: להרוג את הטראסק ולהתעלות לאלוהות - אולי אף במשולב. ג. בהנחה ש-ב' בוצע, אפשר להמשיך עם הדמויות כ-DemiGods שמתעסקים עם בעיות חמורות באמת. ג. לתאר יפה את שארית חייה של כל אחת מהדמויות ולפרט בהרחבה על הטירות המבודדות, הממון הרב והעוצמה האדירה, לקפל את המסך לשה"מ ולרדת על איזו פיצה שתשמש כהפוגה המתודית שלפני המעבר לקמפיין הבא - מומלץ בשיטה שונה הפעם.

elik101

New member
אני זוכר TARASQ כשהיינו ברמות 25+

אבל לא הרגנו אותו היה קרב גדול והעיר שאותה הקפנו הייתה נצורה עם עשרות קוסמים על החומות וצבאנו היה בסוף כוחותיו כשבעיר היה שער שדרכו זרמו עוד כוחות רעננים לאוייבים שלנו וכשהם יצאו לקראתנו הבנו שאנחנו הולכים להפסיד. ובגדול. אז בתור כהן הייתי רמה 25-29 לא זוכר פשוט עשיתי GATE והבאתי TARASQ והיה ויכוח גדול עם הDM כי בגרסת ADD אין לו ALLIGNMENT ובתור כהן טוב יכולתי לזמן רק יצורים טובים לעזרי אז היה ויכוח גדול אבל בסוף הוא אישר אותו כמובן שברחנו משם...... היו ימים.....

Ferenheit

New member
בספר השה"ם החדש

3.5, זאת אומרת, מובאים קטעים קצרים בסיסיים מתוך ה-EPIC LEVEL HANDBOOK (שאותו עצמו אל תקנו, בקרוב מהדורה חדשה אולי). שם יש הסברים לעניינים האלה. בכל מקרה, דרגה 20 עלולה להיות רחוקה מאוד מאלוהות, תלוי במערכה.

אכן יש ספר לדרגות גבוהות(20+)

כמו כן יש גם ספר מפלצות לדרגות האלה(ששם יש באנשי!!!ודרקוני קריסטל וכאלה) קוראים לספר לשחקן לדרגות גבוהות Epic level handbook ולספר מפלצות קוראים Monster manual II

Ferenheit

New member
MM2 לא לדרגות גבוהות

יש בו מכל הד"אים וגם הרבה גבוהים אבל הוא לא נחשב לספר לדרגות גבוהות. ב-ELH, אגב, יש פרק מפלצות מאוד אפי. הכי אפי שיש.

למעלה