החידון שלי

netmaster1

New member
החידון שלי

אוקי אחרי הרבה חידוני תמונות אני חושב שהגיע הזמן לקצת אולד פאשן טריוויה כדי להחיות כאן את העניינים. אבל ברמת קושי שהולמת את הפורום(זה עשה לי נוסטלגיה למלך הטריוויה): 1) זהו השם הראשון שהיה למחזמר Follies(לפני שהוא הפך להיות Follies מן הסתם
) 2) באיזה סדרה תוכלו למצוא שמות של פרקים שלקוחים משירים ממחזות הזמר של סטיבן סונדהים? 3)שמו של המחזמר(שנחשב לאחד מהפלופים הכי גדולים של כל הזמנים) שמבוסס על ספר מאת סטיבן קינג. 4)כולם יודעים שלמפיקים היו הכי הרבה פרסי טוני שבהם הם זכו, אבל איזה מחזמר היה מועמד ל11 פרסי טוני ולא זכה באף אחד? 5)איזה מתנקש בAssassins לא מקבל בלדה משלו(אם אתם יודעים למה זה בונוס 5 נקודות, אבל לא חובה:) ) 6)המחזמר "ישו כוכב עליון" מתרחש מנקודת עיניו של דמות זו. 7)שחקן ברודווי מפורסם זה שינה את השם הפרטי שלו לשם של דמות ממחזמר(ניתן לכם רמז, שנים אחר כך הוא שיחק בREVIVAL של אותו מחזמר). טוב זה הכל להיום, אם תבדקו בויקיפדיה וגוגל בטח תוכלו לענות על כל זה בשניה אבל תנסו קצת לבד:)

JC Superstar

New member
תשובות חלקיות

2) מה היא התוכנית עקרות בית נואשות? 6) מי הוא יהודה איש קריות?

netmaster1

New member
יאפ:)

ולא התכוונתי שתענו בצורת שאלה אבל תודו שזה נשמע מגניב יותר

BroadwayBaby511

New member
עובדת על השאר, אבל...

3) קארי 5) בלדה-בלדה? לאוסוולד אין שיר בכלל. לבות', צ'ולגוש וגיטאו יש בלדות שלמות, הינקלי ופרום שרים דואט, מור מקבלת חלק מ-"Gun Song" ו... טוב, אפשר איכשהוא ליחס את "Another National Anthem" לביק. וחפרתי פה. אני מבינה שהתכוונת לאוסוולד.

BroadwayBaby511

New member
...

1) The Girls Upstairs 4) שיקאגו ו-Steel Pier. כששיקאגו יצא ב'76, הוא התמודד נגד שורת המקהלה ולא זכה באף פרס שהיה מועמד לו. בצורה אירונית למדי, Steel Pier התמודד מול ה-revival של שיקאגו בשנות התשעים ולא זכה באף פרס שהיה מועמד לו.

netmaster1

New member
רמז לשאלה 7

אותו שחקן שיחק בREVIVAL של ברנשים וחתיכות את אותו תפקיד של הדמות שעל פיה הוא בחר את שמו.

netmaster1

New member
ג'וזף ליין

הוא גילה בשלב מוקדם בקריירה שלו שכבר יש שחקן בשם הזה והחליט להחליף את השם הפרטי שלו לשם של הדמות האהובה עליו מברנשים וחתיכות. שנים אחרי זה הוצע לו התפקיד בREVIVAL של ברנשים וחתיכות בתחילת שנות ה90. ואני חושב שזה גם פותר את החידון שלי יאי:)

למעלה