החיים אחרי צילום רחם

oc101

New member
החיים אחרי צילום רחם

אחרי חקירה מעמיקה בחיפוש בפורום ובכלל לאחרונה עלה הנושא , מאוד חששתי מהתהליך. אפילו החלצתי את האחות של הרופא שלי שאני בעלת סף כאב מאוד נמוך , היא מצידה רשמה לי ווליוום... אז היום המיוחל הגיע הלכתי מבושמת (ומרוטת שערות ...) לבית החולים . קיבלו אותי 2 אחיות, רופא, איש רנטגן ומכונה אימתנית, אני רוצה לציין שהצוות היה מקסים ומרגיע , ולמרות שהיה לעזרתי ווליוום לא יכולתי להירגע בעוד שהרופא הוציא את כל האיסטרומציה... לעיניין: הדקה וחצי שהוזרק לי הצבע היו ארוכות כגלות , מחצתי את ידה של האחות שעמדה לידי...(היא יצאה ללא נזק...) וזהו- אני אחרי עם חצוצרות נקיות ופתוחות !!! רק דבר אחד שכחתי שבזמן שאני סבלתי העזר כנגדי "נתן בכוס"
בשני הבא פגישה גורלית עם הרופא שיקבע המשך טיפול להורמונים-תקין שחלות-ציסטה בצד ימין וחצוצרות פתוחות זרע -? . ואולי אני בכלל לא אצטרך - הרי הסטטיסטיקה אומרת שאחרי צילום רחם...
אוהבת ומרגישה מצויין הצעירה בבשלניות

עמית@

New member
הלוואי ובגופך תגשימי את אגדת צילום

הרחם. שמחה לשמוע שעבר תקין (לא אגיד נעים... אבל תקין) מחזיקה אצבעות לתוצרת של האיש. ולילה טוב עם חצוצרות פתוחות
עמית

אושרת@@

New member
../images/Emo9.gif שמחה את אחורי זה ,, ועברת בשלום

אצלי רק המילה צילום רחם גורמת לי לרעד בגוף
מאחלת לך בהצלחה ושתכנסי להריון לפי הסטטיסטיקה

אני שמח שעבר בשלום

אכן, זה דבר מפחיד עד אשר מתנסים בו ככה כולן מספרות לפחות מקווה שהסטטיסטיקה לא תשקר ושהבדיקה של העזר תצא בסדר ליאור

מיכל ק-ש

New member
טוב שאת אחרי הצילום ועוד יותר טוב

שהכל תקין. עכשיו תתחילי להתכונן לכאבים האמיתיים - צירים ולידה!

kanella

New member
../images/Emo51.gif

אני שמחה שהכל עבר בשלום גם אני אמורה לעבור צילום רחם (רק שעוד לא ברור לי מתי), אבל אחרי ההודעה שלך אני מרגישה הרבה יותר מעודדת. תודה

למעלה