החידה השבועית

IdanR

New member
החידה השבועית

מאיזו שפת תכנות או סביבה לקוח כל אחד מקטעי הקוד הבאים?
1. template <typename T> Stack<T>::Stack(const Stack& aStack) 2. @chars = (176..178, 219, 178, 177); for(1..3) { foreach (@chars) {print chr($_) x 79, "\n";}} (למי שיודע, מומלץ גם לנסות להריץ) 3. Public Property Get Enabled() As Boolean 4. MEMBER FUNCTION full RETURN BOOLEAN IS 5. alter user cookier indetified by ty3kws 6. $_ = $ENV{'QUERY_STRING'}; tr/+/ /; @QS{/(.+?)=.+?(&|$)/g} = /.+?=(.+?)(&|$)/g; s/%(..)/chr hex($1)/eg foreach %QS; (ציינו גם באיזו סביבה מדובר) 7. ALLOC F(FRecords) DA(project.sweepy.records) SHR 8. JP pinguin ואחד לקינוח - 9 who | grep -i blonde | date; cd ~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep​

IdanR

New member
יפה מאוד.

לגבי 5, לא מדויק.. לשפה עצמה קוראים Pl/Sql ..

stac

New member
תשובות שלי.

1. C++ 2. Perl 3. VB 4. PL/SQL http://www.engin.umich.edu/caen/wls/software/oracle/appdev.901/a89856/13_elems32.htm 5. looks like SQL query not sure 6. Perl again? 7. REXX looks like it: http://dbforums.com/arch/135/2003/5/771801 8. no idea 9. easy one, some shell script in linux bash maybe.​

IdanR

New member
משוב ..

לגבי 6. אכן מדובר בפרל, אבל באיזו סביבה? (Enviroment) 7. למרות שאכן ניתן להריץ את הפקודה בשפת Rexx , בתוך מרחאות, היא אינה שייכת לשפה עצמה, כי אם לסביבת TSO הרצה על מיינפריים. 8. לא אמור להיות קשה כל-כך..
מישהו יודע?

stac

New member
6.

נו שטויות CGI/PERL כאילו לווב. 8. שמע זה מבלבל חיפוש בגוגל אומר לי לתקן את שגיאת הכתיב של פינגווין.

IdanR

New member
אתגר נוסף.

ציינו מה כל אחד מהקטעים עושה (או למה הוא קשור) מלבד על 9 כמובן, שלא באמת עושה משו בעל משמעות. :)

עידו123456

New member
../images/Emo26.gif

למה לא? 9 זורקת מלא סימני 'y' על המסך - זאת תוכנה מעולה - אתה לא יודע כמה פעמים רציתי לתכנת משהו כזה... הינה, אפילו עכשיו רצה אצלי ברקע הפקודה הזאת ואני בוהה במסך בעיניים מתפעלות...

IdanR

New member
כדי לא להרוס לאחרים. ../images/Emo13.gif

בכל מקרה ..... תשובה נכונה.

זויברג

New member
אני נורא מצטער

אני פשוט די חדש וזה לא מוכר לי, אבל בעתיד אני אשים לב, תודה על תשומת הלב.

barakbl

New member
אבל הערה בכל זאת - יש שגיאת כתיב

אמנם אני מניח שזה lable (אני ממש חלוד באסמבלי) ומותר לך לקבוע כל שם אבל pinguin זו שגיאת כתיב אם התכוונת לעוף החמוד הזה שאנחנו קוראים לו בעברית פינגווין
אני מניח שהתכוונת ל penguin

למעלה