החייאה!

CommandeRiker

New member
החייאה!

טוב, בגלל שהיו פה שתי הודעות של מערכת הפורומים הגיע הזמן להפיח קצת חיים בפורום. האם באמת הייתם רוצים סדרת בת עם צוות אחר(דגש על האחר)? האם אתתם חושבים שימצאו מישו שיוכל להיכנס לנעליו הגדולות של ג'ק?

amirze

New member
תגובה שלי

לפי דעתי הם לא יעשו סידרה באותה מתכונת בדיוק (צוות שיוצא למסעות לחקור עולמות ולהשיג טכנולוגיה להגנה על כדור הארץ) כי אז לא תהיה לזה מטרה ולא יהיה הבדל מהסידרה הנוכחית, ולכן קשה להגיד שצריך מישהו שיכנס לנעליים הגדולות של ג'ק כי אנחנו לא יודעים בכלל מה מתכונת הסידרה... מצד שני, אני לא מסוגל לחשוב כרגע איזה עוד מתכונת יכולה להיות על שער שמעביר לכוכבים אחרים

Chakotay

New member
ואולי ג'ק כן יהיה שם!!!

הרי חייבים לתת לו להיות גנרל מתישהו וזוכרים שהמונד הציע לו לפקד על בסיס אלפה ההוא?!! אולי במקום זה יתנו לו את אטלנטיס?!! :)

amirze

New member
לא...

המפיקים אמרו במפורש שזה לא יכלול דמויות מ SG-1... הם אמרו שאולי יהיו ביקורים של דמויות מוכרות, אבל עקרונית לא יהיו דמויות חדשות ואויבים חדשים.

De fire

New member
בכלל, זה דבר טוב להכניס ריענון.

מה הקטע לראות בסידרת בת אותן דמויות שראינו כבר 7 (בדרך ל-8) עונות.. צריך לרענן (ולא שיש לי חס וחלילה משהו נגד מישהו מס"ג1)

elrondd

New member
אנדרסון אמר באיזה מקום ש...

אוניל עולה דרגה בעונה השמינית אז מה זה אומר? שהם בעצם יוצרים מצב שאוניל פורש בסג-1?

De fire

New member
פששש.. נחמד לראות שאני לא המטורף

היחיד שמסתובב בפורומים בכאלה שעות:)

Chakotay

New member
נכון היה כתוב שיקדמו אתו בעונה שמי

שמינית לגנרל אז חשבתי שיהיה נחמד אם ישימו אותו באטלנטיס כמו המונד וזה לא הרבה לעשות רק לשבת על התחת ולהגיד "You have a go" :)

Tolan

New member
זה היה בעונה השלישית אני חושב

היה פרק שבו הקבוצה של מייברון מפעילה את השער השני באופן לא חוקי וגונבת טכנולוגיות מעולמות של האסגרד והטולאן. במבצע "עוקץ" לתפוס אותם ג'ק כביכול עוזב את הפיקוד כי סירבו להקים בסיס נוסף כמו הSGC מחוץ לכדור בארץ, עליו הוא היה אמור לפקד. אמנם העזיבה שלו הייתה מזוייפת, אבל אני חושב שהפיקוד השני שבסוף הפנטגון דחה, היה אמיתי.

[TNT]

New member
חייבים לעשות סדרת בת!!

עם כל הכבוד ובאמת יש כבוד לסדרה כמה אפשר באמת לעשות אותו דבר? עוד עונה שתיים מקסימום אני חושב וזה משאיר שתי אופציות אחת שזהו גמרנו אין יותר סטארגייט וזה לא בא בחשבון!!!!! לכן חייבת להיות סדרת המשך! אבל סתם להחליף צוות לא נראה לי הפתרון זה יכול להיות נחמד ולחדש קצת אבל זה לא הדל משמעותי מה שאני חושב שצריך לעשות זה לעשות סידרה טיפה אחרת. חשבתי על רעיון נחמד הסדרה תתרחש בעתיד ה קרוב רחוק כלומר לא עוד שלוש מאות שנה אבל לפחות עוד 20 שנה. בני האדם כמובן הרבה יותר מפותחים וכל העולם יודע את האמת ואפש לעשות שיש מלחמה בחלל בין שני צדדים שקולים ובני האדם מצתרפים או משהוא כזה. זה סתם רעיון אבל בכל מקרה צריך לעשות משהוא שונה.

Chakotay

New member
סדרת הבת תיהיה שונה לגמרי!

לפי מה שהבנתי ניא לא תיהיה בעתיד, אבל כל המטרה שלה תיהיה לגלות איך בנו את הסטארגייט ואת כל הסודות של הקדמונים וכל זה.

amirze

New member
תסתכל קצת למטה

ותראה שבעוד שנה, יחד עם העונה השמינית של SG-1 יוצאת גם סידרת בת בשם אטלנטיס, ותראה למטה על מה בכלליות היא תהיה...

למעלה