החידון...

ssj5 Trunks

New member
החידון...

העתקתי אותו ישר מהפורום של ערוץ הילדים שם רשמתי אותו בגלל שאין לי כוח להכין אחד חדש. בפורום ההוא רק נבות רם ניסה לענות ולא ידע חלק מהתשובות. נראה אם יש פה תקווה. החידון מבוסס הפעם על הגיבור- גוקו. 1. מה גוקו תמיד הזכיר לבולמה שגרם לה להתעצבן כל פעם במסעם הראשון אחרי הדרגונבולים? 2. מה גוקו חשב שנישואים הם? 3. בזמן שהוא נתקע בגיהנום בסאגת סופר 17, האם הוא התקיף את סל ופריזה כדי לנצחם? 4. מאיפה הביא גוהאן את השם בשביל גוקו בכלל? 5. האם בארדוק, אביו, ראה את גוקו כמבוגר? 6. מהי התקופה הכי ארוכה שגוקו היה מת? 7. ממי קיבל גוקו את הענן שלו ולמה? 8. האם יש עוד מישהו בסידרה ששמו גוקו? (כל הסידרה-כולל GT ו-Z) 9. היכן מאמין גוקו שסבו נמצא? 10. מי היה היריב הראשון שגוקו נלחם בו? זהו להפעם. נקווה שמישהו יפתור את הכל בלי טעויות.

תשובות חלקיות:

1. לוידע 2. אוכל 3. לוידע 4. לוידע 5. כן, בספיישל נראה לי 6. שנה 7. גוקו קיבל את הענן ממאסטר רושי בגלל שלמאסטר רושי לא היה מה לעשות בו כי הוא לא יכל לעלות עליו. 8. גוקו ג'וניור, הבן של פאן. 9. לוידע 10. יאמצ'ה

ssj5 Trunks

New member
זה מינימום חדש של 4 נכונים!!!

זה שיא חדש בניסיון הפיתרון של החידון!

magicgirl

New member
אממממממ....

1.? 2.? 3. לא, זה לא היה כדי למשוך את תשומת ליבם? 4. השאלה לא נכונה... זה למה גוקו קרא לגוהן ככה... ולא להפך! 5. לא!!! הוא מת. 6. שנה נראה לי... 7. מגוד, או קמה סנין... אני לא זוכר..... (ממישהו שהוא התאמן איתו) 8. ברור שיש... גוקו קטן ונחמד כזה, נראה לי שב- GT (גוקו שהוא 1\16 סאיין ו- 15\16 בן אדם) 9.? 10. בורמה.

proof

New member
ניסיון

1. לא יודע 2. אוכל 3. לא יודע 4. לא יודע 5. כן בעזרת הראיה לעתיד שקיבל 6. 7 שנים 7. ממסטר רושי 8. כן גוקו ג'וניור מgt 9. לא יודע 10 . יאמצ'ה

Goggle Girl

New member
ניסיון

1) הם... שהיא בת? 2) אוכל 3) זה היה יותר משחק עבורו... והפ אם אני זוכרת נכון התקיפו קודם... בתכלס הוא רצה לצאת מהגיהנום 4) כשהוא החזיק את גוקו הוא הביט בשמיים, וגוקו משמע- שומר השמיים, לכן... 5) כן. בחזיונות שלו 6) 7 שנים ככה 7) קאמה סנין, כי הוא עזר לצב לחזור לים 8) כן. גוקו ג´וניור 9) גן עדן, או בדרגון בול זהוא הוריש לו. הוא דיבר איתו והתפלל אליו בפרק הראשון בדרגון בול 10) יאמצ´ה

Light woman

New member
נראה לי...

1. הוא שאל אותה איפה הזנב שלה, ולמה אין לה זנב... 2. אוכל... 3. אם אתה שואל, כנראה שלא. 4. שומר שמים: הוא ידע שגוקו שיגדל יהיה שומר כדור הארץ או משהו כזה... 5. לא. 6. שנה (?) 7. מקאמה סאנין כי הוא היה "חוטא" וליבו לא היה טהור אז הוא לא יכל לעלות על הענן... 8. כן. גוקו ג'וניור הנכד של פאן שהוא 1/16 סאייאן ועדין הצליח להפוך לסופר סאייאן כדי להגן על חבריו. 9. בגן עדן (?) 10. יאמצ'ה בטח יש לי כמה טעויות...

תשובות:

1: שאין לה זנב 2:אוכל 3:לא הוא השתמש באיזו מכונה מקפיאה 4:לא נראה לי שאומרים מתישהו בכלל..... 5:כן בחזיונות שלו 6:בין הסל סגה עד למתי שהקאי הזקן החזיר אותו לחיים(7 שנים ככה) 7:הוא קיבל אותו מרושי כמתנה 8:יש את גוקו גוניור ב-GT 9:בגן עדן נראה לי(לא זוכר שהם אמרו שהוא חושב שהוא באיזה מקום מיוחד) 10:מן דוב ענק שניסה לאכול את הצב של רושי בדרך לים

חלקית

1. שיש לו זנב ולה אין 2. אוכל 3. נראה לי שלא 4.לא יודע 5.נראה לי שלא 6.שנה 7. ממאסטר רושי בגלל שהוא לא הצליח לעלות על העננה ובגלל שעזר לו למצוא את הצב שלו 8.לא יודע 9.לא יודע 10.ימאצ´ה שהיה זהב המדבר או משהוא כזה

ssj5 Trunks

New member
אף אחד עדיין לא ענה על הכול נכון...

רמזים- גוהאן לא בגן עדן והאויב הראשון לא היה יאמצ´ה

Taker Sucks

New member
אי אפשר להחשיב את השאר...

את מי אתה רוצה להחשיב? את הדג? את הדינוזאור? את הנמר? את מי?

תשובות...

1.שאין לה זנב 2.אוכל 3.לא... בשביל לצאת מהגיהנום 4.שמיים! בבארדוק ספיישל רואים את סבא-גוהן מחזיק את גוקו לכיוון השמיים אז הוא קרא לו גוקו (שמיים) 5. כן... בהזיות שלו 6.בערך 7 שנים 7.ממאסטר-רושי... כי מאסטר רושי הבחין בלב הטהור של גוקו וביקש שינסה אותה 8.גוקו ג'וניור 9.בתוך כדור ארבעת הכוכבים 10.בדוב שניסה לפגוע בצב של מאסטר-רושי

וואלה!!!

שחכתי שהוא חשב שסבא שלו נמצא בתוך כדור 4 הכוכבים שיט! ושוב לא נראה לי שאי פעם אומרים למה הוא קרא לו גוקו בברדוק ספיישל הוא מתסכל עליו על הזנב שלו מסובב אותו קצת ואז הוא אומר אני חושב שאקרא לך גוקו, עד שאמצא למי אתה שייך....

אוקי עכשיו נראה לי שאני יודע הכל:

1: שאין לה זנב 2:אוכל 3:לא הוא השתמש באיזו מכונה מקפיאה 4:הוא הסתכל על הזנב שלו וקרא לו גוקו כי גוקו ביפנית זה מן קוף 5:כן בחזיונות שלו 6:בין הסל סגה עד למתי שהקאי הזקן החזיר אותו לחיים(7 שנים ככה) 7:הוא קיבל אותו מרושי כמתנה כי רושי לא יכל להשתמש בו יותר כי לא היה לו לב טהור והוא רצה לבדוק את גוקו אם יש לו לב טהור 8:יש את גוקו גוניור ב-GT 9:תוך כדור 4 הכוכבים 10:מן דוב ענק שניסה לאכול את הצב של רושי בדרך לים(או אם אתה מתכוון לדג אבל לא נראה לי שזה ממש נחשב כקרב. ואני יודע שזה לא יכול להיות בולמה שדרסה אותו אז זה חייב להיות הדב)

ssj5 Trunks

New member
כמעט.... 1 ושני חצאי טעויות...

טעית בשאלה אחת לגמרי ובשתיים רק חצי נכון

king kazabubu

New member
אוקיי ננסה אותך...

1. שאין לבולמה זנב. הוא כל הזמן היה מרים לה את החצאית לבדוק. 2. אוכל. 3. לא. הוא שיחק איתם בצורה משעשעת. הוא לא נלחם ברצינות. 4. גוקו זה שומר האור. אני לא יודע למה גוהאן רצה לקרוא לו כך. 5. כן. הוא ראה אותו בחזיון אבל מעולם לא פגש בו פנים מול פנים. 6. שבע שנים. אחרי סל. 7. מקמא סנין ובגלל שהוא הציל את הצב שלו. 8. מממם... אם אתה מחשיב את גוקו ג'וניור אז כן. 9. הוא יודע שהוא מת. אומרים את זה בפרק 13. 10. עקרונית היריב הראשון של גוקו היה יאמצ'ה. אבל יש שטוענים שזה איזה דוב ענק שבולמה וגוקו פוגשים.

למעלה