החזר נסיעות

זהב 21

New member
החזר נסיעות

קראתי כאן שמגיע לנו לקבל החזר נסיעות לטיפול רפואי בבית חולים/התייעצות עם רופא שמוכר ע"י משרד הבטחון - ואני בשוק !!! אף אחד, אף פעם לא יידע אותי... אבל, לא ברור לי מ"שאלות נפוצות", מה עוד צריך לצרף לבקשה להחזר נסיעות - פרט ל"אישור ביקור" מבי"ח ? אני מגיעה ברכב שלי (לא רכב רפואי) וחונה בחניון בית החולים - האם אפשר לקבל החזר על החניון ?

BIacKnight

New member
באיזה בית חולים מדובר?

כי בתל השומר את יכולה לגשת לבית הרכב עם אישור מהרופא שאת מבקרת קבוע בבית החולים, ולשלם 15 שקל -ותקבלי אישור כניסה לחניון לכל החודש.

עָנת

New member
זהב../images/Emo39.gif 9 שנים את נכת צה"ל,ולא

ידעת על החזרי נסיעות
טוב לא זו הפואנטה.... מלא נכים לא יודעים את הזכויות שלהם,ונופלים בין הכסאות
לעיניננו: במידה ואת מבקרת בבית חולים,לבדיקה/התייעצות עקב נכותך המוכרת,בהחלט הינך זכאית להחזר נסיעות ברכב הפרטי שלך. את צריכה לצרף לבקשה(טופס מיוחד) אישור שהייה מהמרפאה. ולמלא הטופס,עם הפירוט ק"מ הלוך ושוב. שולחת לך מסר!!!

זהב 21

New member
כן !!!!

עד שקראתי את זה כאן בפורום... לפני יומיים...אף אחד ממשרד הבטחון (לא עובדת שיקום ולא עובדת רווחה), במשך 9 שנים, לא אמר לי שיש אופציה כזו, וחבל. אבל.. אני שמחה שגיליתי את הענין. ולא - אין לי תו נכה, אחרת לא היתה לי שום בעיה של חניונים וחניות או מוניות לבית חולים. אני בטוחה שאני לא היחידה שלא יודעת על כל הזכויות שמגיעות, עקב המחלה המוכרת, ושכל נכה (גם בעל אותה דרגת נכות בגין אותה פגיעה) - לא מקבל את אותם התנאים/טיפולים... אלא אם הוא - יודע שנכה אחר קיבל אותם, וזה אפשרי. למרות שקראתי מספר פעמים את "החוברת" - לא הכל רשום בה !!! וגם אין לי מושג לגבי כל הקיצורים (תג"מ וכל מיני אחרים) ומה המשמעות שלהם. מזל שיש כאן את הפורום.

למעלה