החייאת הודעות

Rebecca_y

New member
מה יקרה כשסוף העולם יגיע...

לפני כמה שבועות ראיתי בטלויזיה הקלטה של הופעה בפסטיבל שנטיפי 1999 (?). להקה בשם ´מתפללים לגשם´ (אני חושבת, תקנו אותי אם אני טועה) שרה שיר על אופציות לתגובות של אנשים אם יוודע להם שסוף העולם מגיע. בין האפשרויות:1.לשכב על החוף באי בודד ולהרגע 2.לרוץ ברחוב ולנער את העוברים והשבים 3.להיות אם האדם שאוהבים אם מישהו יודע איך קוראים לשיר ואיפה משיגים אותו, אני אודה לו.
רבקה

WhiteBear

New member
בנוגע לכסף - אבא שלי צדק (שיט!)

המוטיב של ההודעה הזאת: אני לא שם מקום בחיים שלי בשביל לעבוד ! אתם כולכם דואגים לפנות מקום בחיים שלכם ל: עצמכם, משפחה, חברים, טאי צ´י, לימודים, קריאה, סרטים, טלוויזיה, עבודה??? רגע, כמה מכם באמת מפנים זמן לעבודה? אני לא מדבר על זה שאתם חייבים לעשות את זה. אני לא מדבר שכופים אותכם לזה, כי צריכים לאכול. או כי רואים שהולכים להצטרך לאכול עוד חודש. אני מדבר על השאלה הבאה: כמה מכם מפנים, בראש שלכם, מקום בחיים שלכם בשביל לעשות כסף?? היום, למעשה הרגע, הבנתי שאני לא פיניתי בחיים שלי מקום לעשיית כסף. זה איום ונורא. זה אומר, שאני לא דואג לעשות כסף. אני נותן לחיים שלי לקבוע את עצמם. אני לא דואג להיות עירני לשינויים אפשריים במצבי חסר התקציב (יחסית). זה כמו להחליט "טוב, אני אתן לגוף שלי להיות בריא או לא בריא - אני לא אדאג על מה אני אוכל, או איך אני מאמן את עצמי..." אז מה אתם חושבים? הדוב הלבן.

Rebecca_y

New member
גם אני רוצה לנטוע עץ בארץ ישראל...

מה עוזר לכם לצאת ממצב רוח רע? מה גורם לכם להרגיש רע, והאם אתם יכולים להמנע מזה? האם בכלל אנחנו מקשיבים לעצמנו, ולא מעוללים לעצמנו דברים כאלה??? 1.ראיתי באיזשהו פורום עצה מאוד חמודה- תאכלו כל יום קרמבו (או שניים). לפעמים מספיק רק להסתכל על פרח בשביל, או לראות ילד קטן צוחק, וכבר מצב הרוח שלי משתפר. ויש גם עוד משהו- חידה ליושבי הפורום:שתי אותיות, או שמונה. תלוי בהקשר. 2.כשהייתי קטנה וקרה לי מקרה לא נעים, תמיד חזרתי לעצמי בראש על מה שקרה, ועל איך הייתי לא בסדר. אני שמחה שנגמלתי מזה.(אפרופו שיפוט..) 3.לא תמיד. לפעמים תוך כדי הפעולה שגורמת לי להרגיש לא טוב, אני שואלת את עצמי מה לעזאזל אני עושה. לא תמיד יש לי תשובה... אוהבת, רבקה

sihaya

New member
שעת סיפור...

שיפצתי את החדר ועכשיו התחלתי להחזיר ספרית למדף ונתקלתי בכמה ספרים שלא זכרתי וקראתי אותם שוב ויהיה שם אחד כמו דג במים של אילן לזרוביץ סיפור ממש חמוד... אז רציתי לכתוב לכם אותו ... תהנו:) באיזה שהוא מקום בעולם יש אגם ענק... ובתוך האגם חיים להם המון דגים מכל מיני סוגים: דגים שחיים לבד וכאלה שחיים בקבוצה. דגים גדולים, דגים קטנים והמון בינונייים. דגים ששוחים אחרי קבוצה וכאלה שקבוצה שוחה אחריהם. דגים ששוחים כל חייהם סביב אותה שושנה וגםאחרים שמרוב שושנות נותרים עם עיניים בולטות .יש דגים שמביטים על השוניות ולא על מה שלידן (זבל) ולעומתם אחרים שיורדים לעומק. יש דגים שחיים בין הסלעים ויש שוחים במרכז האגם. יש דגי חרב- שדוקרים בחרבם את מי שלא שוחה לצידם ויש כאלה שרוצים לשחות הכי מהר באגם . בין שני העולמות חיים דגים מעופפים ומאחורי הקוצים מסתתרים דגים שחושדים. יש דגים מרשימים אבל מאוד רעילים ויש גם דג זהב. יש דגים קופצניים, שלעיתים מרוב קפיצות מוצאים עצמם ברשתות ויש גם אחרים שחושבים וחושבים.... עד שנשלים. מדי בוקר יוצאים הדגים לחפש אחר מזון .... חלק מוצאים אותו לבד, חלק אוכלים על חשבון אחרים , והשאר נותרים רעבים. מפעם לפעם הם עולים לאסוף אוויר ובכלל... רובם שוחים עם הזרם פרט ל... כמה שונים . באיזה שהוא מקום בעולם יש אגם ענק.... ואם פעם תגיע אליו הקשב חרש למים; ושאל את עצמך איזה דג אתה? ***********סוף************ מקווה שנהניתם. אני נהינתי נטלי .:))

סתר

New member
מעברים קסומים

קראו ותרגלו, תרגלו, תרגלו, ותתחילו לראות ואף להבין שעד לרגעים אלו אנו ישנים... מומלץ בחום, למי שסובל מקור, שנהג לישון עם ארבע שמיכות, ועתה מתכסה באחת וזוג תחתונים...

אורלי_ל

New member
היי לך ../images/Emo39.gif , בימים האחרונים הבנתי

שיש לי מצב רוח טוב כשאני מרגישה טוב עם עצמי, "שווה". אם אין לי מצב רוח טוב רק מחוות של המון אהבה כלפי ישמחו אותי. מה שעוזר לי לצאת... הנ"ל, וגם דברים מצחיקים לפעמים, והרבה פעמים זה פשוט שנמאס לי להיות בדיכי ואני נכנסת לmode של פעילות.

החייאת הודעות

הן עברו לעמוד הבא לפני שהספיקו לזכות בתגובות. אז הנה הן כאן... אם מישהו רוצה שהודעה שלו "תוחיה" באופן דומה, נא לשלוח לי את הקישור שלה לאי-מייל בצירוף הבקשה - ואשרשר את הודעתו לכאן (אפשר להעביר רק הודעות ראשיות). מי שלא יודע לצרף קישור, הגיע הזמן ללמוד!
זה קל, כיף וכדאי! לשם כך יש לנו את פינת כולנו מומחים גדולים במחשבים
בניהולו של Kiru המופלא... באהבה בן

לא משנה כמה רע אני מרגיש

ברגע שאני נכנס למדיטציה, אני יוצא ממנה בנאדם חדש/אחר.

deep ocean

New member
המממממ

לדעתי בכל אופן המיקוד צריך להיות איך להימנע מלהיכנס למצבים לא טובים לנו. אני אתן דוגמא מהרפואה המערבית המוגבלת ביכולתיה. כוונתי היא- שהאנשים לא יתמקדו בלחפש תרופות אחרי שמבינים שחולים אלא לחיות אורח חיים בריא ולא להגיע למצב של מחלה טוב אבל אם כבר לא מרגישים טוב, מה עושים את שואלת. טוב אז אני- שומעת מוזיקה ועוד כל מיני דברים (תלוי בסיטואציה)

deep ocean

New member
הנה עכשיו רע לי

אח שלי צועק על הילד שלו פה. וזה עושה לי מאד רעעעעעעעעעעעעע אני שומעת מוזיקה אבל הוא צועק כל כך חזק ששומעים אותו אז הפסקתי את המוזיקה והחלטתי להתמודד עם המציאות ולא לברוח ממנה. הנה הוא השתתק בדיוק. אני כבר מרגישה טוב יותר, שהתמודדתי עם זה.

deep ocean

New member
תודה מתוקה, הכל בסדר ../images/Emo13.gif

אגב עבר עלי לילה מופלא. כתבתי בפורום, והלכתי לאח שלי ואשתו. דיברנו קצת. חברה טובה שלי טילפנה בבאסה. נסעתי אליה-היה כל כך כיף! התכרבלנו מתחת לשמיכה, דיברנו עמוקות, על דרך הלוחמים, על עוצמה, על באדולינה, על אהבה...היה נ-ה-ד-ר!!! חזרתי הביתה והתחלתי לקרוא קסטנדה. (ראי הודעה למעלה) אין דרך יותר טובה מלסיים את היום הזה. החיים האמיתיים מתחילים!!!!! הנה אני באה!!!!!!!

למעלה