החייל שלי

החייל שלי

זה התחיל כמו כל יום סתמי, בלי שום תיכנונים מראש, קמתי, התלבשתי שתיתי קפה כמו כל יום אחר, העיתון ביד, כמו כל יום......... התנעתי את הרכב שלי, ונסעתי לעבודה, אותו דרך כל יום ללא קיצורים ואפילו את תחנת הרדיו לא הייתי מחליפה, מיו אישה שגרתית ודי משעוממת יש לציין, כשהייתי עוברת ליד התחנה בצומת של יגור כמו בכל יום ראיתי אותו שם..אדם לבוש מדי צבא, ועוצר טרמפים, הוא היה בוגר מידי להיות סדיר.... יום אחד אני נוסעת כהרגלי ובדיוק אם מזלי הטוב יש לי תקר בגלגל, ואיפה אני עוצרת?? כן שם בתחנה בצומת יגור, יצאתי מהרכב שלי, זה הזמן לציין אך אני נראת...." אני מטר 70 שיער אדום ארוך ושופע, גוף סביר מאוד, לבשתי חליפה לבנה אותו יום, חצאית וג'קט, שהולמת אותי במיוחד, ונעלי עקב שחורות שמרימות אותי ב 10 ס"מ לפחות.. ואז ניגש אלי אותו בחור במדים ואמר לי .." בחורה יפה כמוך לא אמורה להחליף תקר לבן ועוד לבשוה ככה יפה ..לא חבל להתלכלך?" ואני משיבה עם הידים כאילו נו יש לי ברירה אחרת??..... הוא ניגש והתחיל לבדוק מה ניתן לעשות, ותוך כדי ניהלנו שיחה חביבה , ומסתבר לי שהוא נוסע בדיוק לכיוון שלי, ואז הצעתי לו תוך כדי תמורה שאני אקח אותו כל יום טרמפ, הוא זרק לי חיוך ואני השבתי בחזרה... אחרי תיקון התקר ניכנסו למכונית והתחלתי לנסוע, אבל מידי פעם גנבתי מבטים גנובים אליו ושמתי לב שהוא בוחן אותי מקרוב.... הגענו ליעד הסופי ניפרדנו בברכת שלום ונתראה מחר " אני מודה לך על הכל" הוא אמר לי "אין בעד מה השבתי"..וכך ניפרדנו.... אותו יום חשבתי על החייל במדים, על הגבר החמוד שלקחתי טרמפ, הראש שלי לא היה בדיוק בעבודה, וכך למחרת שוב נסעתי כמו כל יום וראיתי אותו שם בתחנה מחכה לי, הפעם הוא לא הרים יד לעצור טרמפים, עצרתי לו בשולי הדרך הוא ניכנס לרכב ואני נוסעת,... אתה: מה שלומך על הבוקר ? אני: טוב תודה, ושלומך? אתה: קצת עייף, אבל אני מאמין שאהיה בסדר גמור, אני: למה עייף? לא ישנת טוב? אתה: הבן שלי חולה והיום אני תורן. אני: (זהו הוא נשוי) נחמד מאוד. אתה: ולך יש ילדים? אני: (מצחקקת) לא, אין לי ילדים, אנחנו עובדים על זה... אתה: יפה יפה, אין כמו ילדים אני: נכון אין (ומבט של קנאה על על פני) אתה: אפשר לשאול לשמך? אני: בטח, אני שרית אתה: נעים מאוד שרית אני יורם אני: נעים מאוד יורם.. וכך הגענו שוב ליעד שלנו, הרגשתי מין הרגשה של ביטחון באיש במדים, הוא הקסים אותי, קול היה רגוע ושליו, למה תמיד הם הטובים בעיני נשואים? ********************************************* במשך חודשים ימים הסעתי את יורם למקום היעד שלו ושיחתנו הפכו ליותר אישים מיום ליום, הוא סיפר לי על בעיות בחיי הנישואין שלו, ואני על שלי, הוא ידע מתי קיבלתי וסת למשל, ואני ידעתי מה הוא עשה סקס עם אישתו, עד שיום אחד כאשר הוא ירד מהרכב שלי והגיע לבסיס שלו, הוא עשה סיבוב ופתח את הדלת שלי, נתן לי יד משך אותי החוצה, דחף אותי על מכסה המנוע של הרכב, ונישק אותי בטרוף, הייתי בהלם ידעתי שזה מה שאני רוצה אבל לא חשבתי שזה יקרה, ועוד ככה בחוץ ליד הבסיס שכל החיילים מסתכלים עלינו... "היום בערב אני רוצה אותך, אני לא יכול יותר, את מעוררת את יצריי, אני חולם עלייך, מפנטז עלייך," הוא אמר לי וכל זה תוך כדי שהוא ממשיך לנשק אותי, התרוממתי והתישרתי על הריצפה סידרתי את הבגדים שלי, מחקתי את האודם שנימרח לי על הפנים ונתנתי לו מספר טלפון שלי, חייכתי אליו ניכנסתי למכונית ונסעתי.... ושוב חשבתי עליו כל היום בעבודה, הראש שלי היה תרוד בו, באיש במדים ********************************************* הגיע הערב וצילצול הטלפון נישמע באופק, הרמתי את האפרכסת וקול מהצד השני עונה לי.. שרית? היי מה המצב זה אני יורם"..." היי יורם אצלי אחלה מה איתך?"....אני בסדר גמור ואני בדרך לתחנה שם ואת חייבת לבוא, לא יכול יותר"...אני יוצאת עוד חצי שעה"..... מהר התקלחתי התלבשתי התאפרתי, ואמרתי לבעלי שאני יוצאת לחברה כי יש לה בעיות, נישקתי אותו ויצאתי לכיוון התחנה... ושם אני רואה אותו רק הפעם ללא מדים, נראה אחרת, לבוש ג'ינס שחור, חולצה אפורה מכופתרת, מסודר מאוד, הוא ניכנס למכונית.." לאן נוסעים שאלתי"...לאן? למלון..."...... אני נוסעת והוא מכוון את הדרך שלי, הגענו למלון בושה ומבוכה עלו על פני אותו רגע, אני לא בחורה שהולכת למלון או לשדות זרים.. קיבלנו מפתח של החדר וניכנסו בפנים, ותוך שבריר של שניה אני מוצאת את עצמי ערומה, נישכבת על המיטה, יורם מעליי בטרוף, מנשק ומלקק את גופי בטרוף..." כןןן....אני רוצה אותך....את מדהימה...אני רוצה לדפוק אותך....את סקסית....כןןןן....תגידו לי שאת רוצה אותי....".......... "אני רוצה אותך יורם....כןןןן.....אתה מחרמן אותי בטירוף.....כןןןן.....אוחחח...." יורם התחיל ללקק לי את הדגדגן שלי ואני צועקת ומגיעה לשיא ולא אכפת לי מכלום...הוא התחיל תוך כדי לדפוק אותי אם האצבעות שלו, וממשיך לאכול לי את הכוס, ואני נגמרת.לא יכולה עוד, וצועקת....."כןןןןן.....אוחחח......חזק......רוצה אותך....תדפוק אותי....חזק.....אני גומרתתתתתתתת.......... ואז יורם הכניס את הזין שלו אלי בפנים ואז דפק אותי במהירות לפני הקצב, ובשבריר של שניה הוציא את הזין שלו החוצה תפס לי את השערות משך אותי לכיוון הזין שלו ואני התחלתי למצוץ וללקק לו את הזין, מעסה לו את הביצים ומכניסה אותם לפי..ירדתי עם הלשון לפי הטבעת שלו ומלקקת אותו בטרוף..." .כןןןן...את גדולה...אני רוצה עוד...כןןןן....זה טוב....אממממממ....כןןןן....אוחחחח.... ואז יצאתי ממנו, יורם סובב אותי על 4 ודחף לי את הזין שלו לתחת, צעקתי מכאב, והוא משך לי בשערות תוך כדי שהוא דופק אותי חזק..." אני גומרררררר......כןןןן....תצעקי.....אמממ..זה בא....אני גומרררררר........" ואז הרשתי את הזרם והשפריץ שלו בישבן שלי הוא לא יצא ממני והמשיך לדפוק אותי גם אחרי שהוא גמר, ואז הוא ירדת עם הלשון שלו לכיוון הגב שלי והתחיל ללקק אותי לאט לאט הגיע גם לישבן והתחיל ללקק את הזרע שלו שיצא ממני..." כך במשך 10 דקות ואז הזין שלו שוב עמד לו דום.. הוא סובב אותי על הגב הרים לי את הרגלים גבוה והתחיל שוב לדפוק אותי..." אני אזייןןן אותך חזק היום...אני אקרע אותך...את רוצה את זה....כןןן....תצעקי....," ואני צועקת בטרוף וכל הקירות רעדו...הוא יצא ממני וירד לכוס שלי פתח לי את השפתים חזק דחף את הלשון שלו בפנים והתחיל למצוץ ולנשוך לי את הכוס עם השינים שלו.." אמממממ....אוחחחח....אני גומרתתתתתת....." תגמרי לי בפה הוא צעק.... ואני השפרצתי בצורה מדהימה והרטבתי את כל הפה שלו עם מיצי הטעימים..." יורם התרומם ושוב אני כורעת ברך ומוצצת לו את הזין, כמו שרק אני יודעת..מוצצת עולה יורדת מהר מהר, והוא גונח....אני גומרררר...כןןן......שתי את הכל....תמצצי ....ואז הוא השפריץ לי לתוך הפה, ואני מלקקת את הכל, לא מוותרת על אף טיפה ... נאחים קלות אנחנו ומזיעים בטרוף...... ********************************************* נישכבנו ככה ערומים, אחד ליד השני מחובקים עם הסיגריה של אחרי ....ואמרתי לו" מותק אתה שווה זיון"... לא ראיתי את פניו של יורם שוב, עד היום אני נוסעת בטרמפיאדה בצומת יגור אולי אראה אותו שם, עוברת ליד הבסיס שלו אולי הוא יצא, אבל כאילו יורם לא היה ולא ניברא לעולם....

למעלה