החידון השבועי

darksideonline

New member
החידון השבועי

1.את מי מחקה יובל ב"היה לי חלום"? 2.ציין לפחות 3 שמות של רחובות מהשירים 3.באיזו שנה יובל התחתן? 4.מי היתה "חברתו" של יובל באלבום העמותה? 5.מי הם המאושרים? 6.איפה מוזכר הציטוט "אני עף"?מתוך העמותה 7.כתוב את המילים של "יחי הכסף הגדול" ותצא גדול 8.השלם את המשפט מתוך "היה לי חלום"-היה לי חלום על סוף העולם,היה לי חלום.."

תשובות.....

1. את מרלה גלן? 2. שלמונזה, דיזינגוף וטשרניחובסקי 3. 1984? 4. "יצאנית" (הכוכבים) 5. את אני וההורים 6. מה אני עושה למעני 7. יחי הכסף הגדול 8. ואז יום מושלם

darksideonline

New member
טעויות

לבחורה הזאת יש שם והיא בשיר אחר מי היא? וטעויות ב-6 ו-7 כמובן

Lenard

New member
לגבי 4... משינה בדם...

אני מניח שזו לא ה"יצאנית" אלה שרית... מהשיר "על פני השטח"

לירון פ

New member
נראה לי שהטעות היא בשאלה

כי מבקשים בשאלה איפה יש את המילים אני עף בעמותה, ואני כמע בטוח שאין, יש במה אני עושה למעני כמו שאמרו, אבל זה לא מהעמותה

darksideonline

New member
אז תיקחו את הדיסק

של העמותה שימו את השיר "המשפט" אחרי הפזמון השני רגע לפני הכניסה לפזמון האחרון כשכל הכלים שם מתבלבלים אז מישהו צועק "אני עף"

תיקונים לתיקונים שלך.....

4. התשובה שלי לא נכונה אבל היית צריך לשאול איך קראו לה 6. אני לא יודע מה איתך אבל אני לא שומע אני עף אלא יותר משהו כמו "אה" 7. לא הבנתי בדיוק את השאלה אבל אמרת להגיד יחי הכסף הגדול לא?

תשובות...

1. את מרלה גלן? 2. שלמונזה, דיזינגוף וטשרניחובסקי 3. 1984? 4. "יצאנית" (הכוכבים) 5. את אני וההורים 6. מה אני עושה למעני 7. יחי הכסף הגדול 8. ואז יום מושלם

Vdrums

New member
אופיר רוצה את המילים של השיר

יחי הכסף הגדול, עוד לא הבנתם את זה???

למעלה