החייאה לפורום

Apikachu L

New member
החייאה לפורום

מקווה שהחג עבר בנעימים, ומזג האוויר הגשום עושה חשק להשאר במחשב, יחסית.
אני רוצה להחיות את הפורום. בגלל שלאחרונה החיים שלי היו בבלאגן כללי (עוד מערכת יחסים, אני יוצא מהארון בפני ההורים באופן סופי ומוחלט, מעבר דירה, תואר שני שממשיך...אבחנה...) אז לא היו לי הרבה כפיות לתת פה. אז כצעד ראשון אני הולך לשקול איך אני אתרום כאן יותר בעצמי.
ובנוסף - אני מבקש עזרה. אתם יותר ממוזמנות/ים להעלות רעיונות לפעילויות או ליזום כאלו בעצמכם/ן. אפשר גם להציע הצעות לגבי האופן בו אפשר להפעיל את הפורום יותר.

כרגע מבחינת סדר פעולות נוסף, אני מתכנן לערוך מפגש פורום נוסף, עדיין לא החלטתי לגמריי באיזו מתכונת. אבל מה שכן - הפאנגל מתקרב ומגיע!

בקיצור - מקווה לראותכםן!

אוהדאדם

New member
נגיד כ"א יהיה אחראי על משהו שבועי אחר

נגיד, קותאלי יהיה אחראי להעלות כל יום ראשון אוסף חדשות ביסקסואליות מסביב לעולם, מישהי תהיה אחראית כל יום שלישי להעלות שאלון/חידון/טריוויה ביסקסואלי, ואני אעלה כל יום חמישי אוסף תמונות ביסקסואליות...

Apikachu L

New member
עכשיו גם יהיה לי קל יותר.

יש לי מטה מאבק ביסקסואלי חדש (זה אומר חדר עבודה, עם מחשב, ותלויים בו דגלי גאווה, ועכשיו יש לי גם מחשב בגישה יומיומית, בניגוד ל...3-4 חודשים האחרונים - אם לא יותר...כי המחשב שהשתמשתי בו קודם היה ממש ממש איטי וכאב להפעיל אותו כל פעם והוא קרס באופן אקראי בזמנים שונים).
&nbsp
אז, צופה לחזור לפעילות.

&nbsp
&nbsp
רעיון טוב, אוהדאדם, אבל לא נכעס אם מישהו מפספס.

באיזשהו מקום אני מרגיש גם צורך בזה שהפורום יהיה יותר פעיל.

אמנם אני לא כאן הרבה זמן (או הרבה מבחינת כתיבה), אבל בתקופה האחרונה אני במין הרגשה כזו של על סף רתיחה ואני חייב לדבר על הדברים עם מישהו, הבעיה העיקרית היא שאין לי כל כך עם מי..
כמות האנשים שיודעים על היותי ביסקסואל עומדת על מספר חד-ספרתי קטן..
אז נכון, כשפניתי לפורום לפני כחודשיים, קיבלתי מספר תגובות. שכן קצת עזרו לי לסדר לעצמי את המחשבות, להבין שאני לא לבד בסירה. אך עדיין חוסר הפעילות בפורום קשה לי, הייתי שמח אם הוא היה פעיל יותר!

Kutaly

New member
אולי אני אכתוב בעירום?

לא שאתם תוכלו לראות משהו אבל אתם מוזמנים לדמיין אותי

ferdinand

New member
גמני פה

בזמן האחרון קצת יותר... "פאסיבי"

צופה מהצד.
אבל
פה.

למעלה