החייאת המרד!

נליה26

New member
החייאת המרד!

בימים אפלים אלו..כשפול מקרטני מפליא לאיים על כולנו באלק הופעה בפארק הירקון (ביטול בעוד 3..2..1...) אני מחווה ושואלת: איפה הייתם כשזה קרה? איפה הייתם כשהסקורפיונס נתנו בראש עם הלהיט המקפיץ, העדכני והייחודי (מלשון "יחיד"--הוא באמת היה היחיד..) שלהם..? איפה הייתם כשדפש הודיעו על הברזה כשהקהל ההמום עומד בפקק באילון על הדרך לבמה?..כך או אחרת, כיצד יתכן שלהקה ותיקה, פופולארית ונערצת כמו בון ג'ובי, ששיריה מתנגנים ללא הרף בכל תחנות הרדיו בישראל לא הופיעה בארץ, בכככככככל(!) שנות פעילותיה..? והרי מה מטרתינו כפורום אם לא להעלות את הנושא לשיח הציבורי? מישהו יודע מה הביא לכך שפול מקרטני יגיע לארץ? האים קדם לכך לחץ ציבורי? אני אעשה הכל,ואני מתכוונת הכל (טלפונים,מכתבים,עצומות..אצעק "לך מכאן..רוצים את ג'ון" במסיבת העיתונאים של פול .. .אפילו שהוא יחשוב שאני מתכוונת לג'ון לנון..) אני מניחה שכבר חפרתם על הנושא בעבר, אך לעניות דעתי יש מקום לשוב ולהחיות את המאבק עד שתהיה כאן הופעה בון בון :) הצעות?!?!

אני לגמרי איתך...

לא זור לי שראיתי אותך הפורום אבל תמיד נחמד "ליראות" עוד אנשים שאוהבים את הלהקה בארץ... ני איתך בעניין שללכת למסיבת עיתונאים וכל דבר אחר.. חשבתי פשוט להוצייא סטיקרים עם תמונה של הלהקה וכתוב שם bon jovi israel 200? ולפזר את זה בכל הארץ... אבל להכין ממש מלא כמה מיליונים.. חחחחחח טוב לא יודעת אם זה יעזור.. אולי... חייבים לחשוב על משהו שיביא אותם לפה!!!!!!!!!!

נליה26

New member
אני צופה מהצד..

הבה לא נשאיר דברים בגדר אוטופיה..רעיון הסטיקרים נשמע מעולה אך יקר. תרגום לפרקטיקה: עלות של סטיקר בודד היא שקל אחד. עלות של כמה מליונים תעלה כמה מיליונים. רעיון זול יותר יכול להיות פלאריים בפריסה רחבה. להלן קבוצה בפייסבוק: הבאת בון ג'ובי לישראל. הקבוצה מכילה 30 חברים (בזיון!) קדימה להצטרף ולצרף חברים. http://www.facebook.com/group.php?gid=28671721866&refurl=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fs.php%3Fq%3D%25D7%2591%25D7%2595%25D7%259F%2B%25D7%2592%2527%25D7%2595%25D7%2591%25D7%2599%2B%26n%3D-1%26k%3D400000000010%26sf%3Dr%26init%3Dq עכשיו נותר לברר מי עומד מאחורי הבאת פול מקרטני לארץ. אני מניחה שמדובר באיל הון. השיקולים הם רווחים כמובן, כאשר מדובר ב-40,000 איש. מתחת לזה ההופעה תחשב הפסד. אברר ואשוב עם תשובות. אה טו טא לור :)

LIRONSH100

New member
היי נליה..

טוב, אז ככה, קודם כל, ברוכה הבאה לפורום! דבר שני, אני חושבת שכבר ניסנו הכל, (טוב לא הכל, יש דרכים מגעילות ודוכות במיוחד שקשורות בדברים מאוד ספציפים אצל שוקי וייס- אבל איכסה..) ואני חייבת לציין, שגם אני הבתי לא פעם אחת רעיונות לכך. הדבר שאני עושה כרגע!!!! זה עבודה של לאט -לאט.. יש לך מקושרים? אם כן, אז, תחשפי שם- ג'ון בון ג'ובי- גיל 46 תגלי שיש כרטיס שלו. אני רוצה לארגן שם קהילה, ואז... (פשוט שמתי לב שיש המון... כאלה שכותבים שהם אוהבים בונג'..) בואי נגיד שאם נהיה המון אנשים, אז אני בטוחה שנוכל לעשות דברים, אחרי הכל, הביאו את טקיו הוטל עם 1000 חתימות, אז מה זה בשבילנו 2000 חתימות? (יש 7 עמודים של אנשים במקוושרים שאומרים שהם אוהבים בון ג'ובי, (רק כשכתוב בעברית- עוד כמה דפים שכתוב רק באנגלית.. ויש עוד אנשים שמכירים אנשים נוספים.. בקיצור, אני מאמינה שנוכל להצליח, אנחנו רק צריכים להיות רציניים בכך,. היי אחרי הכל... "הכל יהיה שלך, אם תרצה בזה בכל מועדך" (כן, קלישאה - אבל זה המשפט שאני לא אשכח לעולם (קטנטנות). אז שכחתי להציג את עצמי! אני לירון, ואני בת 19, ואני בפורום כבר שנתיים. מאזור הצפון, וחיילת. אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת את ג'ון... (הוא פשוט ה"בעל" שלי... ושקט בתי!!!) ואחריו יש את דייויד (דייבי) (בואו נגיד את זה ככה- הוא היחידי שהייתי מסוגלת לחשוב לרגע, להחליף בעדו את ג'ון.. אבל רק לרגע!) ואחריו ריצ'י וטיקו. טוב, אז אני מקווה שלא הפחדתי אותך. ואת יכולה לספר על עצמך?????? שם, גיל, מאיפה, מה את עושה כמה זמן את אוהבת אותם, את מי את הכי אוהבת.. יש כל כך הרבה... HAVE A NICE DAY (אין מצב שתצליחו לארגן פה איקון של פרנסיס אה??) אהה ותיראו איזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!! מענין למה הוא התחפש עכשיו, זה לא ליל הקדושים... (אבל הוא בן 4 אז לכו להבין..) כן אני מדברת על רומיאו!!!!!!!!!

נליה26

New member
הלו לירון.הלו כולם:)

ובכן אני נלי,23, סטודנטית מהצפון. עוד בכיתה ז' כשכולם קישקשו בזנב של ניק קרטר אני רציתי אהבתי ושמעתי בון ג'ובי,ג'ון. לעניין שוקי וייס--גם הוא כמו שאר המפיקים המדובללים כאן כנוע לבצע כסף. וכמו שאמרתי הקו הוא 40 אלף איש--הרבה למטה מ"בשמיים", והרבה למטה מאלו שיגיעו בפועל. כמו שהתפרסם, המשא ומתן להבאתו של מקרטני השחצן היו מהמסובכים שהתנהלו כאן. אני בטוחה שהמו"מ עם ג'ון יהיה במשקל נוצה, ובניגוד לדפש מוד ושות' הוא באמת יגיע--עם ריצ'יייי סססממבבוורהה!(!) אני רואה את זה..שורות שורות בקהל...מוזיקת פתיחה ואזזזז..מן האפלה יבצבצו שיניו הלבנבנות של ג'ון (יש לי פאטיש לשיניים..) good night Isrraaeell!!-- כמובן שההופעה תהיה נטולת גימיקים סטייל "אני אופיע בנווה שלום לפני קהל מעורב".(.אוו רוג'ר יקירי-אם באמת היה אכפת לך מהאינטרס הפלסטיני היית דואג להורדת מכירי הכרטיסים כדי שגם פלסטינאים אמיתיים יוכלו להכנס למופע--צבוע!)

פנטזיה שצריכה כבר להתגשם

שקראתי את good night Isrraaeell!!-- ודמיינתי את ג'ון אומר את זה היה לי צמרמורת בכל הגוף.. אוו הנה זה שוב ברררר

נליה26

New member
הופעה אוטופית..אתם מוזמנים להשיב.

מקבץ שאלות מנחות להופעה דימיונית. אתם מוזמנים לענות את התשובות שלכם. מיקום: יד אליהו/בניני האומה (יתרון לבניני האומה). מה ג'ון ילבש? גופיית T שחורה עם כיתוב נוצץ בצבע כסף. וג'יננס כמוובן. שיר שיפתח את ההופעה: wanted dead or alive שיר שינעל את ההופעה: הביצוע המרגש שלהם לimagene מוקדש באהבה למזה"ת. הפתעת הערב: ג'ון מקדיש לנלי את this aint a love song ומציע לה נישואין. היא אומרת כן וג'ון בוכה בהסטריה. תפאורה: רצועת פלזמות שמקרינות את ההופעה בענננקק בפריסה רחבה על כל יד אליהו/בניני האומה. מחיר כרטיס: תרי זוזיי. הופעת חימום: מממ..היי פייב?!?! (את מי תעניין הופעת החימום,ד'מט?) אופטימלי: חזרה הביתה צולעת,מדממת,צרודה..הלך הפן..עם טבעת אירוסין מג'ון. כמובן שכולכם מוזמנים להתחלק בשאריות:ריצ'י סמבורה ושות'..

נליה26

New member
תיקון:imagine ולא כפי שכתבתי..

למקרה שג'ון קורא את ההודעה ומזדעזע

הנה החיזיון שלי

מיקום: לא משנה לי כל עוד יש לג'ון גישה לקהל מה ג'ון ילבש? החולצה האדומה או הכחולה מהסיבוב הופעות האחרון (ראה תמונה) למרות שלא משנה מה הוא ילבש הוא יגרום לבנות לצרוח.. מה שבתוך יהיה שם מכנס שחור צמוד שיר שיפתח את ההופעה: always שיר שינעל את ההופעה: הביצוע המרגש שלהם לimagene מוקדש באהבה למזה"ת. (אהבתי אז אני איתך עם זה) הפתעת הערב:אני אהיה קצת יותר מציאותית ממך ואפנטז על זה שג'ון מושך אותי מהקהל ואנחנו רוקדים את bed of roses ואז הוא מבטיח לי שהוא יחזור לישראל ונעשה את זה שוב תפאורה: מסך ענק שנוכל ליראות את ג'ון ממרחקים (למרות שנהיה שורה ראשונה ללא ספק) אה והבובות שהיו בהופעה של וומבלי 95 מחיר כרטיס: כל מחיר אני מוכנה לשלם (ברצינות) הופעת חימום: כמו שאמרת את מי זה יעניין?! אני מוכנה להופיעה אופטימלי: בכי מר על שההופעה נגמרה ודיכאון עד ההופעה הבאה

נליה26

New member
המיקום משנה משום..

שאם ההופעה תהיה ב"נווה שלום",למשל, הגישה תהיה מאוד לא נוחה וג'ון יהיה רחוק מהקהל, כך שנאלץ לצפות בו דרך הפלזמה. ודרך מסך אני יכולה לצפות בו גם מהבית...לגבי החולצות--אהבתי מאוד! למרות שאפשר לוותר גם על הכחולה וגם על הדאומה ולהשאיר את ג'ון בואך ריצ'י על נטורל..

LIRONSH100

New member
אהמ אהמ- הערות חשובות ביותר!!!!!!!!!!

אז ככה: המיקום, יד אליהו ובניני ההומה קטנים עלינו! פארק הירקון!!!! מה ג'ון ילבש? למה שהוא יתלבש?? וטב, אז החולצה הכחולה שאביה שמה תמונה שלה פה (אני ממש אבל ממש אוהבת אותה) שיר שיפתח: One Wild Night השיר שינעל את ההופעה: This Ain't A Love Song (זה היה כל כך... ב95..) הפתעת הערב: ג'ון מגלה לכולם שהוא ואשתו בהריון עם תאומים, ולכן הם רוצים ללדת בישראל, בכל זאת, זה הארץ של אשתו, וצריך לעשות ברית אם זה בנים.. אחרי הכל, אני לא רוצה שיהיו לי ילדים לא יהודים... (אה, כן, נילי- תשכחי מג'ון- הוא שלי!!!!!! והיחידה שמותר לה לדבר על זה- זו בת אל! (כי זה פשוט כייף לשגע אותה כל כך.. והיא משגעת אותי בזה, אז זה מתקזז... אה, בתי, מחר מלחמת צוויטות2? (הראשונה הייתה אצל אילנית...) תפאורה: התמונות מהחוברת הנאומים של ג'ון!!! (כן, הוותיקים מבין למה אני מתכוונת.. (אני מתכוונת- אלה שהם בפורים יותר מ-עשרה חודשים,...) מחיר: 350 ש"ח לשורה ראשונה הכי הכי הכי הכי הכי הכי קרוב לג'ון-ודייבי, (בכל זאת, יש כאן חיילות בפורום הזה (עוד חודש5 בנות אם אני זוכרת נכון...) הופעת חימום: משינה!!! (מאיפה הוצאת עכשיו את היי פייב? בונג' הכי צוחקים על להקות בנים? "5 שנים אנחנו עשינו הפסקה ואתם הבאתם להקות בנים, אז הלילה יש לכם להקת גברים" אם אני לא טועה בציטוט.. בכל אופן, משהו דומה.. (מחר אני גם ככה רואה את ההופעה של קראש אז נדע אז את הציטוט..) אופטימלי: בתי קולטת שג'ון הוא בעלי, ומתחילה להבין שדייב והיא הם הזוג המושלם. והם מתאהבים, (כי ענבל ומור לא לוקחות את דייבי כמו שצריך!! ואני חושבת שדייבי מסתפק בינתים בי ובנוגה, שלכל אחת מאתנו יש ם את ג'ון- או את ריצ'י! אבל אנחנו מעדיפות שתיהיה לו אחת- שהוא יהיה כולו שלה!!!) אה, ועצלי? מאושרת מאוד כי בכל זאת, ג'ון הוא בעלי... איך אני לא אהיה מאושרת? אה, ויש כבר תאריך לחתונה.. אבל כאן, לא נגיד את היום, המקום, ובקיצור את הפרטים.. מחשש לפאפרצי, מי צריכה לדעת, מכאן, היא כבר עוזרת להכין את החתונה!! (תגלו יותר מאוחר למה הכוונה שלי.....) אה, וד"א נלי? את באמת לא יודעת את השמות של כל- חברי הלהקה? אני לא מדברת על בובי מנירו, או על יו מקדולנד, או על הזונה .. נו איך קוראים לה הכנרית שלהם שכל הזמן מתמזמזת עם ריצ'י? אני מדברת על דייויד ביראן! (רושבאום לשעבר...) ועל טיקו טורס!! איך אפשר לא לדעת מה השמות שלהם?? (היי אפילו אשים בפלג שלי יודעים את השמות של כל הילדים בלהקה, שלא לדבר על הלהקה..) (ואת הכינויים, המיוחדים.. כיעורי, פיש ליפס, דרות'כיעה ועוד רבים ומגוונים (במיוחד אצל המכוערת.. אממ אני מתכוונת אצל דורת'יאה) (מה לעשות- שנאה לאקסית תמיד תהיה... במיוחד שהיא האמא של 4 הילדים של הבעל שלי..) אני מצרפת תמונה של ג'וני, עם החליפה של החתונה שלנו, בצילומים של לפני החתונה...

נליה26

New member
אההה?? יצא לך להיות בבניני האומה?

זה מקום עננננקקק!!! חחחח הרגת אותי עם התיאורים האגזוטיים שלך.. לגבי היי פייב זו היתה הלצה כמובן..אין להקה מספיק טובה בארץ כדי לחמם את ג'ון ג'ון.. והיי!!! אני כן(!) יודעת את השמות של חברי הלהקה.. נלי (אני לא חובבנית) 26 :)

nogao10

New member
הופעה ../images/Emo13.gif

מיקום: ירושלים, האולם הפתוח שבין העיר העתיקה למושבה הגרמנית (זו גם הופעה פרטית וקטנה) מה ג'ון ילבש? למי אכפת??? ריצ'י ודייבי יותר מעניינים
אבל כל עוד הם שם מצידי שלא ילבשו כלום... אמ... כן
שיר שיפתח את ההופעה: Living on a prayer או Keep the faith עם קולות הג'ונגל למרות שזה יותר שיר אמצע שיר שינעל את ההופעה: willing to try של ריצ'י אבל אם נהייה מציאותיים לרגע אז Dry country הפתעת הערב: אחרי ההופעה הפרשנים יגידו שכבר שנים לא הייתה הופעה כל כך מוצלחת של בון ג'ובי בפרט או כל אומן שהגיע מהעולם לישראל בכלל (הפתעה?? לא נדמה לי!!) תפאורה: מסכים שיקרינו את הפרצופים והריקודים והשירים המדהימים ב-ע-נ-ק והתפאורה המדהימה בעולם- ירושלים העתיקה בלילה מחיר כרטיס: לא יקר מידי הופעת חימום: שיביאו את ביג אנד ריצ' שישירו אחר כך את We got it ביחד אופטימלי: לחזור הביתה צרודה והמומה עם חיבוק מריצ'י/דייבי/טיקו/ג'ון (עדיף כולם) אחרי שאמרתי להם בצורה אישית תודה על כל מה שהם עשו בשבילי והעזרה הענקית בהחלטה של מה שאני עושה השנה שאני לא מתחרטת עליה מההתחלה ולא אתחרט לעולם!!!!! תודה לכם, בון ג'ובי!!!!!!!

נליה26

New member
העיר העתיקה---yo man ונאמר אמן

מלבד האנרגיות שיזרמו מהקהל אני בטוחה שזו תהיה חוויה אנרגטית ומרגשת גם עבור הבונג'ס עצמם. מדינה כמו ישראל, עיר כמו ירושלים--העיר העתיקה. להלן דוגמא למונח "ייחודי"- לאף מדינה אין רפרטואר עשיר כ"כ של מקומות קדושים--כאשר ירושלים היא גולת הכותרת :) לשיר את living on a prayer סמוך לכנסיית הקבר (?!) לשיר את imegine במקום שרוי בסכסוך מתמשך---מישהו אמר ס-י-מ-ב-ו-ל-י?!? כך גם לגבי התפאורה--מי צריך תפאורה כשהעיר העתיקה משקיפה על הבמה? שנוי במחלוקת: "זו גם הופעה פרטית וקטנה"--בון ג'ובי הם לא שרהל'ה שרון בערב מחווה לגבעתרון. הביצועים והעיבודים הם מכווני קהל ענקקק שנותן בראש ומאבד את מיתרי הקול אל תוך הלילה. אני חושבת שבונג' יתאכזבו לגלות קהל קטן. אבל אהבתי.מאוד אהבתי את רעיון העיר העתיקה. מיוחד.שונה. מקורי. ברוח הלהקה!

nogao10

New member
../images/Emo99.gif ריצ'י!!!!

תפסת אותי כבר כשהתחלת לדבר עליו.... דיברנו על זה אתמול וחשבתי לארגן כבר ביום חמישי הבא (לא הקרוב... זה שקרוב ל26) משהו בתל אביב, אם בת אל ואביה יגיעו כמתוכנן נוכל להסתובב באזור ולנסות להדביק כל מיני מודעות במקומות שונים..... כבר חשבנו על רעיון, אבל שכחתי אותו כי אני ממש עייפה כאן ובמצבים כאלה כדאי שאני לא אכתוב.... אבל וואוו, היה שווה את זה, להישאר כל הלילה ולראות את ריצ'י שווה הרבה יותר מחלומות..... רק שעכשיו אני במצב של מחסור מטורף בשינה (כן, מישהו ישן שעה אחת קטנה על הרצפה) אז רוצות לספר על מה חשבנו?

LIRONSH100

New member
חח ואי.......

טוב, להגנתי!! את בחרת לישון על הריצפה, כל אחת מאתנו יכלה לישון בחדר שלי במיטה שלי, אבל באיזה שהוא שלב, אולי חמש דקות אחת מהשניה, (חוץ מאביה) פשוט נרדמנו! בלי שנרצה בכלל... (להגנתי הייתי ערהב יותר מ24 שעות ברצף.... ואחרי חצי שעה, שכולן כבר היו בדרך לבתים שלהן, אני פשוט סידרתי קצת ת'בית מהבלגן שהיה אתמול, סידרתי ת'חדר, ונפלתי למיטה ולכרית החדשה והממהמת שלי... (תודה אביה, אני בחיים לא אשכח את הקנייה הזו!!!!!!!!!) (הסיפור המלא יבוא יותר מאוחר, עם תמונות של הכרית.....) אה, ובקשר להופעה בירשולים.. גן סאקר זה לא כזה מקום קטן.. (וזה צמוד לחומות...) אני ממש מקווה שאני גם אוכל לבוא עוד שבועיים, אבל אתן יודעות מה הבעיה שלי בזה.. אני מקווה שאני אצליח להסתדר עם זה.. אבל הסיכויים קטנים אני חושבת.. מתגעגעת עליכן......... זו ששיגעתן לה את הכלב המקסים שלה כל הלילה...(והוא בחזרה) כן, איך לא? לירון (בון ג'ובי)

m o r 1 0 2

New member
הייתי עושה הכל../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

כדי שיבואו
פשוט חייבים להתחיל לעשות משהו,אם לא אני אתחיל להתחרפן.... אסור לנו לשבת בשקט בעוד שפאקינג פול מקרטני ודיפ פרפל באים לארץ לכמה הופעות, ובון ג'ובי לא ,כאילו מה הקטע?? אנחנו חייבים להעיר את כולם ולדבר עם הרבה אנשים ולהזיז הרבה דברים! אני מוכנה לעשות המון,באמת המון כדי שזה יצליח,ונוכל להביא אותם פעם אחת ולתמיד
זה פשוט החלום שלי,אני אעשה הכל כדי להגשים אותו

למעלה