החידה השבועית

קסםkesem

New member
החידה השבועית

כל שבוע מישהו יעלה חידה או בעזרת תמונה או פשוט חידה על עונה של סידרה או סתם על סידרה או סתם על שחקן קיצר על מה שבראש שלכם(בהקשר אוסטרלי כמובן) בכל שבוע מי שיפתור נכון יזכה להגיש את החידה של שבוע הבא טוב אז החידה הראשונה שלכם היא למצוא שחקנית אוסטרלית ששיחקה במלאכים בלבן בתמונה שאני יציג לכם ולכתוב את שם השחקנית ומי זאת מהתמונה הכל ברור?

lereran

New member
נראלי

שזה זאת עם הלטלטלים האלו הגינגי'ת ששחקה אחות.. שהיתה אירית נראלי חח

קסםkesem

New member
טעות

והנא רמז השחקנית שבתמונה לא דומה לאך שהיא נראית במציאות ובמציאות היא בלונדינית

קסםkesem

New member
ואת צודקת!

זאת אכן תמי מקינטוש בסדרה פארסקייפ בדמות ג'ול. וקצת מידע על התפקיד. המפיקים של פארסקייפ יצרו למען האמת את התפקיד סביב תמי. התפקיד היה התפקיד הכי גדול שתמי קיבלה מבחינת החשיפה במדינות רבות ותמי קיוותה אז שזה יוביל את הקריירה שלה לתפקידים רציניים. וכמו שכולנו יודעים תני משחקת היום את אחד התפקידים הרציניים שיש באוסטרליה בסדרה "מלאכיםבלבן" ועכשיו כמנצחת את צריכה להביא חידה לשבוע!(אגב זה ממש לא חייב לבוא עם חפירה כמו שאני עשיתי)

חחח לא מחכים שבוע?

עבר רק 4 ימים
לא נורא,עוד היום,סליחה

אה...אופס?../images/Emo9.gif

חח אני מצטערת כל-כך לא שמתי לב,היה לי מבחן ענק השבוע בעוד מס' דקות תתפרסם ממש סליחה

קסםkesem

New member
זה בסדר!

גם אותי עכשיו דופקים עם השביתה הזאת בשלוש בחנים בשבוע ועוד כמה מיבחנים בחודש אז אני לגמרי מבינה ואני חייבת להגיד לך שאת מתפקד למופת בפורום והלוואי שיהיו עוד כמוך עם יוזמות!

קסםkesem

New member
חח

תאמיני לי זה לא כזה קשה כהם חילקו את החומר להרבה בחנים אז בכל בוחן אני צריכה לזכור ממש מעט זה בכלל לא נורא כמו שזה נשמע אני עדיין מספיקה לשמור על התחביבים שלי(ממוצע שבועי של שש שעות רכיבה) וגם מצליחה לשמור על פורום חמים ככה שבצפר לא הרס לי לגמרי את החיים

למעלה