החייאה

moshel

New member
סקר כמה כסף אתם מוכנים לשלם

שלום לכולם אני רוצה לשאול אותכם שאלה די חשובה הייתי רוצה להביא לארץ להקות מחו"ל שעושות קאברים ללהקות רוק משנות ה 70 שלא קימות יותר כך שאין סיכוי שתוכלו לראות את הלהקות המקוריות הלהקות הללו הן להקות מקצועיות ביותר מנגנות באותן כלי הנגינה כמו הלהקות המקוריות מתמחות בהופעת הבמה של הלהקות המקוריות הן במראה החיצוני שמזכיר את הנגנים והן בתילבושות ובתפאורה לדוגמא להקה שעושה קאברים ל Genesis בקיצור אם תיראו את אחת הלהקות הללו אתם תחשבו שאתם בהופעה המקורית הייתי רוצה לדעת כמה כסף הייתם מוכנים לשלם כדי לראות הופעה כזו קחו בחשבון שיש כאן עליות ניכבדות כגון הטסת האומנים הללו מחול איכסון בבתי מלון ותשלום כמובן ללהקות אנא כנסו ללינק המצורף http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=15098&subp=19 וענו על הסקר ברצינות ובכנות תודה על שיתוף הפעולה שלכם MosheL

השאלה לא נכונה

מושל, אתה צריך לציין את שם הלהקה. הסקר כרגע לא אמין, כי הנשאלים חושבים שמדובר על חתול בשק. תציין את שם ההרכב ותן קישור לאתר שלהם.

moshel

New member
אני לא מדבר כרגע

על הרכב מסויים אלא באופן כללי כמה כסף אנשים מוכנים להוציא כדי לראות להקה שעושה קאברים אחד לאחד עם תילבושות עם תפאורה וכ"ד אם אנשים מוכנים להוציא 120 שקלים כדי לראות את שליחי הבלוז מבצעים את פינק פלויד זפלין דורס ועוד אז אולי הם מוכנים להוציא את אותו הסכום כדי לראות להקה מחו"ל שעושה קאברים ללהקות הללו רק שללהקות הללו יש ערך מוסף הם מביאים גם תילבושות וגם תפאורה אם מדברים לדוגמא על להקה שעושה את החומה של פינק פלוד אז הם מבצעים את ההופעה כמו שפינק פלויד ביצעו עם בנית החומה או להקה שעושה קאברים ל genesis אז הלהקה באה עם כל התחפושות והתילבושות של גבריאל אז זה אולי לא בדיוק GENESIS אבל זה הכי קרוב שתוכלו לשמוע ולראות

אין - באופן כללי

יש הרכבים *גרועים* שעושים קאוורים, יש הרכבים *טובים* שעושים קאוורים, ויש הרכבים *מעולים* שעושים קאוורים. השאלה כללית מדי ולכן התשובות שתקבל לא יהיו נכונות למה שאתה מתכנן. אם יש בראש מחשבה קונקרטית לגבי להקה מסוימת, תגיד את השם. אם אתה מנסה להגיע למסקנה כלשהי בעקבות הסקר הזה - אז היא לא שווה כמעט כלום. זה כמו ההבדל בין מג'נטיק ובין אגרול: זו להקה שמעט אנשים מכירים, וזו להקה שהרבה מכירים. מחיר הכרטיס והצלחת ההפקה תלויה גם בשם הספציפי, ולא רק בסוג החומר המבוצע.

epitaph

New member
ולמה לא ללכת על משהו מקורי...

יש מספיק להקות מעניינות בימינו שאפשר להביא לארץ, לא שווה לנסות להביא אותן במקום לחשוב רק על קאברים מהעבר. יאללה, עמותה להביא את אנגלאגארד ואפטר קריינג לארץ.

epitaph

New member
בקיצור...

כמה היינו מוכנים לשלם להופעה של אגרול לפני שהתחילו לעשות חומר מקורי?

moshel

New member
טעות

אין שום קשר אגרול עשו קאברים לכמה וכמה להקות אני מדבר על להקה שעושה קאברים רק ללהקה אחת והיא מתמחה רק בה עושה את זה שנים ובהצלחה רבה

epitaph

New member
אה, אוקיי...מכיר כמה כאלה...

רעיון נחמד. נסה להביא את 21st Century Schizoid Man שכתבתי עליהם כאן לפני איזה שבוע. גם רוב ההרכב המקורי וגם מנגנים את כל השירים מהתקופה הראשונה של קרימזון. :)

epitaph

New member
זו דעתך...

לא הייתי משלם לשום להקת קאברים יותר מ80 שקל.

epitaph

New member
ד"א, רמי...

אני רואה שהסקר של הפורום תופס תאוצה, השתי נקודות עדיין מובילות. לא הגיע הזמן להחליף?

hemmlin

New member
בהנחה שהרמה באמת טובה

והלהקה המקוברת מעניינת אותי, הייתי מוכן להשקיע 100 שקל, אבל שוב, זה חייב להיות מושקע מאוד! אם תעלה פה בעתיד להקה ספציפית זה באמת יעזור יותר...

להביא את קאמל

לפני קצת יותר משנה ראיתי את קאמל בהולנד באולמות של 1000 איש ושילמתי 25 יורו. מה גם שבבלגיה באותו שבוע הם הופיעו מול 350 איש. כשפגשתי את קולין בס ואמרתי לו שיבואו לישראל ושיש לנו מספיק קהל בכדי למלא הופעה אחת של 1000 איש הוא הביע התעניינות. אם ג'טרו טל מביאים כל כמה שנים כמה אלפי צופים אז יש קהל בשביל קאמל, יס, קינג קרימזון. ועל להקות כאלה אנשים יהיו מוכנים לשלם. רק אין מי שיזום!!!

moshel

New member
הלהקה שחשבתי להביא היא

THE MUSICA BOX זו להקה שעושה את GENESIS כרגע הם מציגים את ההופעות של Lamb Lies Down on Broadway אבל לאחר שזה יסתיים הם יציגו את Foxtrot and Selling England אתם יכולים להתרשם מהלהקה מהאתר שלהם http://www.themusicalbox.net ולהבין שזו לא סתם להקת קאברים נחותה עכשו אני אתיחס קצת למחירים וכד כול מי שושב שלהביא להקה מחו"ל ולא משנה כרגע איזו להקה אם זו להקת קאברים או להקה שעושה חומר מקורי זה עניין זול אז שיחשוב פעמיים לדוגמא: רק כדי להביא להקה לארץ טיסות ומלון מבלי לשלם להן עדיין שכר עולה 10000 דולר באירופה הדבר בזה לא קיים כי הלהקה נוסעת באוטובוס שלה ממקום למקום עם הציוד כך שהיא יכולה להופיע גם באולם של 350 איש ועדיין להרוויח כסף. עלות הבאת להקה בסדר גוגל בנוני לארץ הוא בערך 60000 דולר קחו זאת בחשבון שנה טובה לכולם MosheL

moshel

New member
לא כל כך בטוח

אני אתן לך דוגמא: אני כרגע בתחילתה של הפקה חדשה שלא קשורה לרוק מתקדם ההפקה היא ערב מחווה ל ZIGGY STURDUST של DAVID BOWIE במסגרת הערב הלהקה תבצע 21 שירים של DAVID BOWIE מהתקופה של ZIGGY כאשר החלק המרכזי של ההופעה הוא ביצוע שלם של כל הדיסק ZIGGY STARDUST מתחילתו ועד סופו עכשו כפי שידוע לך BOWIE השתמש בתילבושות רבות בזמן ההופעה הזאת איפור ותפאורה חשבתי שאני יפיק את זה גם כך בצורה זו אני אזמין את אותם בגדים אבנה תפאורה ויעבוד עם מאפרת מקצועית שתאפר את הנגנים התברר לי שזה עולה הון תועפות כל הפרויקט הזה כולל כמובן לשלם על החזרות פירסומת וכ"ד אז אני אומר במקום להפיק כזב ערב עם הוצאה שכאזאת לפעמים עדיף להביא להקה מחו"ל שכבר יש לה את כל הציוד התילבושות וכ"ד עכשו יש עוד בעיה קטנה בארץ רוב הנגנים הם לא נגנים מקצועיים שחיים רק מנגינה כי אי אפשר בארץ לחיות רק מנגינה הם עובדים לפרנסתם בעבודות אחרות אם אני הולך להפיק ערב כזה בארץ זה אומר שאני צריך לאסוף נגנים שיעבדו על כך פול טיים ג'וב ולעשות ולהופיע לפחות פעם בשבוע ואני לא חושב שיש מספיק קהל בארץ לגבר כזה שיתקיים מבחינה כלכלית לכן כול הלהקות בארץ שעושות קאברים לא משקיעות כסף בתפאורה בתאורה בסאונד טוב כי אין מספיק כסף לדבר הזה MosheL

למעלה