אני אומרת לכם.... אתם חיבים, אבל ח=י=ב=י=ם להקים שלישיה עם מתן....תצאו למסע הופעות בכל הארץ....וכל האנשים יצעקו: יובל גל ומתן!!!! אתם מצחיקים אותנו!!! ולא יהיה לכם רגע של שקט...מיליוני מעריצים (ומעריצות יש להוסיפ) ישנו מתחת לחלון שלכם.... וכן....אני יודעת שזה סטרטאפ מטורפ...אז תרשו לי להביא מסקינטייפ, ואני אשאיר לם את העניינים השוליים....משקיעים וזה.... ערב טוב, לילה טוב, ותודה.
שיש מקום לסיבוב הופעות מטורף בכל העולם כשיו טו מחממים אותנו.... והשיר שלנו ילך משו כזה....אני עוד לא סגורה על זה אבל בערך.... זה הולך ככה: "יבוא יום...יבוא אלינוווו יבוא יום...כל ילדינו..." אה? שווה לא? מקורי !! אני יודעת, אין גבול לרעיונות שלי!! מתי, מה דעתך להצטרף ללהקאוו שלנו?? מי יודע...אולי אפילו נגיע לאירוויזיון...
אולי יום אחד אפילו תגיעו לקלפים פתוחים עם נתיב רובינזון. (כן, אני יודע שאני לא מעודכן) אבל זה יהיה רק אם תהיה שערוריה אחרי שיגלו שמתן למדה בעין כרם לפני שהיא הייתה כוכבת.
כמובן את פולי היקר, שבהזדמנות נדבר גם על איפה הוא למד לפני שהוא למד בבויאר.....רמז: מתחיל בע' נגמר בם' ובאמצע יש ין- כר.... לא חשוב... *מלשות...פולי העביר לי את תכונתו החיובית: רמיזות עדינות ומוצלחות... אבל כוכבת אני אהיה.
אנחנו כבר יודעים את איכות הזיכרון שלי....בעצם א=נ=ח=נ=ו לא...זה יותר פולי...הממ נו טוף..( בואי רק נגיד שכשהייתי קטנה שיחקתי במשחקי קופסה מאוד מסויימים...את יודעת..לא בכאלה שצריכים לבחור בהם שני קלפים ואז להרים אותם ואם זה תואם את מנצחת.... אם את מבינההה למה אני מתכוונת....(