החט ועונשו.

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
החט ועונשו.

בארוע מוחי קריש דם סותם מעבר דם למוח. במידה והפגיעה קלה, הקריש מישתחרר, תנועת הדם מתחדשת והאדם מתאושש תוך מספר שבועות. במיקרה של ערפת, אם הבנתי נכון, הוא לקה ב-3 ארועים בזה אחר זה. זה קורה לאנשים מבוגרים ואין מזה הצלה. המוח ניפגע ומפסיק בעצמו את פעולת הלב - מוות כמעט בלי כאב. יקירי ערפת, אישתו האוהבת ושאר המעריצים, ביקשו להאריך את חייו וככל הניראה חיברו אותו למכונת - "לב ריאה", (אינני מבין איך רופא הסכים לזה, אבל כנראה הופעל עליהם לחץ מאוד מגבוה) זו מכונה שמשתמשים בה בעיקר אחרי ניתוח לב פתוח ע"מ לתת ללב להיתאושש מהפגיעה בו או במקרה והאדם מת אך רוצים לשמר את איבריו להשתלה. שימוש במכונה זו כשהעורקים במוח סתומים גורם לדבר זוועתי - לא נעים לי לומר את זה אבל, הם פשוט פיצצו לו את המוח בעודו חיי. אם הבנתי נכון, דימום מהאף, העיניים והאוזניים לאחר ארוע מוחי יכולים להיגרם רק כך. האיש היה סמל הטרור הבלתי אנושי ביותר, לזמן הארוך ביותר, ואלוהים עשה עמו דין צדק.

all

New member
החלטות משולחן הרשות הפלסטינית

1. הוחלט כי טכס האשכבה לערפת יערך במיצרים ביום חמישי ה-11/10/04 2. הוחלט כי ערפת ייקבר ברמאלה בבניין המוקטעה ביום שישי ה-12/10/04. =============================== 3. טרם הוחלט מתי ערפאת ימות!!!!!!!!!!!!!! ================================= אפשרויות 1. מפאת לוח הזמנים הצפוף נראה כי ערפת יצטרך למות בדרכו לטכס האשכבה במיצרים. 2. באם הדבר לא יתאפשר ניאלץ לאמץ את המלצטה של "סוחה" ולקבור אותו בעודו בחיים.

TalHai

New member
אגב נביל שעת'

התראיין וטען שאכן נקבעו סידורי המוות אבל בהחלט לא נקבעו תאריכים...

TalHai

New member
אני באמת לא מבין מה הקטע לשמר אותו

בתור מת-חי ממש טפשי לדעתי אבל האמת שלנו לא צריך להיות איכפת, מצדי שיפחלצו אותו...

all

New member
רעיון גאוני.

אני משוכנע שהפוחלץ ימשיך לתפקד לא פחות טוב מערפת עצמו.

TalHai

New member
זה לא רעיון אתה לא מבין אותי

הקטע הוא שאני בהחלט לא מתעניין מה יעשו עם הבובה הרועדת, וכל מה שנראה לפלסטינים יראה לי...

all

New member
מעניין בכמה ניתן יהיה למכור את

הפוחלץ הזה ב-"E-BAY"? אתר המכירות הפומביות שמכר בכמה עשרות אלפי דולרים מסטיק שמדונה לעסה.

למעלה