החידה היומית

MajorWinters

New member
החידה היומית../images/Emo19.gif

עזרתי בעקיפין לגרום למותו של קוואי גון ג'ין, משפחתי הרשתה לי לנסוע לקורוסנט לאימוני הג'דיי בגיל צעיר, עקב האיום שהיה על הכוכב שלי.

winterelf

New member
יש לי משהו יותר מחודד לחוד לך!

אני נמצא פה כבר חודשיים און אוף (אולי שלושה חודשים) ואף פעם לא הבנתי מה זה ספויילררררררררררררררר??
<--- ואיך זה בדיוק בוקס????????????? אה כן... ו...
<--מישהו השתמש באיקון הזה פעם??

MajorWinters

New member
תשובות../images/Emo19.gif

ספוילר - כשמגלים פרטים על הסרט הבא, פרטים שעשויים להרוס את הסרט בזמן הצפייה בו. גם אני לא הבנתי את פשר הבוקס לגמרי, אולי הוא יורק דם?
וברוח לא השתמשתי. מה אתה מנסה להגיד?

winterelf

New member
אגב הפורום הזה ממש ממש ברמה...

אתה באמת חושב שהשאלה הזו קשורה איכשהו לרמה הגבוהה של הפורום? אולי תשאל שאלה כמו.. "אני רובוט בצבע כסוף עם ראש חצי עיגול ואני דומה לפח.. אבל אני חמוד רצח ויודע להתעסק בחשמל... השם שלי מורכב משני מילים שהשניה היא מספר והראשונה היא האות B רק בלי הקו התחתון שלמטה באות B (כמו R)..אממ וזהו!! דיי באמת... פעם ממש פחדתי לדבר פה כדי שלא תתחילו לדבר איתי בשפה ווקית ועכשיו אתה בא אל קהל הפורום עם שאלה כזו? טוב בעצם מה אני מתלונן סוף סוף אני יודע את התשובה!!!!!!!!!! טוב יהיה שלום אנשים.. אני יחזור יום אחד :)

MajorWinters

New member
דבר ברור../images/Emo19.gif

לא הבנתי אם אתה יודע את התשובה, או לא יודע... ואגב, תתפלאו שהתשובה קלה הרבה יותר מהשאלה (בואו נגיד שהיו שאלות שהיו מסיימות את זה בקלות)

winterelf

New member
.......

תחשבו שיש "אבל" בתחילת ההודעה שבתגובה "הפורום הזה בלה בלה בלה" הלכתי לשפר אוצר מילים לפסיכומטרי.. נפגש בעוד חודשיים אחרי המבחן.. 12 ל12 הארור!! damned

winterelf

New member
בוש וכלימה :)

בהה לפי התשובה נראה לי שסתאם גבה ליבי(מואהאהא) חשבתי שזה בכלל אנאקין התשובה.. מצטער על היוהרה... בוש וניכלמתי (טוב דיי התלהבתי) חרוז... בכול מקרה לפי מה ששמעתי המבחן היה קשה מהרגיל... שיהיה גם בהצלחה בציון :)

blagen

New member
ובכן... אנאקין?

אפשר לומר שהוא עזר בעקיפין.... לא הייתה לו כל-כך משפחה שתרשה לו ליסוע, ולא בגיל צעיר כל כך... אבל.. ננסה, אין מה להפסיד.

למעלה