החיבור של גוף ונפש

החיבור של גוף ונפש

שלום. אני מתעניין מאוד בחיבור הזה ומעוניין ללמוד ולקרוא עליו עוד. שלחו לי לאחרונה את הספר Heal Thyself והבנתי שכל העניין קשור לרפואה הוליסטית. רציתי לדעת אם מישהו יכול להרחיב על זה, לתת הקדמה מספיק מבוארת, להמליץ על ספרים, איך ממפים את המחלות בהתאם לאיזור בגוף... הבנתי למשל שכל צד הוא חיבור לגבריות\נשיות, רגליים מסמלות דרך בחיים וכד'. תוכלו לעזור? תודה

freearth10

New member
ברוך בואך הביתה../images/Emo140.gif

גם אני התחלתי שם...
יותר מאוחר שאלתי את עצמי, רגע, מה זה ... מה התפקידים שלו בגוף? כשהבנתי מה התפקיד הפיזי היה לי קל מאוד להבין מהו מביע. התחלתי קודם כל עם עצמי. ושאלתי את עצמי מה האיבר הזה רוצה לספר לי? לאחר אימון אישי - התחלתי לקבל גם תשובות.לך לסדנאות או קרא ספרים - פשוט כל דבר שמעניין אותך. יש כל כך הרבה דרכים וכל דרך שהיא שלך - היא הדרך הכי נכונה עבורך.
מאיה

freearth10

New member
ההמלצה שלי...

כוחו של התת מודע, צאקרות,הנעל המתאימה (אני מקווה שזה שם הספר - של אושו) ו- emotional Alchemy.
מאיה.

יש לי את כוחו של התת מודע, אבל

הוא לא מכוון למה שאני רוצה. אני מחפש את הקטע של הריפוי ההוליסטי, איך כל איבר בגוף קשור לסימן שהנפש נותנת. איך דלקת בגרון רומזת על חוסר יכולת תגובה למישהו.

freearth10

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

פעם, שאלתי כאן מישהו מהו טאו וממש כעסתי שהוא לא מוכן היה להתאמץ לתת לי תשובה של מה שהוא יודע ורק הפנה אותי למקור... החיפוש הוא שלך. מקווה שתהנה מהדרך...
מאיה

אiהבת

New member
יש לי כמה ספרים טובים בנושא

1. רפא את גופך - לואיז ל.היי - הוצאת אור-עם 2. רפואה לנפש -מילון - מרגריט דה סוראני [קצת קשה להשיג את הספר] אשמח לעזור במסר ולהפנות אותך למקום בו אני קניתי אותו בהקשר של שמאל וימין הייתי ממליצה לך לקרוא את שמאל ימין ומה שביניהם - מודעות עצמית באמצעות הגוף - אירית רושין יש מגוון רב של ספרים טובים ..ממליצה לך להתחיל במה שנתתי לך ומשם להמשיך.

למעלה