******החידה היומית******

sahr12

New member
******החידה היומית******

"אני לא כ"כ יפה...אבל כבר בת 16... כבר כמה פעמים..שאני מתה..מכל מיני סיבות.. לא בשיבה טובה אלא כתוצאה מתאונות אישיות.. ישבו עליי,כינויי חיבה..במקום אורך השמות.. כל אחד היה חביב רק על חלק מהבריות... אני נותנת בקלות..ובקושי הולכת... נושא האבוקה שורף לי את השחורים.. אבקת כביסה..שולט..עודף אנרגיה..הייתה חלופה.. עוד מעט אני נחה...ואתם תנוחו יחד איתי... לפחות יום אחד..גם אתם זוכים לדפוק אותי!" מי אני???? רק תשובה מלאה.

giulietta

New member
תאטרון האבסורד

או בעברית: ממשלת ישראל. בוקר טוב אנשימים
עין אחת אתכם ועין שניה ב - 60 עמודים שאני צריכה לקרוא (ולהפנים) עד מחר. ג´ול

sahr12

New member
יפעתי...תגידי לג´וליאן...שאני

רוצה תשובה לא סיסמאות...... מעצבנת אותי ז´אתי!חחחחחחחח...עונה מהררררר...מלעונה.

giulietta

New member
יפעתוש, תשובה רצינית:

איך האסוציאציות שלי עובדות: "הכספת" השבוע, ראית? היתה שאלה: מי שר הבטחון ה-16 של ממשלת ישראל? התשובה היתה : שאול מופז. הפנמתי שהיו לנו עד כה 16 ממשלות (הרמז הראשון שקפץ לי בחידה של סער). כל השאר מסתדר מייד. תוסיפי לזה את העובדה שלסער יש נטיה לתת חידות "אקטואליות" במיוחד בעקבות ארועים מיוחדים ו - בינגו. זה כל הסיפור. מוווואה (עפו לי האייקונים)

sahr12

New member
שקט,שקט...חחחחחח

זו הכנסת ה15 שנופלת...וה16 זו שתהיה... אבל במדינה שלנו יש מצב שיש 70 שרי ביטחון בשנתיים...חחחחחחחחחח תפתרי באופן מלא!

giulietta

New member
עזוב....

אני לא טובה בפרטים הקטנים חחחחחחחחחחח (איזה עלוקה, אוף...חחחחחחחחח) ו...נכון, ה -15, ה - 16 זו הבאה. (ידעתי, ידעתי, אבל אי אפשר לעצור את המערכת אחרי שלוחצים על ה"שלח").

י פ ע ת

New member
סער אתה מתחיל להדאיג אותי....

אתה בטוח שזו חידה או ש..... סער , אתה חייב לראות רופא !!! חחחחחחח <השתגעת? אין לי אפילו שמץ של פתרון חחח..אלא אם כן תגלה לי במסר...בחשאיות> חחחח

הטרנטה של סער 12 ?

למי יש מכונית מודל 86 ? זוכים לדפוק אותה... ישבו עלי.. כינויי חיבה... נשמע לי כמו מכונית.

למעלה