החידון השבועי

darksideonline

New member
החידון השבועי

לכולכם יש קליפים? למה יש לי תחושה שאני גר במעבורת? איפה הייתי כשזה קרה?יש בקאזה?איפה לחפש? 1.כמה אנשים באו להופעת בכורה של האלבום השני? 2.על מה נסעו משינה ביום מיוחד שאירגן רשת ג? 3.מה הסתתר באלבום ההופעה? 4.מתי הופיעו משינה לראשונה בפארק הירקון? 5.מה היה כתוב על יובל היום בעיתון תל אביב?ואיך זה מתקשר לנובל? 6.מה וולך טוב עם אלכוהול? 7.תוך כמה זמן הוא מתעורר מהחלום?

Vdrums

New member
אופיר הקליפים והשירים

רצים באיי סי קיו כבר שבועיים. אתה יותר זמן בחלל ממה שאילן רמון היה...(מתנצל מראש לכל מתעבי ההומור השחור) ואני אעדכן שיש לי את הדברים הבאים: לוח וגיר בביצוע יובל בנאי המדענים בגירסה המקורית שלהם שנקראה הצעקה האנושית בביצוע החזית העממית היא מאמינה - שיר של שלום הציבור ושירים מההופעה של משינה באמפי ווהאל ב1989 בת"א. 3. למה אתה מתכוון? 5. אני לא גר בת"א... 6. רוק'נ'רול

תשובות

1. 14 או 50, לא זוכר מה מהם 2. טרקטור? 3. נראה לי הנחה למופע פרידה 4. מופע הפרידה שלהם? 5. אני לא גר בת"א אבל אני ינחש שהוא כותב אוטוביוגרפיה 6. אתה יודע, רוקנרול!!!!!!
7. שבריר של שנייה

darksideonline

New member
הנה תשובות

1.50 2.רכבת 3.הנחה לפרידה 4.מופע הראשון שלהם בפארק הירקון היה ביולי 86 מול 50.0000 שבאו לראות אותם! 5.היה כתוב במדור רכילות שהוא קנה לבן שלו נעלי ספורט כמה מרגש 6.אלכוהול 7.שבריר של שניה יפה

למעלה