החיבוק האחרון

deerman

New member
החיבוק האחרון

מהלכים על החול הלבן והרך וקו המים בקצף לבן נשטף בוהק הוא לאור השקיעה ואיוושת הגלים פורטת מיתרה. ידיים אוחזות של זוג אוהבים עומדים הם לרגע ומבטם אל הגלים ואור השקיעה מכתים עיניהם האוהבות נושקים שפתיים ומחככים לחייהם התמימות. מתחבקים הם ברוב אהבה וליבם החם מחסיר פעימה יודעים הם שזה החיבוק האחרון כי מי ידע אם יחזור הוא מהקו הראשון. דמעות ניקוות בעיניהם הבורקות זולגות הן על לחיים קסומות שוטפות את פניהם ומלוחות הן מהים הכתום ורוח של קיץ ממאנת ליבשן עד תום.

ריקי די

New member
חיבוק אחרון

חיבוק אחד עמוק וכבר רגע מיותם הריח שלך רחוק ונותר רק הטעם. ליל הפך זכרון לחלום נהדר לסגור בלב לטעום מחר. שקשוק קצוב חריקת בלמים, נפנוף נשיקה עולמות חצויים. הולך אל העתיד השחר הפציע, הלב עדין רוטט האויר ללא ניע.

רגע אחרון בזיכרון

מציירת תמונה של ים בצבעים של חול חם תחתינו,רחש צדפים, מתמזגים בקצף אדווה בשוקקות מחשבה אינטימיות מסמיקה בחיבור של תשוקה, בעונג מופלא. נוצרת בזיכרוני פנורמה של אושר, מקפלת לתוך ליבי רגעי שלווה של אהבה.

deerman

New member
זיכרון גורלי

הרגשה שמימית כשניים שחוברו יחדיו עוד מעידן עידנים נשמותיהם באהבה שלובים. גוף נכסף למגע נפש לתאומתה חמה ממעל יוקדת וכחום גופם מזילה היא דמעה ולעצמה אומרת אושר ושלווה שרויה ביניהם תשוקה ואהבה שורה והם עטופים אור ואהבה וחיבור אינסופי הצורב את הלב ברגע הפרידה.

זוכרת אותך

זוכרת את מגע גופך את הריח הקסום שלך שנשאר על גופי הסקסי יחלתי לחיבוק העוטף שלך לנשיקה שלך על מצחי למבט האוהב שלך את לבי כבשת ללא מאבק אל חיי נכנסת ככוב שביט האור שלך נשמר בלבי עטוף אותי שוב לרגע קט חבק אותי חזק אל גופך מתגעגעת כבר ימים רבים

deerman

New member
לא שוכח

את נועם קולך מגע עורך על עורי מרקם עורך הקטיפתי עינייך מלאות באהבה רואה אותי באישונייך רוצה לאחוז אותך ולחבק רוצה לענג אותך ולפנק רוצה אותך עכשיו האם תקבליני? האם תכניסיני תחת כנפך? מבטיח לך שנגיע עד לשמיים.....

אותך אפנק

אלטף את פניך המחייכות אכניס אותך אל תוך זרועותיי אעטוף אותך בידיי החשופות אנשק את עיניך המבריקות יודעת שאת מאושר עמי אענג אותך אהובי הנעלם אוהבת רק אותך מחמדי אעטוף אותך באהבתי אם תרצה אותי אהוב

deerman

New member
ובחצי הלילה

אבליח למיטתך ובידיי המשומנות משמן אעסך ואוציא כל כאב ומכאוב מגופך ארפה שרירים וגידים ואשחרר פרקים ומרפקים ואת תחושי מחדש את גופך ומוכנה תהי לקבלני ואוהבך.

בחצי הלילה

בוא וקח אותי לטיול על החוף נאחז ידים זה לזו ונביט בעיניים נדע יש אהבה והיא כאן בסביבה מול כולם נתחבק בין שמים למים השמים והכוכבים מאירים מעל יהיו הפרוכת לחיבור שלנו לקידוש האהבה הרכה והאמתית שבין אשה אוהבת לאיש אוהב לרכות ולעדנה שחולקים שניים היודעים טעם האהבה של פעם זו המחברת נשמות לעדי עד אהבה שממלאת הנשמה באושר רואים אותה בעיניים ובלחיים של זוג שיודע לאהוב כמו פעם אז כן אז נתאחד לאחד מיוחד אולי דוגמה לאהבה אמתית גם לדור הצעיר שגדל סביבנו ו

למעלה