החיים או משהו כזה

dilan angel

New member
החיים או משהו כזה

אתמול סיים להוריד לי מקאזה את הסרט "החיים או משהו כזה"... סרט יפה לאללה!!פעם ראשונה שאני רואה את אנג'י משחקת מישהי לא קשוחה ומופרעת... מי ראה??? למה זה עדיין לא הגיע לדי וי די בארץ??? זה בכלל יצא לקונוע בארץ??

לפי מה שאני זוכרת

לא טרחו אפילו להביא את זה לארץ.. נו טוב הפסד שלהם חח

¥EleVatioN¥

New member
אני ראיתייי../images/Emo129.gif

הממממ סרט חמוד קיטשי כזה אני יודעת והוא לא הצליח כל כך באמריקה בכלל זה זה לא יצא לדי וי די או הגיע לארץ..

Ma E

New member
אני ראיתי... הסרט אמור לצאת החודש

לדי וי די.... ומביאים לי פוסטר של הסרט

dilan angel

New member
גרררר

למה רק לך יש את כל הפוסטרים?!! שיהיה לך בכיף בובע!!ואני מקווה שהפעם הפוסטר הזה לא יאנוס אותך גם...

Ma E

New member
חח דוד שלי עובד בספריה... וגם..

היום בבוקר נפל עלי הפוסטר!! היא פשוט לא מפסיקה!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח שתישאר על הקיררררררררררררר!!!!!!!! איזה עצבים... אבל לפחות התעוררתי ב-8 בבוקר מאנג'לינה ולא ממשהו אחר...

Ma E

New member
חחח במקום שעון מעורר אנג'י תעיר אות

תעיר אותי לביצפר.. חחחחחח כל יום ב-8 אההההההה זונווווותתתתתתתתתת יש לי אחלה מחנכת (נראה לי) וכיתה חביבה.... אבל מקדימים את השעה של הביצפר בחמש דקות
מתחילים שיעור ראשון ב-8 ועשרה... אי אפשר לקום בעשרה לשמונה ולהגיע בזמן סעמק

לונה..

New member
סלסול נצחי בשיערות....

ופוסטרים במקום קירות.......
לה לה לה

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

תיהי בריאה

לונה..

New member
רוצה לאהוב כמו בסרטים

ואנג'לינה תבוא באנגלית וצבעים! היא תגיד לי: קאם און בייבי, המטוס מחכה! ואני אתעלף, מרוב אושר עוד אבכה!!!! *אין לי חרוזים בשעות כאלה, נו*

pinoki

New member
לפי מה שידוע לי

ומה שראיתי, יש את הסרט "החיים או משהו כזה" בדי וי די, אני לא בטוחה שמתורגם אבל יש אותו בענק הוידאו.

למעלה