החידה היומית

החידה היומית ../images/Emo24.gif

מידי יום תעלה לפורום חידה חדשה אשר אתם חברי הפורום וחבריפ מבחוץ תיצתרחו לנחש את התשובה בכול מיקרה אם לא ימצא פותר בכול יום תעלה התשובה לפורום בשעה 20:00 והחידה של היום 14.7.02 היא.... על ביז´ו נגזר גזר דין מוות, לאכן שהכין תה עם חלב למלך עבדוללה. החוק בממלכה משונה אף הוא, הוא מאפשר לנאשם לחמוק ממות בעזרת המזל. על 2 פיסות נייר כותבים בגדול "מוות" ו"חיים" לאחר מיכן מעבבים בתוך כובע ונותנים לנאשם לבחור באקראי. אם יציא "חיים" הוא יחיה ואם לא אז הוא ימות. ערן, הנכל המקומי לא בדיוק חיבב את ביז´ו מאז שזה האחרון דפק לו סטירה בטעות, ולכן החליף את הפתק חיים בפתק נוסף שכתוב בו "מוות" לפני עירבוב הפתקים ערן לוחש לביזו את שעשה ובכך בעצם חורץ את גורלו למוות. איש לא ראה את ההחלפה ואסור לביז´ו להגיד על כך לאיש, כמו כן אסור לו להחליף את הפתקים או הכובע בעצמו. כיצד ביז´ו יתחמק ממות גורלי?

אוקי אז כמה פתרונות אחרים:

שיברח כמו שפן. שיקרא את הפתקים בתוך הכובע, ואז יצטרכו להכין חדשים. שפשוט יבקש להכין חדשים, בלי להגיד סיבה. שיוציא עוזי ויהרוג את כולם. שיוציא עוזי ויקח את המלך בתור בן-ערובה. שיוציא עוזי ויתאבד (במילא הולך למות, שיהיה בדרך שלו) שיוציא עוזי ויהרוג אותך (זהו, אין חידה)

פגעסוס

Well-known member
שיוציא פתק אחד...

וישמיד אותו במהירות (יקרע אותו או יבלע אותו). כך יקראו את הפתק השני ויראו שרשום "מוות" ואז יניחו שבפתק שהוא הוציא היה רשום "חיים" וישחררו אותו לחופשי.

ויקי16

New member
אוווווווווווווווף איתך!!!!!! גם כאן

באת לגנוב חידות?!?
בדיוק באתי לרשום משהו בסגנון! (טוב, לפחות למדתי לעשות refresh )

ויקי16

New member
זה לא היה לי בתוכניות...אבל רק תדעי

שהפורום מלא בשאלות לקראת המועד ב´, וכולן פתורות (לפחות מאז שאני הייתי שם)

אוף אני כל הזמן מצליחה לחלק

את זה מקסימום ל-6 חתיכות או 7... אני לא מצליחה 8. ואל תגלי.

למעלה