החייאה?:)

Amitush222

New member
החייאה?:)

שם: גיל: אזור בארץ: מה רוקדת? כמה שנים? מחול בשבילי זה... אנשים צריכים לרקוד כי... מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? עשית פעם פילאטיס? המלצות על כוריאוגרף\מופע: תמונת מחול: שבת שלום

SPSP1

New member
באמת צריך קצת להחיות פה...

שם: שחר גיל: 15 אזור בארץ: צפון מה רוקדת? בעיקר קלאסי, וגם ג'אז, מודרני וקומפוזיציה... כמה שנים? בעיקרון כל החיים, אבל זאת השנה השנייה הבאמת מקצועית... מחול בשבילי זה... דרך חיים :))) אנשים צריכים לרקוד כי... זה מעסיק, משחרר, כיףףףףףףףף ונותן תחושת סיפוק :))) מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? שאלונים כאלה חחח עשית פעם פילאטיס? אמממ לא ממש... אבל בשיעורי ג'אז משלבים לנו המון תרגילי פילאטיס... המלצות על כוריאוגרף\מופע: 60 הרץ של הקיבוצית... מדהים!!! תמונת מחול: שבת שלום

frankit iero

New member
בהחלט נחוץ

שם: פז גיל: 14 אזור בארץ: דרום - אשקלון מה רוקדת: מחול מודרני, בלט ורקדתי כמה שנים ג'אז ולטיני. כמה שנים: מחול מודרני- 3 שנים בלט - כמעט חודשיים וגם לא בסטודיו אלא עם חברה של אמא שלי שהיא מורה לבלט ומלמדת אותי בבית, ג'אז - שנה לטיני - שנה וחצי. מחול בשבילי זה: דרך חיים ודרך להירגע. אנשים צריכים לרקוד כי.. כי צריך להעריך את הריקוד יותר זה לא סתם תנועות ברצף זה טיפה יותר.. מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר ? כדאי לתת יותר משימות כאלה ולפרסם יותר את הפורום עשית פעם פילאטיס? כן כל שבוע בקאנטרי המלצות על מופע : רעש לבן של ורטיגו -מדהים- תמונת מחול: אין במחשב.. חח שבת שלום לכולם!!

נטטוי

New member
:)

שם: נטע גיל:13 וחצי אזור בארץ: דרום - קריית גת מה רוקדת? היפ-הופ, בלט קלאסי וגא'ז כמה שנים? המוןן D: מחול בשבילי זה...הכוללל אנשים צריכים לרקוד כי... ככככככככככככככיפ זה עוושה טווב לננשמה מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? איינללי מוושגג =] עשית פעם פילאטיס? אממ ללאא המלצות על כוריאוגרף\מופע: אוייסטר של בתת שבעע תמונת מחול:

../images/Emo45.gif אויסטר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וד"א, הוא לא של בת שבע, הוא של הלהקה של ענבל פינטו ואבשלום פולק :]

סוף סוף הצילו אותנו ממוות P :

שם:דניאל גיל:עוד מעט 14 אזור בארץ: טירת כרמל מה רוקדת? ג'אז,בלט ומודרני כמה שנים? 10 מחול בשבילי זה... החיים אנשים צריכים לרקוד כי... זה כיף וזה משחרר לחצים : ] מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? סקרים מעניינים,שאלות משורשרות... עשית פעם פילאטיס?אף פעם לא .. המלצות על כוריאוגרף\\מופע: אין לי מישהו מספיק טוב .. תמונת מחול: בפעם אחרת : ] שבת שלום

../images/Emo210.gifחוזרת אחרי שנים....

שם:דנה גיל:15 אזור בארץ:צפון מה רוקדת?קלאסי מודרני וג'אז כמה שנים?ג'אז שנה רביעית קלאסי ומודרני שנה שלישית מחול בשבילי זה...משהו שאני מאד אוהבת ונהנית לעשות אנשים צריכים לרקוד כי...זה נותן הרגשה טובה. מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר?יותר שאלונים ודיונים וגם לפרסם.. עשית פעם פילאטיס?לא המלצות על כוריאוגרף\\מופע:אין לי כרגע תמונת מחול:

הפורום באמת צריך החייאה ../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif

שם: טל :) גיל: 14.7. אזור בארץ: צפון. מה רוקדת? קלאסי, מודרני, ג'אז וריקודי עם :] כמה שנים? שנה שביעית ריקודי וכל השאר שנה רביעית :) מחול בשבילי זה... הכל. אין דרך אחרת לתאר את זה. אנשים צריכים לרקוד כי... זה משחרר, מוציא רגשות, נותן משמעת עצמית, משחרר לחצים, מספק והכי חשוב.. זה כיף D: מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? סקרים ושאלונים בענייני מחול ולהחזיר כל מיני פינות שהיו בפורום כמו הפינה שכתבנו כל יום מה יש לנו באותו היום בסטודיו ולפתוח פינות חדשות. עשית פעם פילאטיס? יאפ. המלצות על כוריאוגרף\מופע: "מונגר" של ברק מרשל - מ-ד-ה-י-ם
תמונת מחול: אין בלפ טופ ובקושי שיש לי פה תמונות

Amitush222

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: עמית גיל: 17 אזור בארץ: גבעתיים מה רוקדת? מודרני, ג'אז, היפ הופ [אני בהפסקה הרבה יותר מדי ארוכה מבלט] כמה שנים? שמונה שנים בכללי, ארבע שנים באופן מקצועי מחול בשבילי זה... המקום הכי אישי שלי שבו אני יכולה להתבטא הכי טוב אנשים צריכים לרקוד כי... זאת חוויה מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? נתחיל מזה שאני אהיה יותר פעילה פה:) עשית פעם פילאטיס? כן, מיוחד לרקדנים.. זה ממש טוב וממש קשה... המלצות על כוריאוגרף\מופע: ענבל פינטו הגאון הזאת, ולהקת Cre-8 [תראו קטעים ביוטיוב הם פשוט מדהימים] שבוע טוב שיהיה:)

אוגם

New member
../images/Emo214.gif

שם:רוני גיל:13 אזור בארץ:מרכז מה רוקדת?מודרני, ג'אז וקלאסססייי(= כמה שנים?7. מחול בשבילי זה...החיים. אנשים צריכים לרקוד כי...זה הדבר הכי כייפי בעולם!!!!!!! מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר?מממ לעשות כאלה התפקדויות עם שאלות נחמדות כל שבוע או חודש (כמו זה)... עשית פעם פילאטיס?אררר...אני לא חושבת... המלצות על כוריאוגרף\מופע:על כל המופעים של הלהקה של ענבל פינטו ואבשלום פולק יומטוב(=

=]

שם:עדן גיל:17 אזור בארץ: מודיעין מה רוקדת?היפ הופ, טיפה מודרני וקלאסי כמה שנים?כמעט שנתיים.. אבל הייתי מד' עד ו' בהתמעלות קרקע אז התעסקתי מעט בתנועה לפני.. מחול בשבילי זה...דבר מדהים שאפשר לעושת תמיד כייפי ומשחרר! אנשים צריכים לרקוד כי...תלוי בבן אדם XD לפעמים עדיף שלא.. מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? אולי לארגן ימי פעילות של ריקוד, שאלונים, לפרסם ברשת וכו' עשית פעם פילאטיס?לא המלצות על כוריאוגרף\\מופע: אין.. להקה : jabawockeez תמונת מחול:אין

../images/Emo80.gifאני!!../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

שם:אדר
. גיל:ביום שישי היה לי 16
. אזור בארץ:מרכז.. מה רוקדת?קלאסי, ג'אז-מודרני-לירי, היפ הופ וסדנאת רפרטואר עם יוניסוטחי.. כמה שנים?10
. אבל רציני רק 4... מחול בשבילי זה...הכל. מקום לברוח אליו, למצות את מה שאני, להתפרק ולהתרפק עליו.. אנשים צריכים לרקוד כי...מי שצריך סיבה כדי לרקוד-משהו מוזר שם...
, באמת שאין לי תשובה לשאלה "למה את רוקדת".. מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר?לא יודעת
. אני חושבת שצריך להכיר אחת את השנייה וזה ואז יהיה יותר על מה לדבר וכאלה
. עשית פעם פילאטיס?פעם פעמיים, חוויתי מאד, כואב וכייף
. המלצות על כוריאוגרף\מופע:אני אהיה מקורית ואגיד 60 הרץ של הלהקה הקיבוצית?
. תמונת מחול: התחלתי פחות לחבב אותה אבל שיהיה...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo210.gif אני:)

שם:זוהר גיל:15 אזור בארץ: נ"צ מה רוקדת? קלאסי,מודרני,קומפוזיציה,היפ הופ כמה שנים? 5 מחול בשבילי זה... הנאה,תסכול,עבודה קשה,אהבה אנשים צריכים לרקוד כי... המחול הופך אותנו להרבה יותר חכמים ממה שאנחנו מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? נושאים לדיונים, יותר שירשורים מגוונים, תחרויות! עשית פעם פילאטיס? לא, אבל מתכוונת לעשות שבוע הבא המלצות על כוריאוגרף\מופע: רעש לבן/60 הרץ תמונת מחול: היי ריליס על נדנדה! :)

מיטלוש44

New member
:)

שם: מיטל גיל: 15.5 אזור בארץ: גבעתיים מה רוקדת? ג'אז,קלאסי, היפ הופ. מחול בשבילי זה... הנאה,תחושת סיפוק,התמדה. אנשים צריכים לרקוד כי... זה דבר מדהים שממלא אותך ומבטא את עצמך בצורה הכי טובה שיש. מה כדאי לעשות בפורום כדי להפוך אותו לפעיל יותר? שאלונים,להחזיר את המשחק מי שמתחתי. עשית פעם פילאטיס? לא. המלצות על כוריאוגרף\מופע: להקת המחול TODES

למעלה