החטא ועונשו

nickless m

New member
החטא ועונשו

החטא-"הפורום יבש מידי" (טיפה בים 87) העונש-לקחתי תחת חסותי פרוייקט קטן , קאבר מקורי לבית הבובות. דרך אגב תוך כדיי שאני כותב את ההודעה הזאת אני חושב על הצירוף מילים המצחיק "קאבר מקורי" חחחח בכל אופן הרעיון הוא כזה.. א-ת-ם! בוחרים את השיר שיקבל קאבר. א-ת-ם! בוחרים את סגנון העיבוד (מטאל, ג'אז , בלוז רוק קלאסי, היפ הופ וכיוצא בזה..). אני דואג לשאר. בתום הפרוייקט אני מעלה את זה לאתר שבו כולכם תוכלו לשמוע אותו ומוציא כמה עותקים על דיסקים דיסק אחד ישלח לבית הבובות כתודה והוקרה על השירים שהם העניקו לרדיו דיסק שלי והשאר יחולקו (חינמתנה) לכם באחד המפגשים. מוהאהא.. אגב, אם זה לא יצליח תירו בי.

eladi88

New member
אהבתי!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

הצעה: במקום שכל אחד יבחר איזה שיר הוא כן רוצה... נעשה מן משחק של החוליה החלשה עד שישאר שיר אחד בודד...וככה זה גם ימשך יותר זמן.

eladi88

New member
זה הרעיון..../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שיקח יחסית הרבה זמן... ככה יהיה פה משהו שירוץ קצת...

איזה רעיון ענק!!!!!!

סחתיין!!!!! ובאמת אולי כדאי לעשות החוליה החלשה.... כל שבוע איפוס של ההצבעות.... יאלללה אני בעד

talba3

New member
לא רע בכלל. :]

כמובן שצריך לעשות קאבר מטורף למדפים!!!! וכמובן שרוק כבד :] הכי סטייל

nickless m

New member
מדפים?

זה באלבום שלהם? את האמת אני חשבתי דווקא "ליד הגורל" כי לשיר הזה עוד אין גירסאת אולפן, לפחות לא שאנחנו שמענו.

hagarshtar

New member
תמתין כמה דקות../images/Emo118.gif

אחרי השיר האחרון ומדפים יופיעו

mory89

New member
גם לי אם אתה עוד זוכר אותי

מה שכן, אני זוכרת שאתה אחד המוכשרים ששמעתי!! יהיה נחמד משהו בסגנון של פרוגרסיב מטאל..

NecroSight

New member
תדע לך,שאתה אתה יכול לשלב ג'אז

ומטאל ביחד,וזה גם מה שאני אבחר לגבי השיר תחליטו אתם

למעלה