החייזר מאחיהוד

כריסטין

New member
החייזר מאחיהוד

מה לבסוף היו הממצאים הסופים בקשר לאותו יצור/חומר ירוק שנמצא באחיהוד? וד"א שמעתי שהיו עוד עדויות על מפגשים עם חוצנים ירוקים קטנים בשנות ה-90

B l u e H a w k

New member
נדמה לי שאוליי הוכח שזו שלייה של...

פרה או כל יצור אחר. כמובן שיכול להיות שמדובר בטיוח נקי של המדינה,למה שבאמת הלך שם. לפני מספר שעות גלשתי באתר של UfoISRAEL ונדהמתי לקרוא על הנחיתה שהייתה במרכז הארץ לפני מספר חודשים מדהים איך שזה לא התפרסם מיד בתקשורת-כנראה למדינה יש כוח רב בעיתונות,והצנזורה דחתה את זה מיד וחבל שכך בתמונות ובסרטונים רואים ללא ספק סימני נחיתה. אוליי מדובר בכטב"ם אולטרה סודי של צה"ל שהיה באימון,לצערי לעולם לא נדע :\

כריסטין

New member
העיתונים בכלל בשנים האחרונות...

מתעלמים מתופעת העב"מים , אני זוכרת שאם היה מצולם עב"ם בישראל אז אפילו בחדשות היו מקרינים את הצילומים ובעיתון היתה כתבה על כך . אבל לקראת סוף שנות התשעים יש פשוט התעלמות מוחלטת בתקשורת אצלנו וחבל !

Gilliana

New member
לא הוכח דבר וחצי דבר

דו"ח המכון הפתולוגי קבע כי מדובר בחומר אורגני לא ידוע.

כריסטין

New member
ז"א שאכן מדובר על חוצן

חבל שלא צילמו את גופו לפני שהפך להיות שקשוקה ירוקה...

Majestic12

New member
לא כריסטין

הדו"ח המעבדתי היחיד שנמצא בידי ובידי גילי, הנוגע לאירוע (מאחר ולצערי מי שחקרו את האירוע ישירות לא העבירו לנו שום מסמך ו/או ממצא לאישוש טענותיהם שמדובר בחומרים שמקורם אינו ארצי - למרות שהבטיחו לעשות כך), מוכיח שמדובר בחומר אורגני שמקורו ארצי לחלוטין, למרות שלא נקבע מהיכן הוא נלקח. אנחנו עדיין ממתינים למסמכים, בהם אמורות להיות תוצאות מעבדה שונות מאלו שיש בידינו, ושמשום מה הלכו לאיבוד (דוקא אצל אלו שחקרו את הנושא ישירות ומהיום הראשון, והשקיעו אלפי דולארים בכך).

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

שקשוקה ירוקה... זה טוב! אבל האמת היא - שלא. העובדה שמדובר בחומר לא ידוע עדיין אינה הופכת את היצור או מה שזה לא היה, לחוצן, כך שהאפשרות היא 50-50. אם את שואלת לדעתי לאחר שלמדית את הנושא - זה לא היה חוצן. יתכן שבעל חיים כלשהו בלתי מוכר למדע. רק להזכריך כי לא מזמן נמצאו זנים של בע"ח פרהיסטוריים שלא היו מוכרים עד היום למדע דווקא במערה מתחת למפעלי "נשר" שברמלה.

כריסטין

New member
כן אני זוכרת את המקרה ......

זה רק מראה שיש הרבה מן הנסתר שאנחנו לא מכירים , בקשר לשקשוקה יש אפשרות שהחליפו את החומר במעבדה במשהו אחר או שמא אלו שחקרו את הממצאים זייפו את התוצאות ?

Gilliana

New member
הכל יתכן

אבל.. כל עוד אין בידינו שום ראיות שתעלינה חשד כזה, לא נותר לנו אלא לשער.

Majestic12

New member
לא - כאן ממש לא

אין לי צל של ספק שהבדיקה והמסמך מקוריים לחלוטין

למעלה