החטא הראשון

k o k o

New member
החטא הראשון

שלום לכולכם, אני שמח להיות פה ביחד עם חובבי השחקנית המהממת ביותר בעולם... שלא צריך להזכיר שגם היפה ביותר... אני רוצה לדעת מה דעתכם על הסרט ... אוהב אותכם ואת אנגלינה כמובן...

pinoki

New member
היי קוקו ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

האמת שלא ראיתי את הסרט... (כן כן אני יודעת.... *משפילה את הראש) אבל לפי כל הביקורות סרט פיצוץ ואני מקווה לקחת אותו בקרוב.... אתה יכול לבקר באתר הרשמי של הסרט שנמצא בקישורים...אתר ממש יפה

¥EleVatioN¥

New member
היי לך../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אני אישית מאוד נבהלתי המסצנה שלה עם אנטוניו, זה היה דיי מגעיל לראות אותו שםפחחחחחחח ואני לא אוהבת שמתייחסים אליה שם כמו זונה, למרות שהיא זונה

k o k o

New member
הסרט מצויין...!!!

אני מיתפלא מנהלת הפורום לא ראתה את הסרט... זה לא בסדר, בטור השלמה את רואה א תהסרט ורושמת לנו ביקורת עליו...
אם לא היה לך עם מי ליראות אני תמיד יהיה מוכן להזמין אותך ליראות אותו איתי... אבל למי שלא ראה, הסרט ממש טוב...!!! מבחינת עלילה הוא מורכב ויש בו שאלות מוסריות ואתיות כלאה של "האם הכ למען האהבה?". אפילו משעיר שאלה קטנה בלב, האם גם אתה הייתה נוהג אותו הדבר...??? סרט שהבמאי שם עשה מחבה ענקים שלקח שני אלילים, אנטוניו לבנות ואנגלינה לבנים... סרט מומלץ וחובה לכל חובבי אנגלינה גולי...!!!

pinoki

New member
כן אני יודעת...

ממש בושה... בהזדמנות הראשונה אני יראה את הסרט... יקח מהוידיאו... ויש עוד סרט שאני צריכה להשלים... את הקומדיה של אנג'לינה החיים או משהו כזה.. ואז אני יהיה מנהלת למופת.. חחח ... : )... מבטיחה לראות את הסרטים האלה בקרוב מאוד...

למעלה