החיילים בעזה

החיילים בעזה

כאב לי מאד לשמוע מהבן שלי לראשונה מאז שהוא בצבא...שחבריו והוא מקטרים על ההרגשה שיש להם כאילו החיילים בצפון חשובים יותר...ואותם שכחו.... מסתבר שחסרים להם המון דברים שם...ואני לא יודעת למי לפנות מחוץ לצבא....

oshiko

New member
אני מבין את ההרגשה שלו ...

מרוב אקשן בצפון שוכחים שיש מלחמה גם בדרום, ויש מי שעושה שם עבודת קודש. אני מניח שהבן בגבעתי, או שיריון, אן תותחנים? כולם עובדים קשה גם בגיזרה הזו. לגבי חבילות את יכולה לשלוח לדואר הצבאי הרגיל שלו.

גם בצפון

5 שבועות לא בבית..חסרים המון דברים ואין דרך להעביר שידועה לי .. אין בדיוק במה לקנא.

אפשר אולי

לשלוח חבילות דרך היחידות .(כך אני עשיתי). דרך אגב ,בימים האחרונים הוועד למען החייל עובר בכל הגזרה עם כל טוב (מזון,הלבשה תחתונה,מגבות ועוד) ומרעיף על החיילים. אפילו אייפוד קבלו. כנראה שבהתחלה היה מחסור שאולי נבע מהבלאגן של ההתחלה.

החיילים בכל החזיתות

לצערנו חיילנו נילחמים ,ונילחמים קשה בכל החזיתות : עזה,יו"ש ולבנון. העניין שהפוקוס מתמקד כל פעם על איזור בו יש יותר "אקשן" ,וכעת האקשן ובגדול הוא באיזור הצפון. לא שכחנו את המלחמה שהייתה ועדיין מתנהלת בעזה ולא שוכחים לרגע את החיילים שיום יום תופסים מבוקשים ביו"ש. שאלהים ישמור לנו את כל החיילים באשר הם.

סמדר בנ

New member
אני לא חושבת שמישהו

שכח שחיילים פועלים בעזה, וגם באיו"ש. פשוט כרגע המציאות בצפון לצערנו קשה יותר ויש שם שילוב קשה של לחימה עם נפגעים ואוכלוסיה תחת עוצר עם נפגעים.

חברים יקרים

לא התכוונתי להתבכיין...באמת שלא... זה היה פשוט אחרי טלפון עם הבן....ומייד אחרי זה נסעתי אליו...כי הביאו אותם ליד באר שבע לכמה ימים אני יודעת שהצבא דואג והאגודה למען החייל גם.. מאחלת שוב שכל הילדים שלנו יחזרו אלינו במהרה...בריאים ושלמים....

NRHHO

New member
עדיף לדבר פחות...ופחות צילומים.יותר

טוב לחילים.

למעלה